Libnet.ro
UNICEF

01:05

Alegeri legislative in Spania: Dupa Brexit, spaniolii voteaza daca vor avea sau nu un Breyxit

Hotnews Hotnews,
 Alegeri legislative in Spania: Dupa Brexit, spaniolii voteaza daca vor avea sau nu un Breyxit

Spaniolii sunt chemati duminica la urne, imediat dupa Brexit-ul in Marea Britanie, pentru a decide daca dreapta va ramane la putere sau se va produce o schimbare, asa cum solicita partidul anti-austeritate Podemos, care se bucura o popularitate in crestere, relateaza Agerpres. continuă pe Hotnews

Dupa Brexit, spaniolii voteaza daca vor avea sau nu un Breyxit

Spaniolii sunt chemati astazi la urne, imediat dupa Brexitul in Marea Britanie, pentru a decide daca dreapta va ramane la putere sau se va produce o schimbare, asa cum solicita partidul antiausteritate Podemos, care se bucura o popularitate in crestere, informeaza AFP.

Dupa BREXIT, spaniolii voteaza daca vor avea sau nu un Breyxit

Spaniolii sunt chemati duminica la urne, imediat dupa Brexit-ul in Marea Britanie, pentru a decide daca dreapta va ramane la putere sau se va produce o schimbare, asa cum solicita partidul.

Alegeri legislative Spania. Brexitul agita finalul campaniei electorale

Brexitul a dominat vineri campania pentru alegerile legislative din Spania, programate sa aiba loc duminica, dreapta, aflata la putere, plasandu-se in pozitia de garant al stabilitatii, spre deosebire de partidul antisistem Podemos, relateaza AFP.

Dupa Brexit, grupul bancar HSBC este gata sa mute 1.000 de joburi din Londra in Paris

Dupa Brexit, grupul bancar HSBC este gata sa mute 1. 000 de joburi din Londra in Paris .

Constructorii auto cer tarife zero in comertul cu masini dintre Marea Britanie si UE dupa Brexit

Constructorii auto au cerut mentinerea comertului fara taxe intre Marea Britanie si UE dupa Brexit si avertizeaza ca vanzarile si productia vor scadea pe a doua cea mai mare piata auto europeana dupa Germania, scrie europe. autonews. com.

Spaniolii sunt chemati astazi la urne, imediat dupa Brexit

Cetatenii spanioli sunt chemati astazi la urne, imediat dupa Brexitul in Marea Britanie, pentru a decide daca dreapta va ramane la putere sau se va produce o schimbare, asa cum solicita partidul antiausteritate Podemos, care se bucura o popularitate in crestere, informeaza AFP.

Duminica, alegeri in Spania sub spectrul Brexit

Spaniolii se intorc la urne dupa 6 luni de la ultimele alegeri parlamentare. Partidele au fost incapabile sa ajunga la un consens pana acum, iar tara a fost guvernata cu puteri limitate de cabinetul Rajoy, informeaza Stirile TVR.

Brexit: Marea Britanie voteaza daca paraseste sau ramane in UE. Soarta Europei, decisa astazi

Britanicii voteaza joi asupra apartenentei lor la Uniunea Europeana in cursul unui referendum istoric care le va decide viitorul si pe cel al Europei, subliniaza AFP. La capatul unei campanii.

Spania, propunere surprinzatoare dupa Brexit. Ibericii vor sa imparta cu Londra suveranitatea asupra Gibraltarului

In urma deciziei luata de cetatenii Marii Britanii de a iesi din Uniunea Europeana, Spania a propus ca Londra si Madridul sa imparta suveranitatea asupra Gibraltarului. in acest fel,.

Comisia Europeana vrea sa-si pastreze si dupa Brexit functionarii britanici, pe banii tarilor UE

Presedintele Comisiei Europene, Jean Claude Juncker, le-a transmis, vineri, cetatenilor britanici angajati in executivul comunitar ca face toate eforturile pentru a-i pastra pe acestia in cadrul institutiei, chiar daca Regatul Unit urmeaza sa paraseasca Uniunea Europena, in urma referendumului national in care alegatorii s-au exprimat pentru exit. Si sindicatul functionarilor de la Bruxelles a cerut pastrarea angajatilor britanici in Comisie.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2356 seconds )