Libnet.ro
UNICEF

12:00

Europenii si masinile lor - In aprilie SUV-urile au atins cea mai mare cota din istorie. Diesel-urile au scazut de la 50%, la 46% din piata intr-un an

Hotnews Hotnews,
 Europenii si masinile lor - In aprilie SUV-urile au atins cea mai mare cota din istorie. Diesel-urile au scazut de la 50%, la 46% din piata intr-un an

In aprilie piata masinilor noi a scazut cu 7% in Europa fata de a patra luna din 2016, dar vanzarile de masini diesel au scazut cu 15%, arata datele companiei de cercetare JATO care spune ca au contat mult si campaniile duse de mai multe tari impotriva masinilor pe motorina. La segmente de piata, doar VAN-urile si SUV-urile au crescut, acestea din urma atingand o cota record de 28% din piata totala. continuă pe Hotnews

Audierea sefului INS in Comisia de buget a Senatului nu a adus nimic nou. Membru al comisiei: Frica mea cea mai mare, scenariul catre care cred ca ne indreptam, este cel din 2011, cand s-au taiat din PIB 22 de miliarde lei

Raman multe semne de intrebare, INS nu a prezentat cifrele pentru investitii, care sunt la un minim istoric. Frica mea cea mai mare, scenariul catre care cred ca ne indreptam, este cel din 2011. Estimez ca peste 1 an de zile ne va anunta cineva, cum a facut-o Victor Ponta, ca trebuie taiat din PIB 20-30 de miliarde lei pentru a corecta anumite incasari. Primele doua luni, crestere era de 4,6% iar cresterea anuntata- de 5. 7%- s-ar fi datorat lunii martie. Inca nu avem o explicatie pentru asta- ni se spune ca e productia industriala. Vi se pare ca martie a fost o luna extraordinara? Colectarile la buget si nivelul investitiilor arata ca nu a fost o luna extraordinara, a spus miercuri senatorul liberal Florin Citu, dupa audierea presedintelui Statisticii, Tudorel Andrei.

Jurnalistul Sorin Ovidiu Balan, in DOLIU! A MURIT cea mai importanta persoana din VIATA lui (FOTO)

Jurnalistul Sorin Ovidiu Balan trecepe prin momente tragice. Cea mai importanta persoana din viata lui, tatal, a murit noaptea trecuta tatal, dupa o batalie crunta cu cancerul. El pe contul sau de.

Transalpina va fi redeschisa circulatiei de Ziua Copilului. Turistii sunt asteptati pe cea mai inalta sosea din tara

Transalpina, cea mai inalta sosea din tara, care ajunge la o altitudine de 2. 145 de metri, va fi redeschisa circulatiei de Ziua Internationala a Copilului, atunci cand romanii beneficiaza de o mini vacanta de cinci zile.

Cea mai SILENTIOASA masina de teren! BOLIDUL a starnit isterie in mediul online (VIDEO)

Prin definitie, o masina de teren este una zgomotoasa si nu trece neobservata. insa in acest clip vedem ceea ce se poate numi cea mai silentioasa masina de teren. Soferul reuseste sa coboare ma.

WannaCry: cea mai buna solutie este un backup preventiv la harddisk pe un NAS QNAP

Cel mai bine este sa percepi o infectie cu un ransomware ca un defect iremediabil suferit de hard disk. Din acest motiv, solutia la WannaCry ar fi fost un backup in prealabil. Am dezbatut in numeroase situatii beneficiile unui NAS, dar acest tip de echipamente continua sa fie o himera pentru cea mai mare parte [].

Cea mai mare problema a agriculturii este aceea de a da drumul la sistemul de irigatii

Ministrul Petre Daea a declarat ieri, la Satu Mare, ca problema cea mai mare a agriculturii este de a porni sistemul de irigatii din sudul tarii.

BET-FI, cea mai mare crestere dintre principalii indici ai BVB

Indicele BET-FI, al celor cinci SIF-uri plus Fondul Proprietatea FP) s-a apreciat cu 0,62%, in perioada 11-18 mai, raportat la moneda euro, devansand cresterile celorlati indici importanti ai Bursei de Valori Bucuresti BVB).

Cea mai simpla metoda pentru construirea unei fantani arteziene in gradina proprie

Multi viseaza sa aiba o fantana arteziana in gradina, iar si mai multi vor sa-si construiasca propria fantana arteziana. Iata cateva sfaturi pentru construirea sa, dar si cum poti sa-ti construiesti singur aceasta decoratiune speciala.

Bursa de 10.000 lei pentru cea mai buna inventie la EUROINVENT 2017

Intre 25 si 27 mai, Palatul Culturii din Iasi devine centrul inventicii mondiale. in cadrul EUROINVENT, cel mai mare salon de inventii din Europa de Sud-Est, vor fi expuse peste 400 de inventii si.

FOTO Sorana Carstea i-a uimit pe nemti. Cum s-a imbracat cea mai sexy jucatoare din WTA la o petrecere in Nurnberg

Sorana Carstea este socotita in acest moment una dintre cele mai frumoase jucatoare din circuitul WTA si din acest motiv toti ochii sunt pe ea.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2125 seconds )