Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ajutor de stat de pana la 800.000 de euro pentru industria HoReCa

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Ajutor de stat de pana la 800.000 de euro pentru industria HoReCa

Ordonanta de Urgenta privind sprijinul pentru sectorul HoReCa a fost publicata in Monitorul Oficial si urmeaza ca peste 73. 000 de companii sa beneficieze de un ajutor maximum de . continuă pe Ziarul Bursa

VIRGIL POPESCU: OUG privind sprijinul pentru sectorul HoReCa a fost publicata in Monitorul Oficial

Ordonanta de Urgenta privind sprijinul pentru sectorul HoReCa a fost publicata in Monitorul Oficial si urmeaza ca peste 73. 000 de companii sa beneficieze de un ajutor maxim de 800. 000 de euro, a scris, vineri, pe Facebook, ministrul Energiei, care anterior a detinut intregul portofoliu al Economiei, Mediului de Afaceri si Turismului.

VIRGIL POPESCU: OUG privind sprijinul pentru sectorul HoReCa a fost publicata in Monitorul Oficial

Ordonanta de Urgenta privind sprijinul pentru sectorul HoReCa a fost publicata in Monitorul Oficial si urmeaza ca peste 73. 000 de companii sa beneficieze de un ajutor maxim de 800. 000 de euro, a scris, astazi, pe Facebook, ministrul Energiei, care anterior a detinut intregul portofoliu al Economiei, Mediului de Afaceri si Turismului.

Klaus Iohannis a promulgat Legea privind un imprumut de 500 de milioane de euro pentru consolidarea sistemului de sanatate

Printre decretele semnate luni de presedintele Klaus Iohannis se numara si cel privind promulgarea legii pentru ratificarea Acordului de imprumut intre Romania si Banca Internationala pentru Reconstructie si.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2217 seconds )