Libnet.ro
UNICEF

11:45

Ajutoare financiare pentru mai multe familii sarmane din judetul Ialomita

Adevărul Adevărul,
Ajutoare financiare pentru mai multe familii sarmane din judetul Ialomita

Guvernul a aprobat, vineri, printr-o Hotarare, acordarea unor ajutoare de urgenta in suma totala de 393. 100 lei pentru sprijinirea a 116 familii si persoane singure care fie se afla in situatii de necesitate in urma unor incendii, fie au probleme grave de sanatate sau risca excluziunea sociala. Printre cei care vor beneficia de acest sprijin se afla si mai multe familii din judetul Ialomita. continuă pe Adevărul

Grecia extinde interdictiile si restrictiile pentru mai multe tari, intre care si Romania

Autoritatile au extins interdictiiile si restrictiile pentru strainii din mai multe tari, scopul declarat fiind limitarea extinderii epidemiei de coronavirus, conform Hotnews.

Grecia extinde interdictiile si restrictiile pentru mai multe tari, intre care si Romania

Autoritatile elene au extins interdictiile si restrictiile pentru strainii din mai multe tari, scopul declarat fiind limitarea extinderii epidemiei de coronavirus.

Huawei a livrat cele mai multe smartphon-uri din lume in al doilea trimestru al anului

Huawei a livrat in al doilea trimestru al anului 2020, mai multe smartphone-uri in intreaga lume decat oricare alta companie. Compania a livrat, in aceasta perioada, 55,8 milioane de dispozitive, cu 5% mai putine fata de rezultatele anuale inregistrate pana in prezent, conform unui studiu Canalys, anunta compania de telefonie mobila printr-un comunicat de presa remis astazi.

Grecia - 508 cazuri de coronavirus importate din strainatate. Cele mai multe- 88 provin din Romania

Secretarul de stat pentru Protectia Civila, Nikos Hardalias, a prezentat in traditionala declaratie de presa ultimele date centralizate de autoritati pentru primele zece zile din luna august, dupa ce duminica 9 august) s-a inregistrat un numar record de 203 cazuri noi, scrie cotidianul elen Ta Nea, preluat de Rador. in plus, el a prezentat evolutia virusului in Grecia de la data de 25 februarie data depistarii primului caz) pana in prezent, cu cifre care provoaca o mare ingrijorare. Concret, in primele zece zile ale lunii august, Grecia a inregistrat 961 de cazuri noi, fapt care a determinat guvernul grec sa impuna noi masuri pentru contracararea tendintei de crestere a pandemiei.

Romanii din mai multe zone intra in Belgia cu test PCR si stau in autoizolare extinsa

Autoritatile belgiene au extins masura autoizolarii si obligativitatea testului PCR la sosirea in Belgia pentru cetatenii din mai multe zone ale Romaniei, masura fiind in vigoare de astazi, scrie News.

Emiratele Arabe, tara care a efectuat cele mai multe teste de COVID-19, raportate la milionul de locuitori. Pe ce loc se afla Romania

Insulele Feroe, Luxemburg, Monaco si Gibraltar sunt statele care au facut cele mai multe teste de depistare a COVID-19, raportate la numarul de locuitori. Pentru ca sunt niste state destul de mici, cu cateva zeci.

Este ALERTA! Judetele cu cele mai multe cazuri noi de COVID-19. Coronavirusul, de necontrolat in Bucuresti

Este ALERTA! Conform bilantului din 14 august, in ultimele 24 de ore au fost inregistrate 1. 415 noi cazuri de infectare cu Covid-19 si 44 de decese noi. La Terapie Intensiva sunt internate 473 de persoane. Iata care sunt judetele cu cele mai multe cazuri noi de COVID-19.

EXCLUSIV Nava bomba din Beirut a trecut prin mai multe porturi din Romania in perioada 2010-2013. Ce transporta si care erau principalele destinatii

EXCLUSIV Nava maritima Rhosus, care a transportat cele 2. 750 de tone de nitrat de amoniu, ce au explodat in Beirut, a trecut prin mai multe porturi din Romania in intervalul 2010-2013, asa cum precizeaza.

Mai multe echipe din Liga 1 doresc amanarea startului de sezon

Sezonul 20202021 din Liga 1 este programat sa inceapa in 22 august, dar mai mult de jumatate din cluburile participante doresc amanarea debutului.

Primaria Capitalei are un nou site care permite mai multe operatiuni online

Primaria Capitalei are un nou site www. pmb. ro care permite mai multe operatiuni online printre care depunerea unor documente, urmarirea statusului petitiei, plata taxelor si impozitelor. Vechiul site functiona in acelasi format de circa 20 de ani. Chiar si cu acest upgrade, totusi, institutia nu emite de exemplu autorizatii si certificate de urbanism online. Deocamdata site-ul nu are nici varianta in limba engleza. Platforma a fost facuta de Compania Municipala Tehnologia Informatiei si a costat 129. 000 lei fara TVA.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2868 seconds )