Libnet.ro
UNICEF

17:16

Dupa Brexit, grupul bancar HSBC este gata sa mute 1.000 de joburi din Londra in Paris

România Liberă România Liberă,
Dupa Brexit, grupul bancar HSBC este gata sa mute 1.000 de joburi din Londra in Paris

Dupa Brexit, grupul bancar HSBC este gata sa mute 1. 000 de joburi din Londra in Paris . continuă pe România Liberă

Fed este gata sa furnizeze lichiditati in caz de presiuni pe piata

Banca centrala a SUA Federal Reserve-Fed) a anuntat vineri ca liniile sale de swap cu alte banci centrale sunt deschise si ca este gata sa ofere lichiditati in dolari institutiilor financiare straine, pentru a calma volatilitatea de pe pietele financiare dupa votul privind iesirea Marii Britanii din Uniunea Europeana, informeaza Dow Jones Business News.

Alegeri legislative in Spania: Dupa Brexit, spaniolii voteaza daca vor avea sau nu un Breyxit

Spaniolii sunt chemati duminica la urne, imediat dupa Brexit-ul in Marea Britanie, pentru a decide daca dreapta va ramane la putere sau se va produce o schimbare, asa cum solicita partidul anti-austeritate Podemos, care se bucura o popularitate in crestere, relateaza Agerpres.

Dupa BREXIT, spaniolii voteaza daca vor avea sau nu un Breyxit

Spaniolii sunt chemati duminica la urne, imediat dupa Brexit-ul in Marea Britanie, pentru a decide daca dreapta va ramane la putere sau se va produce o schimbare, asa cum solicita partidul.

Constructorii auto cer tarife zero in comertul cu masini dintre Marea Britanie si UE dupa Brexit

Constructorii auto au cerut mentinerea comertului fara taxe intre Marea Britanie si UE dupa Brexit si avertizeaza ca vanzarile si productia vor scadea pe a doua cea mai mare piata auto europeana dupa Germania, scrie europe. autonews. com.

Cameron VA DEMISIONA, dupa Brexit: Regatul Unit este PUTERNIC. Nu vor exista schimbari imediate. Va trebui sa existe un nou prim-ministru

84 de deputati care au sustinut iesirea Marii Britanii din Uniunea Europeana i-au transmis, joi, dupa inchiderea birourilor de vot, premierului britanic David Cameron ca indiferent de rezultat, el trebuie sa ramana in functie.

Vladimir Putin reactioneaza dupa Brexit: Nimeni nu vrea sa hraneasca economiile slabe

Presedintele rus Vladimir Putin a avut prima reactie dupa referendumul prin care britanicii si-au exprimat dorinta ca Regatul Unit sa paraseasca Uniunea Europeana, arata rt. com. Cred ca este de.

Primele rapoarte ale bancilor locale dupa Brexit: EUR/RON s-a tranzactionat pentru putin timp la 4,5600

EUR/RON s-a tranzactionat pentru putin timp la 4,5600 cel mai ridicat nivel din martie 2014, atins si la inceputul anului 2016) ca urmare a votului pentru iesirea Marii Britanii din UE. Valoarea este cu vreo 4,5 bani mai mare decat inchiderea de ieri din timpul orarului obisnuit, de 4,5150, cand participantii la piata asteptau un alt rezultat de la referendum in tranzactiile de seara, perechea s-a mutat chiar mai jos), se arata intr-un raport transmis vineri de economistii unei banci comerciale. Totusi, valutele din regiune s-au depreciat si mai mult, ceea ce ar putea sugera ca banca centrala a intervenit pentru a tempera presiunile; datele de saptamana viitoare privind rezervele valutare ale BNR vor oferi mai multa claritate cu privire la acest aspect.

Ce ar trebui sa faca Romania dupa Brexit, dar nu va face

Pentru o singura data suntem perfect de acord cu presedintele Romaniei. Criza Brexit-ului contine oportunitati importante pentru Romania. Ne temem insa ca nu ne gandim deloc la aceleasi oportunitati, dimpotriva. Din punctul nostru de vedere, avem oportunitatea sa facem o Romanie mai liberala economic si politic decat partenerii din UE, mai puternica din punctul de vedere al statului de drept decat partenerii din UE si mai atlantista chiar decat cei mai atlantisti europeni, cum e Polonia. in schimb, ne temem ca vom apuca in directia opusa.

Omul care a facut o avere dupa BREXIT

ConformBloomberg, Crispin Odey, seful Odey Asset Management, a castigat vineri peste 200 de milioane de lire sterline, pentru el si investitorii sai, dupa ce a paritat pe Brexit si pe faptul ca actiunile la bursa s.

Presedintele Turciei, dupa Brexit: Intrarea noastra in UE e amanata din motive de islamofobie

Presedintele turc Recep Tayyip Erdogan sustine ca Uniunea Europeana intra intr-o noua era, dupa referendumul pentru Brexit, si avertizeaza ca vor mai exista si alte despartiri, daca UE nu ia masuri, scrie.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2106 seconds )