Libnet.ro
UNICEF

18:00

Air France KLM mentine zborurile din Bucuresti catre Amsterdam si Paris, in aceasta iarna

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Air France KLM mentine zborurile din Bucuresti catre Amsterdam si Paris, in aceasta iarna

Operatorii aerieni Air France si KLM vor continua sa opereze zboruri dinspre Bucuresti catre Paris si Amsterdam, si retur, conform unui comunicat trimis redactiei. continuă pe Ziarul Bursa

Companiile aeriene mentin zborurile intre Bucuresti, Paris si Amsterdam, in ciuda pandemiei

Companiile aeriene Air France si KLM mentin zborurile intre Bucuresti, Paris si Amsterdam, in aceast.

Ludovic Orban, despre problema incalzirii din Bucuresti: Am anuntat o investitie de 370 de milioane, in cele trei CET-uri, pentru a creste randamentul la producere

Ludovic Orban a prezentat, miercuri seara problema incalzirii din Bucuresti si solutiile pe care actualul Guvern, alaturi de primarul Nicusor Dan le propun, dar si masurile luate pana acum. Colaborarea.

Cartierul corporatistilor din Bucuresti respira in pandemie. Traficul la metrou a scazut cu aproape 80%

Pandemia a determinat companiile sa ofere posibilitatea angajatilor de a-si desfasura activitatea de acasa. Astfel, in cartierul corporatisitlor din Bucuresti, zona Aurel Vlaicu si Pipera,mijloacele de tr.

Klaus Iohannis, in vizita la Spitalul Universitar din Bucuresti

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, va merge astazi la ora 13:00 in vizita la Spitalul Universitar de Urgenta din Bucuresti.

Sotia lui Marica, accident in traficul din Bucuresti. Ce s-a intamplat cu Ioana Marcu si ce a patit masina de zeci de mii de euro

Ce a facut Ioana Marcu? Sotia lui Ciprian Marica a cam dat de belele dupa ce a facut accident cu masina de zeci de mii de euro. Cum s-a petrecut totul si ce a facut blondina in primele momente dupa cele vazute? Sotia lui Ciprian Marica, implicata intr-un accident in Bucuresti Ioana Marcu a avut .

STUDIU COLLIERS: Trei efecte ale pandemiei pe piata inchirierilor de locuinte din Bucuresti

Mai mult de jumatate 55%) dintre bucurestenii care locuiesc in prezent cu chirie nu au in plan sa-si cumpere un apartament in urmatorul an si vor sa ramana in chirie, arata un studiu recent realizat de Unlock Research pentru Colliers International, lider pe piata de evaluari si consultanta rezidentiala din Romania cu proprietati rezidentiale analizate la nivel national in valoare de peste 15 miliarde de euro numai in ultimii trei ani.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2201 seconds )