Libnet.ro
UNICEF

06:45

ALEGERI LOCALE 2016. Primele declaratii la PSD. increderea bucurestenilor nu este un CEC in alb pentru PSD

România Liberă România Liberă,
ALEGERI LOCALE 2016. Primele declaratii la PSD. increderea bucurestenilor nu este un CEC in alb pentru PSD

Este pentru prima oara cand un partid politic de dupa revolutie castiga tot la Primaria Capitalei, atat sectoarele cat si primara generala. Aceasta incredere acordata de bucuresteni este un CEC in alb, a spus Liviu Drag . continuă pe România Liberă

ALEGERI LOCALE 2016. Primele date privind incidentele de la sectiile de votare. Vezi anuntul facut de MAI

Toate cele peste 18. 600 de sectii de votare au fost deschise duminica, la ora 07. 00, nu au fost inregistrate incidente privind securitatea, sectiile fiind predate in siguranta.

Rezultate alegeri locale 2016 Cluj. Liderul PSD Cluj: Toti primarii PSD in functie care au candidat si-au innoit mandatele. Dej, Turda si Gherla au primari PSD

Presedintele PSD Cluj, Remus Lapusan, a declarat luni, 6 iunie, intr-o conferinta de presa ca rezultatul de la alegerile locale 2016 este unul foarte bun si ca toti primarii PSD in functie care au candidat sub sigla partidului si-au innoit mandatele.

VIDEO Alegeri locale 2016 Cluj. Presedintele PSD Cluj, Remus Lapusan: Am votat pentru o schimbare la nivelul municipiului Cluj-Napoca

Alegeri locale Cluj 2016. Presedintele PSD Cluj, Remus Lapusan, a votat, duminica dimineata, la ora 9. 00 la Gradinita Mica Sirena.

Alegeri locale 2016. Primele rezultate partiale: PSD a obtinut 50,7% la Consiliul Judetean

La orele 10:00 si 12:00, Biroul Electoral Judetean a facut publice primele rezultate partiale de la alegerile locale de duminica. BEJ practic a confirmat ceea ce indicau sondajele inainte sa inceapa campania electorala: PSD a castigat detasat in Bistrita-Nasaud. PSD a obtinut 50,7% la Consiliu Judetean, in timp ce PNL doar 24,4%.

Alegeri locale 2016 Constantin Toma (PSD) ar fi noul primar al Buzaului, potrivit numaratoarei paralele a PSD

Omul de afaceri Constantin Toma PSD) a castigat alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Buzau, potrivit numaratorii paralele desfasurata de social-democrati, care au primit rezultatele din aproximativ 80% din sectiile de votare din oras, informeaza Agerpres.

Alegeri locale 2016. Mihai Toader (PSD): Astept rezultatele finale pana sa spun ca sunt primar al Sectorului 2

Candidatul PSD la Sectorul 2, Mihai Toader, a declarat ca asteapta rezultatele finale pentru a spune ca a fost ales primar, in conditiile in care, potrivit estimarilor exit-poll, acesta a castigat alegerile.

ALEGERI LOCALE 2016 REZULTATE PRIMARIA ARAD. Primele REZULTATE ALEGERI LOCALE 2016 PRIMARIA ARAD. Cine ia Primaria Arad

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a participat duminica la lansarea candidatilor pentru Consiliul Judetean Arad, pentru Consiliul Local Municipal Arad si pentru primariile din.

REZULTATE ALEGERI LOCALE 2016 PRIMARIA SLOBOZIA. Primele REZULTATE ALEGERI LOCALE 2016 PRIMARIA SLOBOZIA

Candidatul PSD pentru Primaria Slobozia, Adrian Mocioniu, a declarat pentru AGERPRES ca a votat pentru un oras mai verde, un oras modern, european.

ALEGERI LOCALE 2016. REZULTATE FINALE PRIMARIA ARAD. REZULTATE FINALE ALEGERI LOCALE 2016 PRIMARIA ARAD

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a participat duminica la lansarea candidatilor pentru Consiliul Judetean Arad, pentru Consiliul Local Municipal Arad si pentru primariile din.

ALEGERI LOCALE 2016. Constanta, condusa de PSD. PNL obtine majoritatea primariilor din judet

Primaria Constanta va fi condusa de Decebal Fagadau PSD), care a obtinut 42,095% din voturi. PNL a reusit, insa, sa obtina 23 de primarii, in timp ce PSD a castigat 22 de fotolii de primari.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,205 seconds )