Libnet.ro
UNICEF

15:15

Emmy: Game of Thrones, cel mai bun serial dramatic, Veep, cel mai bun serial de comedie

Antena3 Antena3,
Emmy: Game of Thrones, cel mai bun serial dramatic, Veep, cel mai bun serial de comedie

Gala Premiilor Emmy 2015, desfasurata in Los Angeles, si-a desemnat castigatorii in noaptea de duminica spre luni. Game of Thrones a fost desemnat Cel mai bun serial dramatic. continuă pe Antena3

VIDEO Premiile Emmy 2015. Urzeala Tronurilor, cel mai bun serial dramatic. Viola Davis, prima actrita de culoare care castiga un Emmy pentru rolul dintr-un serial-drama

Game of Thrones a fost desemnat Cel mai bun serial dramatic, iar Veep a fost ales cel mai bun serial de comedie, in cadrul celei de-a 67-a editii a Premiilor Emmy, echivalentul premiilor Oscar pentru productiile de televiziune din SUA. Viola Davis a devenit prima actrita de culoare care castiga un Emmy pentru prestatia dintr-un serial-drama.

Spania, campioana europeana la baschet. Cine a fost desemnat cel mai bun baschetbalist al CE

Nationala de baschet masculin a Spaniei a castigat pentru a treia oara in istorie campionatul european, la capatul unui turneu in care ibericul Pau Gasol a fost desemnat cel mai bun jucator al CE.

Cel mai bun videoclip cu Venice, primul BlackBerry care va folosi Android

BlackBerry Venice este un smartphone despre care se vorbeste de cateva luni. in aceasta toamna ar trebui sa fie lansat, dar pana atunci acest hands-on te lamureste cum arata Android pe BlackBerry.

Marii castigatori de la Emmy Primetime Awards 2015! Lista completa

Duminica seara, la Microsoft Theatre din Los Angeles, s-a desfasurat editia cu numarul 67 a Premiilor Emmy, care nu a fost lipsita de surprize. Serialul Game of Thrones a castigat trofeul la categoria cel mai bun serial drama, in vreme ce Jon Hamm a castigat Premiul Emmy pentru rolul sau din serialul Mad Men.

Nuclearelectrica, cea mai mare crestere din BET

Actiunile Nuclearelectrica SNN) s-au apreciat cu 2,88% raportat la euro, in perioada 10-17 septembrie, avand cel mai bun randament din cadrul indicelui BET.

Dronele care construiesc un pod pot fi cel mai bun lucru pentru transporturi

Dronele sunt folosite, deocamdata, pentru bombardamente sau filmari din aer. in curand vor capata noi puteri, iar acesta poate fi un exemplu foarte bun.

Premiile Emmy: Game of Thrones este mare castigator din acest an

Cea de-a 67-a editie a Premiilor Emmy si-a decernat castigatorii duminica seara. Gala a fost prezentata de Andy Samberg si s-a tinut in Microsoft Theater, in Los Angeles. Noua decernare a Premiilor Emmy a.

GAL Vrancea Sud-Est, considerat de Ministerul Agriculturii cel mai bun din tara. Cei mai importanti beneficiari, rudele viceprimarului Necula

Ministrul Agriculturii, Daniel Constantin, a premiat duminica reprezentantii primelor trei Grupuri de Actiune Locala din tara.

Alina Gorghiu: Calin Popescu Tariceanu, cel mai potrivit presedinte PNL

Copresedinta PNL, Alina Gorghiu, a declarat la Digi 24 ca presedintele Senatului si liderul ALDE, Calin Popescu Tariceanu, a fost cel mai potrivit presedinte al PNL.

Alina Gorghiu: Calin Popescu Tariceanu a fost cel mai potrivit presedinte pentru PNL

Calin Popescu Tariceanu a fost cel mai potrivit presedinte pentru PNL, a declarat duminica seara Alina Gorghiu, copresedinte al PNL, raspunzand astfel unei intrebari adresate la Testul de sinceritate in cadrul emisiunii Kilometrul 0 difuzate de Digi24.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2253 seconds )