Libnet.ro
UNICEF

15:01

Femeie din China cere iertare americanilor pentru aducerea virusului din Wuhan: Scuze ca am pastrat tacerea

Antena3 Antena3,
Femeie din China cere iertare americanilor pentru aducerea virusului din Wuhan: Scuze ca am pastrat tacerea

O femeie din China si-a cerut scuze de la Statele Unite ale Americii, ba chiar indeamna si alti conationali sa le ceara scuze, pentru raspandirea noului coronavirus. continuă pe Antena3

Ambasadorul SUA in Romania, reactie la zvonurile privind originile COVID-19 venite din China

Adrian Zuckerman, ambasadorul Statelor Unite in Romania, a avut o reactie la zvonurile venite din China cu privire la originile COVID-19.

O femeie din Iasi isi face singura masti de protectie pentru ea si copiii ei

O femeie din Iasi isi face singura masti de protectie pentru ea si copiii ei. Costul unei masti este de 1 leu si 80 de bani, iar femeia spune ca o masca se face in 5 minute si contine produse cumparate din farmacii.

Coronavirus: O femeie din Bucuresti aflata in izolare a fugit pe geam din locuinta Prima decizie luata in baza noii ordonante militare

O femeie din Bucuresti care era izolata la domiciliu a fugit pe geam dintr-o locuinta aflata la parterul unui bloc. Incidentul a avut loc sambata noapte, iar femeia a fost preluata de politisti si dusa intr-un centru de carantina, asa cum prevede ordonanta militara emisa cu o zi in urma, prin care cei care nu respecta autoizolarea sunt plasati automat in carantina institutionalizata.

Marturii surprinzatoare de la o jurnalista din China, pentru Antena 3: Carantina, succesul impotriva epidemiei de coronavirus

Principala masura care a oprit raspandirii coronavirusului in China, a fost carantina, declara o jurnalista din Wuhan, in exclusivitate, intr-un interviu pentru Antena 3.

50.000 de masti venite din China, blocate pe aeroportul din Timisoara

Pe aeroportul din Timisoara au sosit, in ultimele zile, mai multe transporturi de masti de protectie, care au fost comandate in China de firme si persoane fizice.

Ce trebuie sa stim atunci cand suntem fortati de imprejurari sa iesim din case: 12 reguli minimale pentru a ne apara de noul coronavirus

Desi romanii din tara se confrunta cu un regim de restrictii fara precedent in trecutul recent, motiv pentru care petrec majoritatea timpului in casa, exista conationali fortati de imprejurari sa isi.

Toate cadrele medicale de la spitalul din Suceava vor fi testate pentru COVID 19, iar unitatea medicala va fi dezinfectata

Toate cadrele medicale din Spitalul din Suceava vor fi testate pentru COVID-19, iar spitalul va fi dezinfectat, dupa ce numarul medicilor infectati s-a marit, anunta, luni seara, Grupul de Comunicare Strategica.

Maroune Fellaini, primul jucator din campionatul Chinei testat pozitiv pentru coronavirus

Fostul International belgian Marouane Fellaini, acum la formatia Shandong Luneng, a fost testat pozitiv pentru coronavirus, informeaza lefigaro. fr, care citeaza presa chineza.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,238 seconds )