Libnet.ro
UNICEF

11:30

Aglomeratie la iesirea din tara: coloana de camioane de opt kilometri

Adevărul Adevărul,
Aglomeratie la iesirea din tara: coloana de camioane de opt kilometri

O coada de automarfare s-a format miercuri la iesirea din tara prin PTF Nadlac II autostrada pan-europeana). Aglomeratia se datoreaza faptului ca in Ungaria a fost restrictionat accesul vehiculelor de mare tonaj pe parcursul zilei de luni. continuă pe Adevărul

Sfidare in trafic din partea unor angajati ai ISU: Au pornit girofarul si au depasit, fara retinere, coloana de opt kilometri de pe Valea Oltului (VIDEO)

Gest revoltator al unor angajati ai Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Valcea. Profitand de statutul pe care il au, doi angajati au pornit girofarul masinii in care se aflau si au.

Coada de opt kilometri pe autostrada Nadlac - Arad. Soferii de camioane asteapta pana la trei ore sa treaca in Ungaria

Circulatia prin punctul de trecere a frontierei de pe autostrada Nadlac-Arad si prin punctul de trecere a frontierei Bors se desfasoara, miercuri, cu dificultate, din cauza a sute de camioane care asteapta sa treaca frontiera in Ungaria. Astfel, s-au creat cozi de pana la opt kilometri, iar perioada de asteptare ajunge la trei ore.

Cluj: A fost inaugurat cel mai mare institut de cercetari horticole din tara

Universitatea de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara din Cluj-Napoca, a inaugurat luni, Institutul de Cercetari Horticole Avansate al Transilvaniei, acesta fiind cea mai mare institutie de acest tip din.

Frumusetea sacra a Romaniei. Peisajele din tara noastra care i-au impresionat pe francezii de la Le Monde (FOTO)

Jurnalistii de la Le Monde s-au declarat impresionati de mai multe zone din Romania, la finalul unui reportaj de calatorie publicat la finele saptamanii trecute. Cimitirul vesel din Sapanta,.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2153 seconds )