Libnet.ro
UNICEF

22:15

ALDE fierbe din cauza schimbarilor dorite de PSD

Antena3 Antena3,
ALDE fierbe din cauza schimbarilor dorite de PSD

Fierb apele si in interiorul ALDE, tocmai din cauza schimbarilor pe care le pregateste PSD in cadrul Comitetului Executiv. Liderii ALDE sunt suparati pe partenerii lor deoarece modificarile nu au fost. continuă pe Antena3

ALDE ia foc din cauza schimbarilor pe care PSD intentioneaza sa le faca in CEx

Schimbarile pe care le pregateste PSD in cadrul sedintei Comitetului Executiv National CEx) de luni par sa toarne gaz pe foc in interiorul coalitiei de guvernare. Liderii ALDE sunt suparati pe.

Primul deces din cauza gripei, in acest sezon. Cine este victima

Primul deces din cauza gripei, in sezonul 2017-2018. O femeie in varsta de 69 de ani, din Bucuresti, a murit la Spitalul Victor Babes din Capitala, din cauza gripei. Din.

A murit din cauza unui produs pe care si tu il folosesti des

O tanara a murit si a lasat doi copii orfani de mama din cauza unui incident domestic neplacut. Tanara Julie McCabe a intrat in coma, iar la scurt timp a decedat, dupa ce a folosit un produs cu care multe femei sunt.

Din cauza indiferentei medicilor, o tanara a nascut in toaleta Institutului Mamei si Copilului

O tanara, in varsta de 19 ani, din Republica Moldova, a nascut, in urma cu doua saptamani, in toaletaInstitutului Mamei si Copilului din Chisinau, din cauza.

Un nou DECES din cauza RUJEOLEI. Este al 38-lea caz din Romania

Inca un deces din cauza rujeolei. Un copil a murit, vineri, in judetul Suceava. Numarul total de cazuri confirmate cu rujeola in Romania raportate pana la data de 05. 2018 este 10 307, din care .

Ce se va intampla cu Crucea de gheata pentru Boboteaza, din cauza caldurii

Crucea de gheata care va fi folosita de preotii Arhiepiscopiei Dunarii de Jos din Galati in timpul slujbei de Boboteaza a fost construita in laboratorul unei firme din oras, din cauza vremii extrem.

A fost condamnata la inchisoare, din cauza unui videoclip - VIDEO

O artista din Egipt, in inchisoare din cauza unui videoclip care incita la depravare. Luna trecuta, o instanta inferioara o condamnase pe Shyma la doi ani de inchisoare. Un judecator de instru.

Bucurestenii, ingroziti din cauza pedofilului din Drumul Taberei

Parintii din Drumul Taberei, acolo unde au fost surprinze imaginile cu suspectul de pedofilie, se declara ingroziti de faptul ca un asemenea om poate fi in preajma copiilor lor. Oamenii sunt speriati.

A nascut in toaleta din cauza indiferentei medicilor: M-a intrebat de ce urlu. Ma mir cum de am ramas vie

Mai multi angajati de la Institutul Mamei si Copilului din Chisinau au fost suspendati din functie, dupa ce o tanara de 19 ani s-a plans ca a nascut de una singura in toaleta.

La Galati CRUCEA de GHEATA de BOBOTEAZA va fi realizata in laborator din cauza vremii calduroase (FOTO)

Crucea de gheata care va fi utilizata de preotii Arhiepiscopiei Dunarii de Jos din Galati in timpul slujbei de Boboteaza a fost realizata in laborator. Motivul este vremea extrem de calda, anormala.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2119 seconds )