Libnet.ro
UNICEF

06:30

Fonduri europene de 1,2 milioane Euro pentru o cercetatoare romanca

Hotnews Hotnews,
 Fonduri europene de 1,2 milioane Euro pentru o cercetatoare romanca

O cercetatoare romanca a obtinut fonduri europene de aproape 1,2 milioane de euro din programul UE pentru inovare si cercetare Orizont 2020, pentru un proiect de istorie medievala pe care il va dezvolta la Cluj. continuă pe Hotnews

COMISIA EUROPEANA A APROBAT: 875,5 milioane euro pentru prima faza a Autostrazii Sibiu-Pitesti

Construirea primei faze a autostrazii Sibiu-Pitesti a primit acordul Comisiei Europene, care a anuntat, ieri, ca investitia va fi finantata din Fondul de Coeziune cu 875,5 milioane euro.

Ajutoare de stat pentru Romania de 47,4 milioane euro pentru sectoare de crestere a animalelor

Comisia Europeana a aprobat ajutoare de stat in valoare totala de circa 229,4 milioane lei pentru sp.

Programul Electric-Up, aprobat: 100 de milioane de euro pentru instalarea de panouri fotovoltaice si statii de reincarcare vehicule electrice

Guvernul a adoptat joi proiectul de OUG, initiat de Ministerul Economiei, privind finantarea intreprinderilor mici si mijlocii si domeniului HORECA pentru instalarea sistemelor de panouri fotovoltaice pentru producerea de energie electrica cu o putere instalata cuprinsa intre 27 kWp 100 kWp necesara consumului propriu si livrarea surplusului in Sistemul Energetic National, precum si a statiilor de reincarcare de 22 kW pentru vehicule electrice si electrice plug in, prin Programul de finantare ELECTRIC UP.

Fonduri europene 2020: Pana la 20.000 Euro pentru startup-uri IT

Startup-urile IT din Romania si Republica Moldova, axate pe tehnologii blockchain sau DLT, pot obtine finantari de pana la 20. 000 de euro, intr-un accelerator de afaceri european sustinut cu fonduri comunitare.

Investitie cu fonduri europene de 2,5 milioane euro la Galati

O scoala unde vor invata sute de elevi urmeaza sa fie complet refacuta cu bani obtinuti de la Uniunea Europeana.

Un miliard si jumatate de euro pentru autostrada Sibiu-Pitesti si pentru managementul dezastrelor

875,5 milioane euro este suma aprobata de Comisia Europeana pentru construirea primei etape a autost.

Turcan: PSD a atras anul trecut fonduri europene de 1 miliard de euro. in guvernarea PNL au fost atrase in acest an peste 5,7 miliarde de euro

Vicepremierul Raluca Turcan a declarat ca Guvernul PSD a atras in 2019 fonduri europene in valoare de 1 miliard de euro, iar de la inceputul anului si pana acum in guvernarea PNL au fost atrase peste 5,7 miliarde de euro.

Muzeu Viu pe cetatea Singidava, zona de agrement si parc de aventura, printre proiectele Primariei Cugir finantate din fonduri europene

Zona de agrement si parc de aventura intre Cugir si Vinerea, Muzeu Viu pe Cetatea Singidava si crearea unui coridor care sa lege satele de munte de oras sunt cateva dintre proiectele pregatite de administratia locala pentru perioada 2021-2027.

850 milioane euro - mentenanta garniturilor de metrou din Capitala

Compania Metrorex a lansat, astazi, achizitia publica pentru mentenanta ramelor de metrou. Este vorba despre un contract, care se va derula pe parcursul a urmatorilor 15 ani, cu o valoare estimata de aproape 850 milioane de euro. Termenul limita pentru depunerea ofertelor este 20 octombrie, iar firmele interesate trebuie sa faca dovada ca in ultimii trei ani au prestat activitati similare duse la bun sfarsit, in valoare cumulata de minimum 500 de milioane de lei.

CCIR: Proiect pentru Romania va aduce peste 545 de milioane euro la bugetul de stat

Ce este Proiect pentru Romania si de ce este nevoie de o astfel de dezvoltare? Proiect pentru Romania este o initiativa a Camerei de Comert si Industrie a Romaniei, in parteneriat cu Primaria.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2203 seconds )