Libnet.ro
UNICEF

13:15

Alegeri locale 2016. Birourile electorale isi inceteaza sambata activitatea. Unde sunt exceptiile

România Liberă România Liberă,
Alegeri locale 2016. Birourile electorale isi inceteaza sambata activitatea. Unde sunt exceptiile

Birourile electorale isi inceteaza, sambata, activitatea, iar rezultatele finale de la Biroul Electoral Central vor fi validate de judecatorii si Tribunalul Bucuresti. continuă pe România Liberă

Rezultate alegeri locale 2016. Castigatorii primariilor din municipiile si orasele din Prahova

Rezultate alegeri locale 2016. Scrutinul din 5 iunie a confirmat mai multe mandate de primari din orasele din Prahova, dar a produs si surprize. PNL si-a adjudecat cele mai multe dintre functiile de primari din judet, dar PSD a castigat votul politic pentru CL Ploiesti si CJ Prahova.

Rezultate alegeri locale 2016 Focsani. invingatorul Cristi Misaila si invinsul Ion Stefan au luat voturi mai multe decat partidele care i-au sustinut

Biroul Electoral Judetean Vrancea a facut publice rezultatele oficiale ale alegerilor locale 2016 in municipiul Focsani.

Rezultate alegeri locale 2016 Vrancea. Comuna unde disputa electorala dintre nepotul liberal si unchiul pesedist a fost arbitrata de un independent

Fiul fostului primar al comunei Vizantea Livezi a castigat postul de primar la alegerile locale 2016 din ziua de 5 iunie.

Rezultate alegeri locale 2016 Vrancea. S-au dus la vot, dar si-au batut joc de el. 6,3% din voturile pentru Consiliul Judetean au fost anulate

Peste 10. 000 de vranceni au demonstrat duminica, la alegerile locale 2016 ca fie nu stiu sa voteze, fie au facut-o in bataie de joc, pentru anularea votului.

ALEGERI LOCALE 2016. Cum motiveaza Biroul Electoral al Sectorului 1 respingerea solicitarii USB de renumarare a voturilor

Biroului Circumscriptiei Electorale Nr. 1 din Sectorul 1 motiveaza respingerea solicitarii numararii voturilor in 18 sectii unde USB nu a avut reprezentanti, prin faptul acest demers nu ar avea temei legal iar ca partidul a dat dovada de lipsa de diligenta privind reprezentarea in cadrul procesului electoral.

Alegeri locale 2016 Galati. Liberalul Ciumacenco acuza Biroul Electoral Municipal: La noi, politicul decide ce e democratic, nu o instanta de judecata

Candidatul PNL pentru Primaria orasului Galati isi recunoaste, insa, infrangerea in lupta pentru mandatul de primar, nu inainte de a-si reprosa ca nu a reusit sa scoata oamenii la vot si nici nu a izbutit sa-i convinga sa-l voteze in numar mai mare.

ALEGERI LOCALE 2016. Unde se va organiza un al doilea tur de scrutin?

Purtatorul de cuvant al Biroului Electoral Central BEC), Iulian Ivan, a anuntat vineri ca in localitatea Sag, din judetul Timis, si in localitatea Valcelele, din judetul Buzau, se va desfasura al doilea tur de scrutin al alegerilor locale, in data de 19 iunie.

ALEGERI LOCALE 2016. Rezultate final de la BEC

Partidul Social Democrat a obtinut 1. 677 de mandate pentru primari la alegerile locale din 5 iunie, fiind urmat de Partidul National Liberal cu 1. 081, dupa centralizarea de catre BEC a rezultatelor din toate cele 3. 186 de sectii de votare existente in tara.

Alegeri Locale 2016. Dan Masca, multumit de rezultatele obtinute de POL in Targu-Mures si in judet

Presedintele singurului partid central, cu sediul in Targu-Mures, Dan Masca este multimit de voturile obtinute la alegerile locale din 5 iunie 2016. POL este o formatiune politica infiintata cu doar opt luni in urma, dar care a reusit sa castige trei mandate de consilieri locali si a fost foarte aproape de a castiga un loc in Consiliul Judetean.

ALEGERI LOCALE 2016. BEC nu a admis nici o cerere de anulare a alegerilor din 5 iunie sau de renumarare a voturilor

Biroul Electoral Central nu a admis, in cadrul sedintei de vineri, nicio cerere de anulare a alegerilor din 5 iunie sau de renumarare a voturilor, a anuntat purtatorul de cuvant al Biroului Electoral Central BEC), Iulian Ivan. Biroul Electoral Central, in cadrul sedintei de astazi, nu a admis nicio cerere de anulare a alegerilor sau de renumarare a voturilor, a spus Ivan, citat de Agerpres.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2769 seconds )