Libnet.ro
UNICEF

15:00

Airplane revin cu videoclipul piesei Give Me A Chance!

Devorator Monden Devorator Monden,
Airplane revin cu videoclipul piesei Give Me A Chance!

MNine, Mekid si Bogiri nu au mai lansat nicio piesa din februarie anul acesta, dupa debutul lor cu single-ul Pretty. Noul single al formatiei Airplane, Give Me A Chance, a fost ales din 10 trackuri pe care le-au avut la dispozitie baietii sa isi aleaga pe care sa il lanseze. Acesta se pare ca a . continuă pe Devorator Monden

Miley Cyrus, Mike WiLL Made It, Juicy J si Wiz Khalifa filmeaza videoclipul piesei 23 |FOTO

Fosta vedeta Disney nu are timp sa se plictiseasca de vreme ce, cel putin in ultima saptamana, a fost foarte ocupata. A dezvaluit viitorul sau single, Wrecking Ball, a avut un show live foarte comentat la MTV VMA 2013 alaturi de Robin Thicke, iar acum artista se afla in plina realizare a clipului piesei 23, .

Christina Aguilera a lansat videoclipul piesei Let There Be Love!

Talentata artista revine in atentia noastra cu un nou single extras de pe ultimul sau material de studio, Lotus. Let There Be Love este cel de-al treilea single de pe acest album dupa piesele Your Body si Just A Fool feat. Blake Shelton. Christina Aguilera a lansat si un clip pentru noua sa piesa, mizand .

James Blunt a lansat videoclipul piesei Bonfire Heart!

Artistul revine in atentia publicului dupa o perioada de pauza cu un clip, cel pentru piesa Bonfire Heart, primul single extras de pe viitorul sau album, Moon Landing. Bonfire Heart, care va fi lansata ca single oficial pe patru octombrie, este o piesa de vara in stilul caracteristic lui James Blunt. Clipul realizat pentru acest .

Conor Maynard a lansat videoclipul piesei R U Crazy!

Tanarul artist si-a anuntat de curand fanii ca vor avea parte de un nou single al sau mai repede decat se asteapta si iata ca, intr-adevar, a avut dreptate. R U Crazy, piesa care acum beneficiaza si de un clip, este primul single extras de pe viitorul album al artistului si a fost compusa si .

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,202 seconds )