Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ajutoarele de 1 miliard Euro pentru IMM: Modificarile intrate in etapa a doua din Parlament

Hotnews Hotnews,
 Ajutoarele de 1 miliard Euro pentru IMM: Modificarile intrate in etapa a doua din Parlament

O serie de modificari adoptate de Senat la ajutoarele de 1 miliard de euro promise PFA-urilor, IMM-urilor, cabinetelor medicale si ONG-urilor au ajuns la Camera Deputatilor si au fost distribuite comisiilor pentru pregatirea raportului si a avizelor pentru plen. continuă pe Hotnews

Comisia Europeana a aprobat un ajutor de 7,4 milioane de euro pentru intreprinderile romanesti care isi desfasoara activitatea in sectorul cresterii bovinelor

Comisia Europeana a anuntat ca a aprobat o schema in valoare de 7,4 milioane de euro pentru a sprijini intreprinderile romanesti care isi desfasoara activitatea in sectorul cresterii bovinelor. Ajutorul va.

Programul Electric-Up publicat in Monitorul Oficial: 100.000 Euro pentru HORECA, cu avans 30%

Ordonanta de urgenta 1592020, prin care se instituie programul Electric-Up, a fost publicata marti seara in Monitorul Oficial, cu unele modificari la acordarea ajutoarelor de cate 100. 000 Euro pentru pensiuni, hoteluri si alte firme HoReCa, sa-si monteze panouri solare si statii de alimentare a automobilelor electrice.

One United Properties - ridicare de capital de 25 de milioane de euro pentru One Cotroceni Park

One United Properties a finalizat procesul de majorare de capital in valoare de 25 de milioane de euro, pentru investitii in cel mai mare proiect de regenerare urbana din Bucuresti, pe care il dezvolta in acest moment pe locul fostei fabrici Ventilatorul: One Cotroceni Park.

One United a strans 25 MIL. euro pentru dezvoltarea proiectului One Cotroceni Park

One United Properties a strans 25 de milioane euro, in urma unei majorari de capital, pentru dezvoltarea proiectului One Cotroceni Park, din Capitala. in contul captalului varsat, One United Properties a cedat o pondere de 30% din firma care dezvolta.

Fonduri europene de 1,2 milioane Euro pentru o cercetatoare romanca

O cercetatoare romanca a obtinut fonduri europene de aproape 1,2 milioane de euro din programul UE pentru inovare si cercetare Orizont 2020, pentru un proiect de istorie medievala pe care il va dezvolta la Cluj.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2156 seconds )