Libnet.ro
UNICEF

22:15

Airbus va asigura operationalitatea elicopterelor NASA timp de 10 ani

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Airbus va asigura operationalitatea elicopterelor NASA timp de 10 ani

And 8232; and 8232;NASA a semnat cu Airbus Helicopters Inc. un contract in valoare de 15 milioane de dolari de tip HCare Infinite pentru asigurarea de servicii complexe de suport. Documentul, care acopera initial 2 ani cu optiunea de a fi extins pentru 10 ani, include tot spectrul de servicii de suport pentru flota de elicoptere H135 a NASA, care vor fi livrate de la sfarsitul acestei luni, conform unui comunicat trimis redactiei. continuă pe Ziarul Bursa

Un copil de 10 ani a cazut intr-o fantana, la Paunesti. Cum s-ar fi petrecut incidentul

Un copil in varsta de 10 ani din comuna Paunesti a cazut, miercuri dupa-amiaza, intr-o fantana fara apa din localitate, in timp ce se juca alaturi de alti copii, a informat Inspectoratul pentru.

FOTO Brian Laudrup anunta victoria impotriva cancerului dupa o batalie de 10 ani

Dupa ce s-a luptat cu boala timp de 10 ani, fostul international danez Brian Laudrup a anuntat ca s-a vindecat de cancer de limfom folicular.

Nigeria: Un baiat de 13 ani a fost condamnat la 10 ani de inchisoare pentru blasfemie

UNICEF a condamnat sentinta de 10 ani de inchisoare pentru blasfemie primita de un baiat nigerian in varsta de 13 ani, relateaza CNN.

Rata dobanzii la titlurile de stat pe 10 ani se consolideaza la minimul lunii februarie 2017

Rata dobanzii la titlurile de stat pe 10 ani ale Romaniei s-a consolidat la minimul lunii februarie 2017 in ultimele zile, arata datele furnizate de investing. com. in prima saptamana din septembrie rata de dobanda la 10 ani, barometrul pentru finantarea in economie, a scazut pana la 3,57%, scadere ce a venit pe fondul ameliorarii perceptiei de risc suveran, aspect reflectat de declinul indicatorului credit default swap spre minimul din aprilie.

DJ Boros a fost condamnat la 10 ani si 8 luni de inchisoare pentru pedofilie

DJ Boros, pe numele sau real Mihai Bogdan Pop, cunoscut pentru melodia Dozatorul si pentru prezenta lui la mai multe emisiuni televizate in anii 90, a fost condamnat la 10 ani si 8 luni de.

VIDEO DJ celebru in anii 90, condamnat la 10 ani de inchisoare pentru pedofilie. Cum convingea minorele sa faca sex cu el

DJ Boros, adica Mihai Bogdan Pop, artist devenit celebru in anii 90 pentru piesa Dozatorul, a fost condamnat la 10 ani si 8 luni de inchisoarepentru pedofilie.

Un baiat de 13 ani a fost condamnat la 10 ani de inchisoare. Care a fost motivul

Un baiat in varsta de 13 ani din Nigeria a fost condamnat la 10 ani de inchisoare pentru blasfemie. Baiatul a fost condamnat de catre o instanta care in acelasi timp a condamnat la moarte un barbat p.

Copil de 13 ani, condamnat la 10 ani de inchisoare. Ce a putut sa spuna de a ajuns dupa gratii!

Copil de 13 ani, condamnat la 10 ani de inchisoare pentru blasfemie la adresa lui Allah. Incidentul a avut loc in Nigeria, iar copilul ar fi adresat cuvinte vulgare lui Allah, astfel ca autoritatile nigeriene l-au pedepsit mai mult decat exemplar, relateaza CNN. Un copil de 13 ani a fost condamnat la 10 ani de .

Business report: Vasilescu, BNR: Dinspre FMI, nicio speranta. Tarifele maxime pentru ridicarea masinilor parcate neregulamentar. 10 lectii de viata si munca din 10 ani pe cont propriu. intre casa visurilor si camasa de forta

Adrian Vasilescu, BNR: Dinspre FMI, nicio speranta * Back to school in pandemie: cum se reflecta in vanzarile de carti, rechizite si flori * Ridicarea masinilor parcate neregulamentar: Parlamentul ar putea stabili tarifele maxime la nivel national * 10 lectii de viata si munca din 10 ani pe cont propriu * Cine pretuieste mai mult cu educatia si cum abordeaza statele lumii pregatirea generatiei de maine * Datoria publica raportata la PIB a avansat in luna iulie cat in intregul T2, pe varf pandemie. Implicatii * Romanii si piata imobiliara. intre casa visurilor si camasa de forta * Eroare sau premeditare? Electrica, aproape sa marcheze o pierdere de 620 de milioane de lei in viitorii trei ani *Finantele sustin reorganizarea Vamii intr-o structura separata de ANAF, proiect initiat de fostul ministru Teodorovici.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2268 seconds )