Libnet.ro
UNICEF

11:31

Ajax a avut cea mai tanara echipa din istoria finalelor europene

Online Sport Online Sport,
Ajax a avut cea mai tanara echipa din istoria finalelor europene

Chiar daca a pierdut finala Europa League in fata celor de la Manchester United, echipa olandeza Ajax Amsterdam va ramane in istorie pentru alinierea celei mai tinere echipe din istoria finalelor cupelor europene. continuă pe Online Sport

Jurnalistul Sorin Ovidiu Balan, in DOLIU! A MURIT cea mai importanta persoana din VIATA lui (FOTO)

Jurnalistul Sorin Ovidiu Balan trecepe prin momente tragice. Cea mai importanta persoana din viata lui, tatal, a murit noaptea trecuta tatal, dupa o batalie crunta cu cancerul. El pe contul sau de.

Transalpina va fi redeschisa circulatiei de Ziua Copilului. Turistii sunt asteptati pe cea mai inalta sosea din tara

Transalpina, cea mai inalta sosea din tara, care ajunge la o altitudine de 2. 145 de metri, va fi redeschisa circulatiei de Ziua Internationala a Copilului, atunci cand romanii beneficiaza de o mini vacanta de cinci zile.

Caru' cu vedete: Marin si Raduleasca au gasit un alt motiv de disputa; Delia vrea un copil; Cea mai ravnita femeie din Romania, pozata pe toaleta

Adriana Bahmuteanu se pregateste de operatie. O problema de sanatate mai veche o baga in sala de operatie pe Adriana Bahmuteanu. Prezentatoarea tv a. Denisa Nechifor si-a spus parerea despre casatoria lui Adrian Cristea cu Ana Maria Pauna. Denisa Nechifor, care are o fetita cu.

Europenii si masinile lor - In aprilie SUV-urile au atins cea mai mare cota din istorie. Diesel-urile au scazut de la 50%, la 46% din piata intr-un an

In aprilie piata masinilor noi a scazut cu 7% in Europa fata de a patra luna din 2016, dar vanzarile de masini diesel au scazut cu 15%, arata datele companiei de cercetare JATO care spune ca au contat mult si campaniile duse de mai multe tari impotriva masinilor pe motorina. La segmente de piata, doar VAN-urile si SUV-urile au crescut, acestea din urma atingand o cota record de 28% din piata totala.

A albit si a dat faliment: cum arata acum Roberto Baggio, cea mai faimoasa codita din istoria fotbalului

Fostul mare international italian si-a agatat ghetele in cui in 2004, dupa ce a adunat 56 de selectii si 27 de goluri pentru prima reprezentativa.

LIVE UPDATE. Gruparea Stat Islamic a lovit la Manchester, la un concert al Arianei Grande, lasand in urma 22 de morti si 59 de raniti. Principalul suspect este Salman Abedi. Cea mai tanara victima, o fetita de opt ani |FOTO + VIDEO

22 persoane au murit si aproximativ 59 au fost ranite, luni noaptea, dupa ce o bomba a explodat pe Manchester Arena, la finalul unui concert al solistei americane Ariana Grande. Gruparea Stat Islamic a revendicat, marti atacul. Politia britanica a arestat un suspect. Atacatorul a murit in explozie.

LIVE UPDATE. Statul Islamic a lovit la Manchester, la un concert al Arianei Grande, lasand in urma 22 de morti si 59 de raniti. Cea mai tanara victima, o fetita de opt ani. Atacatorul putea fi cetatean britanic |FOTO + VIDEO

22 persoane au murit si aproximativ 59 au fost ranite, luni noaptea, dupa ce o bomba a explodat pe Manchester Arena, la finalul unui concert al solistei americane Ariana Grande. Gruparea Stat Islamic a revendicat, marti atacul. Politia britanica a arestat un suspect. Atacatorul a murit in explozie.

FOTO Sorana Carstea i-a uimit pe nemti. Cum s-a imbracat cea mai sexy jucatoare din WTA la o petrecere in Nurnberg

Sorana Carstea este socotita in acest moment una dintre cele mai frumoase jucatoare din circuitul WTA si din acest motiv toti ochii sunt pe ea.

Donald Trump, in Israel, califica Holocaustul drept cea mai neagra ora din istorie

Presedintele american Donald Trump a vizitat marti memorialul Yad Vashem de la Ierusalim, unde le-a adus un omagiu celor sase milioane de evrei morti in Holocaustul nazist, pe care l-a calificat drept o fapta de o rautate indescriptibila.

Subiectele zilei:Cum s-a negociat terenul din Bulevardul Expozitiei pe care va fi edificata cea mai mare moschee din Europa crestina;Muftiul Cultului Musulman din Romania, despre proiectului moscheii din Bucuresti: Este prea grandios pentru pretentiile n

Bani pentru functii: Cum a ajuns fiul unui om de afaceri din Targoviste secretar de stat in subordinea ministrului delegat pentru Fonduri Europene, dupa ce Rovana Plumb a luat imprumut de la afacerist 63. 000 lei. In. Deconspirari tarzii. Dupa experienta atator decenii am putea spune ca, in ciuda legii si a unei institutii anume create, deconspirarea fostilor colaboratori ai.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 11:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2256 seconds )