Libnet.ro
UNICEF

12:45

Agentul 007 interpretat de Daniel Craig este cel mai mare consumator de alcool

B1 B1,
Agentul 007 interpretat de Daniel Craig este cel mai mare consumator de alcool

Agentul 007 interpretat de Daniel Craig consuma cel mai mult alcool. Jurnalistii de la The Grocer au facut o analiza pentru a afla care dintre interpretii agentului 007 consuma cel mai mult alcool. Castigatorul. continuă pe B1

Personajul James Bond interpretat de Daniel Craig consuma mai mult alcool decat predecesorii sai

Agentul 007 interpretat de actorul britanic Daniel Craig consuma o cantitate mai mare de alcool fata de oricare dintre versiunile precedente ale personajului James Bond, potrivit revistei The Grocer, citata de Mediafax.

Pare photoshopat, dar este cel mai adorat soricel pe cale de disparitie

Care este cel mai sanatos ulei pentru prajit

Victor Ponta, despre TVR: Nu trebuie marita nicio taxa radio-TV. Este televiziunea cu cu cel mai mare buget din Romania, cu cel mai mari datorii si cu cea mai mica audienta si impact public

Premierul Victor Ponta considera ca nu trebuie marita taxa radio-TV, iar televiziunea publica ar trebui sa se descurce cu banii pe care ii are. Televiziunea publica este televiziunea cu cel mai mare buget din Romania, cu cel mai mari datorii si cu cea mai mica audienta si impact public. In baza deciziei Parlamentului de a sprijini o persoana profesionista, noi putem sa luam masuri de sprijin, cum am mai facut-o, cu exceptia ideii de a mari taxa. Eu cred ca nu trebuie sa marim nicio taxa. Cred mai degraba ca banii pe care ii au sa-i foloseasca bine, lucru care nu s-a intamplat pana astazi, a spus Ponta la inceputul sedintei de Guvern de miercuri.

Primul Pebble rotund ar putea fi cel mai frumos smartwatch

Considerat in continuare cel mai bun smartwatch de catre foarte multe persoane, reteta primului Pebble este reinventata complet pentru Pebble Time Round. Este foarte probabil sa fi auzit de succesul celor de la Pebble. O echipa de oameni tineri au creat un proiect pe Kickstarter pentru un ceas inteligent, iar respectiva creatie a avut parte [] Primul Pebble rotund ar putea fi cel mai frumos smartwatch Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Fa-ti backup nelimitat in cloud la cel mai mic pret cu Backblaze

Daca lucrati cu volume semnificative de date si doriti sa va asigurati ca nu veti pierde niciodata nimic, Backblaze este cea mai ieftina solutie de backup online. Concurenta din domeniul stocarii in cloud este incredibil de benefica pentru utilizatori. Dupa ce in urma cu un an de zile ramaneam uimiti de oferta celor de la [] Fa-ti backup nelimitat in cloud la cel mai mic pret cu Backblaze Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Cel mai bogat om al Ucrainei joaca in ambele tabere ale razboiului: Ahmetov este indispensabil atat pentru separatisti, cat si pentru Kiev

Intr-un oras aflat pe teritoriul detinut de rebelii prorusi din Ucraina, aproape un sfert din populatie lucreaza in minele de carbuni detinute de miliardarul Rinat Ahmetov, cel mai bogat om din Ucraina. in estul separatist, omul de afaceri ofera slujbe, electricitate si ajutor umanitar. in acelasi timp, Ahmetov opereaza fabrici si de partea cealalta a liniei frontului, intarind economia Ucrainei cu milioane de dolari platiti ca impozit.

Ryan Reynolds s-a certat cu cel mai bun prieten. Se cunosteau de 25 de ani

Se intampla si la case mai mari. Ryan Reynolds s-a certat cu cel mai bun prieten al sau, dupa 25 de ani. Motivul nu este insa unul tocmai pueril.

Cel mai sanatos ulei pentru prajit

Prajirea nu este cea mai sanatoasa metoda de a prepara alimentele, insa este o alternativa foarte gustoasa. Cu toate acestea, nu toate tipurile de ulei sunt la fel de bune pentru prajit. Uleiurile vegetale nu ar trebui refolosite la prajit, deoarece pot dauna foarte grav sanatatii.

Emmy: Game of Thrones, cel mai bun serial dramatic, Veep, cel mai bun serial de comedie

Gala Premiilor Emmy 2015, desfasurata in Los Angeles, si-a desemnat castigatorii in noaptea de duminica spre luni. Game of Thrones a fost desemnat Cel mai bun serial dramatic.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2205 seconds )