Libnet.ro
UNICEF

07:00

Ajutorul dat de profesori universitari pentru elevii care sustin examenul de Bacalaureat. Ne-am adaptat vremurilor

Adevărul Adevărul,
Ajutorul dat de profesori universitari pentru elevii care sustin examenul de Bacalaureat. Ne-am adaptat vremurilor

Cativa profesori de la o universitate din Iasi vin in ajutorul elevilor care sustin anul acesta examenul de Bacalaureat. Cadrele didactice universitare au realizat zece inregistrari cu rezolvari de teste la matematica. continuă pe Adevărul

Dupa aproape 3 luni, elevii care sustin examenele nationale se intorc astazi la scoala. Cum s-au pregatit autoritatile din marile orase din Romania

Dupa aproape 3 luni de pandemie, elevii care sustin in aceasta vara evaluarea nationala si BAC-ul se intorc de marti la scoala pentru pregatirea examenelor nationale. Ministerul Educatiei a publicat un set de masuri generale de prevenire si protectie in salile de clasa, care vizeaza in principal dezinfectarea acestor spatii, pastrarea unei distante de minimum 2 metri intre elevi si accesul interzis persoanelor cu temperatura mai mare de 37,3 grade. Cum cladirile scolilor sunt in administrarea primariilor, fiecare primar a stabilit in functie de buget si metoda de abordare - de la autobuze dedicate elevilor, pana la tuneluri de dezinfectie si banci cu protectii de plexiglas. Din informatiile comunicate de primarii, la anumite unitati de invatamant la pregatire nu va veni niciun elev, cursurile fiind tinute online, la altele prezenta anuntata este de 30%, iar la altele de 80%.

170.000 de masti pregatite pentru elevii care claselor terminale din Dambovita, care au reluat cursurile

Incepand de marti, 2 iunie, a inceput activitatea pentru elevii de clasa a VIII-a si a XII-a in toate unitatile de invatamant din judetul Dambovita. Au fost prezenti circa 4. 100 elevi din cei 5. 200 care si-au manifestat intentia de a participa.

Bacalaureat 2020. Calendarul sesiunii speciale pentru elevii cu probleme medicale sau pentru cei aflati in carantina

Bacalaureat 2020 - sesiunea speciala pentru elevii cu probleme medicale, pentru cei aflati in carantina sau izolare va incepe in 6 iulie, cand va avea loc proba scrisa la Limba si literatura romana. in 12 iulie vor fi afisate rezultatele finale, potrivit calendarului anuntat marti de Ministerul Educatiei.

Bacalaureat 2020: Ludovic Orban anunta solutia pentru elevii interzisi in sali

Premierul Ludovic Orban a anuntat ca s-a gasit solutia pentru evitarea situatiilor in care elevii cu.

Bacalaureat special pentru elevii speciali

Ministerul Educatiei si Cercetarii a anuntat programul celor doua sesiuni speciale pentru examenele .

VIDEO Evaluarea Nationala si Bacalaureat 2020. Ministerul Educatiei a lansat un clip cu masurile de protectie in scoli pentru copiii care se pregatesc pentru examenele nationale

Ministerul Educatiei a lansat un clip video in care prezinta parcursul elevilor de la intrarea in unitatea de invatamant pana la finalizarea orelor de pregatire pentru Evaluarea Nationala si Bacalaureat, care au loc intre 2 si 12 iunie.

Se intampla la pompa in aceste zile: avertismentul pentru soferii care au masina pe benzina sau motorina

Criza medicala a dus la o scadere accelerata a pretului la motorina si benzina. Totusi, un detaliu despre ce se intampla in Romania a fost scapat din vedere. Aflam acum care-i.

Amenzi de 1.000 de lei pentru cei care stau la bloc si fac asta. Cat de grava e situatia, de fapt?

Inca sunt lucruri de indreptat cand vine vorba de viata la bloc. Si sunt cateva demersuri ale primarilor din Romania care ar putea accelera aceasta transformare si sa putem spune ca.

CORONAVIRUS |Ministrul Economei anunta noi masuri de relaxare de la 15 iunie: Mall-urile ar urma sa se redeschida si s-ar putea renunta la izolare pentru persoanele care se intorc din strainatate

Incepand din 15 iunie, romanii s-ar putea bucura de noi masuri de relaxare. Anuntul a fost facut de ministrul Economiei, Virgil Popescu, care a precizat ca autoritasile ar putea decide renuntarea la cele 14.

CORONAVIRUS |Ministrul Economei anunta noi masuri de relaxare din 15 iunie: Mall-urile ar urma sa se redeschida S-ar putea renunta la izolare pentru persoanele care se intorc din strainatate, inclusiv din Grecia si Bulgaria (VIDEO)

Incepand din 15 iunie, romanii s-ar putea bucura de noi masuri de relaxare. Anuntul a fost facut de ministrul Economiei, Virgil Popescu, care a precizat ca autoritasile ar putea decide renuntarea la cele 14.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2346 seconds )