Libnet.ro
UNICEF

23:00

Un barbat a fost amendat cu 15.000 de lei pentru ca avea un pistol cu aer comprimat asupra sa

România Liberă România Liberă,
Un barbat a fost amendat cu 15.000 de lei pentru ca avea un pistol cu aer comprimat asupra sa

Un barbat a fost amendat de politistii constanteni cu suma de 15. 000 de lei deoarece avea asupra sa . continuă pe România Liberă

Tulceanul, care a fost amendat cu 10.000 de lei pentru ca a mers sa se tunda, a evadat de la doua centre de carantina

Tulceanul care a fost amendat cu 10. 000 de lei dupa ce a fost prins de politisti pentru ca a mersa sa se tunda, desi era in izolare a fost dus la un centru de carantina. Barbatul a evadat dupa numai cateva ore.

UPDATE Primaria Sectorului 3 nu renunta la ideea de a aloca 5 milioane lei pentru promovare Proiectul a fost adoptat de Consiliu local

Primaria Sectorului 3, condusa de Robert Negoita, nu renunta la ideea de a aloca 5 milioane lei pentru promovare. Proiectul care prevede incheierea unui contract de 5 milioane lei pentru promovarea institutiei, cu compania Smart City Invest S3, la care este actionar Consiliul local, a fost adoptat luni de Consiliului local. Mai departe, compania incheie contracte pentru publicitate cu diverse televiziunipublicatii. in 2019, Primaria a mai incheiat doua contracte, in valoare de circa 12 milioane lei, pentru promovare. La ultima sedinta, proiectul a fost respins.

Studenta din Floresti amendata cu 1.000 de lei pentru ca a criticat primarul pe Facebook. APADOR-CH ii cere lui Vela o ancheta

O tanara din Floresti, Cluj, a fost amendata de politistii locali cu 1. 000 de lei pentru o postare critica pe Facebook. APADOR-CH cere ministrului de Interne, Marcel Vela, o ancheta in aceasta cauza.

Un fost senator a fost amendat pentru ca a petrecut cu sotia pe malul marii

Fostul senator PDL Gigi Chiru a fost amendat de politisti cu 2. 000 de lei, dupa ce sotia acestuia a .

Un fermier acuza de abuz un politist care i-a controlat adeverinta de angajator. Motivul pentru care a fost amendat

Un fermier din Timis spuneca a fost amendatcu suma de 5. 000 de lei deoarece nu a trecut pe adeverinta de angajator ora la care se intoarce de la camp. Barbatul sustineca primul echipaj care l-a controlat l-a lasat sa plece fara probleme, dar al doilea l-a amendat dublu cand a incercat sa explice.

Au fost aprobate noile programe pentru examenele de la Evaluarea Nationala si Bacalaureat

Monica Anisie, ministrul Educatiei si Cercetarii, a aprobat, prin ordin, revizuirea programelor de examen pentru Evaluarea Nationala a absolventilor de clasa a VIII-a si examenul national de Bacalaureat, fara continuturi aferente semestrului al II-lea.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2205 seconds )