Libnet.ro
UNICEF

09:17

Ajutoare de urgenta de peste 470.000 de lei pentru familii si persoane singure, aprobate de Guvern

România Liberă România Liberă,
Ajutoare de urgenta de peste 470.000 de lei pentru familii si persoane singure, aprobate de Guvern

Guvernul a aprobat acordarea de ajutoare de urgenta in valoare de peste 470. 000 de lei pentru 146 de. continuă pe România Liberă

ASOCIATIA PRO CONSUMATORI Masa de Pasti: 340 lei pentru doua persoane

Masa de Pasti reprezinta o preocupare majora pentru orice familie in aceasta perioada. Situatia nu este una tocmai favorabila pentru cumparaturi extinse.

Guvernul acorda ajutoare de urgenta de peste 470 de mii de lei pentru 146 de familii si persoane singure

Guvernul a aprobat acordarea de ajutoare de urgenta in valoare de peste 470. 000 de lei pentru 146 de familii si persoane singure aflate in situatii de necesitate in urma unor incendii, a unor probleme grave de sanatate sau in situatii care pot duce la excluziune sociala.

Johnson Johnson Romania doneaza peste jumatate de milion de lei pentru medici si pentru pacienti

Johnson Johnson Romania doneaza peste jumatate de milion de lei pentru a sprijini efortul national.

Studenta din Floresti amendata cu 1.000 de lei pentru ca a criticat primarul pe Facebook. APADOR-CH ii cere lui Vela o ancheta

O tanara din Floresti, Cluj, a fost amendata de politistii locali cu 1. 000 de lei pentru o postare critica pe Facebook. APADOR-CH cere ministrului de Interne, Marcel Vela, o ancheta in aceasta cauza.

UPDATE Primaria Sectorului 3 nu renunta la ideea de a aloca 5 milioane lei pentru promovare Proiectul a fost adoptat de Consiliu local

Primaria Sectorului 3, condusa de Robert Negoita, nu renunta la ideea de a aloca 5 milioane lei pentru promovare. Proiectul care prevede incheierea unui contract de 5 milioane lei pentru promovarea institutiei, cu compania Smart City Invest S3, la care este actionar Consiliul local, a fost adoptat luni de Consiliului local. Mai departe, compania incheie contracte pentru publicitate cu diverse televiziunipublicatii. in 2019, Primaria a mai incheiat doua contracte, in valoare de circa 12 milioane lei, pentru promovare. La ultima sedinta, proiectul a fost respins.

Ajutoare de urgenta pentru 146 de familii si persoane singure

Guvernul a aprobat acordarea de ajutoare de urgenta in valoare totala de 470. 800 lei pentru 146 de familii si persoane singure aflate in situatii critice, decizia fiind luata an urma anchetelor derulate de agentiile judetene pentru plati si inspectie sociala, informeaza Ministerul Muncii.

O tanara liberala condamnata penal, contract de 500.000 de lei pentru combinezoane cu Spitalul Suceava

Spitalul Judetean de Urgenta Sfantul Ioan cel Nou din Suceava a facut in plina pandemie de coronavirus o achizitie contrversata. La inceputul lunii aprilie, o societate din Berceni, fara activitate de la infiintare, a primit de la spitalul sucevean.

Un barbat a fost amendat cu 15.000 de lei pentru ca avea un pistol cu aer comprimat asupra sa

Un barbat a fost amendat de politistii constanteni cu suma de 15. 000 de lei deoarece avea asupra sa .

Tulceanul, care a fost amendat cu 10.000 de lei pentru ca a mers sa se tunda, a evadat de la doua centre de carantina

Tulceanul care a fost amendat cu 10. 000 de lei dupa ce a fost prins de politisti pentru ca a mersa sa se tunda, desi era in izolare a fost dus la un centru de carantina. Barbatul a evadat dupa numai cateva ore.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 09:17

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2048 seconds )