Libnet.ro
UNICEF

10:00

Ajutor din partea Directiei de Asistenta Sociala pentru persoanele izolate la domiciliu. Unde puteti suna

Adevărul Adevărul,
Ajutor din partea Directiei de Asistenta Sociala pentru persoanele izolate la domiciliu. Unde puteti suna

Conform dispozitiei Centrului Judetean de Coordonare si Conducere a Interventiei prin Directia de Asistenta Sociala, zilnic, se ia legatura telefonic cu persoanele izolate din municipiul Calarasi pentru a le afla nevoile. continuă pe Adevărul

, mesaj pentru mama adoptiva, chiar de ziua ei. Sute de reactii din partea fanilor

Vedeta a postat recent un mesaj pentru Paula, cu ocazia zilei sale de nastere. Aceasta a avut grija de ea inca de cand era mica, a rasfatat-o si a introdus-o in televiziune. , mesaj pentru mama adoptiva Vedeta a transmis un mesaj pentru mama ei adoptiva, pe care o indrageste de atata timp. Pe .

Psihologii ofera gratuit consiliere pentru persoanele in carantina si in izolare

Cadrele didactice, masteranzii si absolventii Facultatii de Psihologie si Stiintele Educatiei din ca.

BRAT: Sprijin din partea autoritatilor pentru editorii legitimi de presa scrisa si online, in contextul crizei generate de COVID-19

Starea de urgenta si masurile stabilite de autoritati in vederea stoparii epidemiei de COVID-19 au un impact negativ major asupra industriei legitime de presa din Romania, in special in cazul presei scrise si a mediului online legitim, auditat, care.

Apel la unitate din partea lui Novak Djokovic: Ma rog pentru sanatatea voastra

Liderul mondial din tenisul masculin Novak Djokovic a lansat un apel la unitate pentru intreaga lume in lupta contra coronavirus.

Femeie din China cere iertare americanilor pentru aducerea virusului din Wuhan: Scuze ca am pastrat tacerea

O femeie din China si-a cerut scuze de la Statele Unite ale Americii, ba chiar indeamna si alti conationali sa le ceara scuze, pentru raspandirea noului coronavirus.

Ce trebuie sa stim atunci cand suntem fortati de imprejurari sa iesim din case: 12 reguli minimale pentru a ne apara de noul coronavirus

Desi romanii din tara se confrunta cu un regim de restrictii fara precedent in trecutul recent, motiv pentru care petrec majoritatea timpului in casa, exista conationali fortati de imprejurari sa isi.

Toate cadrele medicale de la spitalul din Suceava vor fi testate pentru COVID 19, iar unitatea medicala va fi dezinfectata

Toate cadrele medicale din Spitalul din Suceava vor fi testate pentru COVID-19, iar spitalul va fi dezinfectat, dupa ce numarul medicilor infectati s-a marit, anunta, luni seara, Grupul de Comunicare Strategica.

Maroune Fellaini, primul jucator din campionatul Chinei testat pozitiv pentru coronavirus

Fostul International belgian Marouane Fellaini, acum la formatia Shandong Luneng, a fost testat pozitiv pentru coronavirus, informeaza lefigaro. fr, care citeaza presa chineza.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2016 seconds )