Libnet.ro
UNICEF

23:45

Dupa BREXIT, spaniolii voteaza daca vor avea sau nu un Breyxit

Antena3 Antena3,
Dupa BREXIT, spaniolii voteaza daca vor avea sau nu un Breyxit

Spaniolii sunt chemati duminica la urne, imediat dupa Brexit-ul in Marea Britanie, pentru a decide daca dreapta va ramane la putere sau se va produce o schimbare, asa cum solicita partidul. continuă pe Antena3

Alegeri legislative in Spania: Dupa Brexit, spaniolii voteaza daca vor avea sau nu un Breyxit

Spaniolii sunt chemati duminica la urne, imediat dupa Brexit-ul in Marea Britanie, pentru a decide daca dreapta va ramane la putere sau se va produce o schimbare, asa cum solicita partidul anti-austeritate Podemos, care se bucura o popularitate in crestere, relateaza Agerpres.

Dupa Brexit, spaniolii voteaza daca vor avea sau nu un Breyxit

Spaniolii sunt chemati astazi la urne, imediat dupa Brexitul in Marea Britanie, pentru a decide daca dreapta va ramane la putere sau se va produce o schimbare, asa cum solicita partidul antiausteritate Podemos, care se bucura o popularitate in crestere, informeaza AFP.

Optimisti, dupa Brexit. Oficiali romani: Nu vor fi afectate relatiile bilaterale cu Marea Britanie (VIDEO)

Oficialii romani dau asigurari ca iesirea Marii Britanii din Uniunea Europeana nu va afecta in nicun fel relatia bilaterala dintre regat si Romania, informeaza B1 TV. Ministrul Apararii.

Scandal la nivel inalt in UE dupa Brexit. intalnirea in cerc restrans convocata de Germania si Franta nu este privita cu ochi buni de Estonia

Jean-Marc Ayrault si Frank-Walter Steinmeier, ministru de externe francez si german, vor avea o intalnire sambata la Berlin cu omologii lor italian, olandez, belgian si luxemburghez, unde le vor pr.

Presedintele Turciei, dupa Brexit: Intrarea noastra in UE e amanata din motive de islamofobie

Presedintele turc Recep Tayyip Erdogan sustine ca Uniunea Europeana intra intr-o noua era, dupa referendumul pentru Brexit, si avertizeaza ca vor mai exista si alte despartiri, daca UE nu ia masuri, scrie.

LIVE TEXT. BREXIT. Britanicii decid daca mai raman in Uniunea Europeana. Analize si declaratii

46,5 milioane de alegatori britanici au fost asteptati la vot joi, pentru a decide daca vor sa ramana sau sa iasa din Uniunea Europeana.

Constructorii auto cer tarife zero in comertul cu masini dintre Marea Britanie si UE dupa Brexit

Constructorii auto au cerut mentinerea comertului fara taxe intre Marea Britanie si UE dupa Brexit si avertizeaza ca vanzarile si productia vor scadea pe a doua cea mai mare piata auto europeana dupa Germania, scrie europe. autonews. com.

Dupa Brexit, grupul bancar HSBC este gata sa mute 1.000 de joburi din Londra in Paris

Dupa Brexit, grupul bancar HSBC este gata sa mute 1. 000 de joburi din Londra in Paris .

Spaniolii sunt chemati astazi la urne, imediat dupa Brexit

Cetatenii spanioli sunt chemati astazi la urne, imediat dupa Brexitul in Marea Britanie, pentru a decide daca dreapta va ramane la putere sau se va produce o schimbare, asa cum solicita partidul antiausteritate Podemos, care se bucura o popularitate in crestere, informeaza AFP.

Brexit: Marea Britanie voteaza daca paraseste sau ramane in UE. Soarta Europei, decisa astazi

Britanicii voteaza joi asupra apartenentei lor la Uniunea Europeana in cursul unui referendum istoric care le va decide viitorul si pe cel al Europei, subliniaza AFP. La capatul unei campanii.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2173 seconds )