Libnet.ro
UNICEF

00:07

Alegeri Germania. Angela Merkel si alti politicieni germani au primit scrisori de amenintare ce contineau o pudra alba

Adevărul Adevărul,
Alegeri Germania. Angela Merkel si alti politicieni germani au primit scrisori de amenintare ce contineau o pudra alba

Cinci personalitati politice au primit joi scrisori de amenintare ce contineau o pudra alba, prezentata ca fiind antrax si lame de ras, a anuntat politia berlineza cu trei zile inaintea alegerilor legislative din Germania. Una a fost expediata si la locuinta cancelarului Angela Merkel, relateaza AFP. continuă pe Adevărul

Alegeri Germania. Cine este Alice Weidel, noul cap de afis al populistilor germani

Angela Merkel se pregateste sa castige al patrulea mandat de cancelar, dar va avea parte de o opozitie si mai dura in viitorul legislativ. Principala sa contestatara se prefigureaza a fi Alice Weidel, capul de afis al Alternativei pentru Germania AfD), un partid promovat de mass-media pro-Kremlin care a reusit in instanta sa scape de eticheta de radical de dreapta.

Alegeri in Germania: De ce va obtine Angela Merkel al patrulea mandat de cancelar

Angela Merkel are asigurat al patrulea mandat de cancelar, dupa scrutinul de duminica pentru alegerea celor 598 de deputati ai Reichstag-ului. Incertitudinea este totala in ceea ce priveste viitorii sai parteneri de guvernare si directia viitoare a Germaniei.

Sondaj. Angela Merkel este considerata cel mai competent candidat la postul de cancelar, cu patru zile inainte de alegeri

Cancelarul Angela Merkel se bucura de increderea germanilor in ceea ce priveste capacitatile sale de politician, indica un sondaj de opinie realizat de institutul Emnid.

Angela Merkel, reactie dupa ce Donald Trump a spus ca va distruge Coreea de Nord

Germania si Statele Unite ale Americii sunt in dezacord in legatura cu modul de gestionare a crizei cu Phenianul, a declarat miercuri cancelarul german Angela Merkel, condamnand amenintarea.

Cancelarul Angela Merkel se indreapta spre un nou mandat, potrivit sondajelor. Ce planuri politice are pentru viitor

Cancelarul Germaniei, Angela Merkel, se indreapta spre al patrulea mandat de cancelar al Germaniei, chiar daca formatiunea sa, Uniunea Crestin-Democrata CDU, centru-dreapta).

Angela Merkel, aproape de al patrulea mandat. Portretul Doamnei de Fier a Europei

Doamna de Fier a Europei este apropae de al patrulea mandat. Angela Merkel are un avans considerabil in sondaje in fata rivalului Martin Schulz, fost presedinte al Parlamentului.

Chase Jefferson: Cat de corecte sunt sondajele potrivit carora Angela Merkel conduce in sondaje |Comentariu DW

Jurnalistul Chase Jefferson scrie, intr-un comentariu pentru Deutsche Welle, ca demoscopii din SUA si Marea Britanie au facut estimari gresite in privinta lui Trump si a Brexit. Jurnalistul se intreaba daca sunt corecte studiile sociologilor germani inaintea alegerilor generale din 24 septembrie.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2038 seconds )