Libnet.ro
UNICEF

01:05

Alegeri Locale 2020 Bistrita-Nasaud: Cetatenii unei localitati, rechemati, duminica, la vot

B1 B1,
Alegeri Locale 2020 Bistrita-Nasaud: Cetatenii unei localitati, rechemati, duminica, la vot

Vor fi organizate din nou alegeri locale intr-o localitate din Bistrita-nasaud, dupa ce doi candidati au obtinut acelasi numar de voturi. Alegeri Locale2020 Bistrita-Nasaud: Locuitorii unei. continuă pe B1

Alegeri locale 2020: Un primar din Botosani a obtinut al optulea mandat consecutiv

Primarul comunei Hudesti din judetul Botosani, Viorel Atomei, a obtinut cel de-al optulea mandat consecutiv, el fiind cel mai longeviv ales local din judet, transmite Agerpres.

Marcel Ciolacu, prima reactie dupa intalnirea cu Piedone: Am discutat despre majoritate Dansul face parte dintr-un alt partid

Marcel Ciolacu, liderul social democratilor a declarat in cursul zilei de marti ca a discutat la sediul de partid cu primarul ales al Sectorului 5, Catalin Popescu Piedone, despre formarea unei majoritati.

CURS-Avangarde, comentariu despre rezultatele exit-poll de la alegerile locale. Precizari metodologice si o analiza comparativa cu datele BEC (DOCUMENT)

CURS-Avangarde au facut o serie de precizari cu privire la rezultatele exit-poll-urilor pe care le-au efectuat pentru alegerile locale din 27 septembrie 2020. Cu aceasta ocazie, printre altele, institutele au.

Gabriela Firea: Petre Roman, Cornel Dinu, Daniel Pancu si Sorin Iliesiu m-au anuntat ca se retrag de pe lista de consilieri generali

Gabriela Firea a declarat, vineri, ca Petre Roman, Cornel Dinu, Daniel Pancu si Sorin Iliesiu au contactat-o si i-au transmis ca se retrag de pe lista de consilieri generali, in contextul in care aceasta nu a.

Daniel Tudorache, mutarea momentului in scandalul de la sectorul 1: Pana atunci, mandatul nu este in vigoare!

Avocatul Gheorghe Piperea a vorbit despre mutarea facuta de candidatul PSD la Primaria Sectorului 1.

Cum ii baga autoritatile in carantina pe cei care vin in Romania din zonele galbene. La cine ajung datele lor

Caile de intrare in tara, fie ca e vorba de aeroporturi sau de puncte de frontiera terestre, sunt supravegheate de politia de frontiera, la care se adauga lucratori din Directiile de Sanatate Publica, in vederea plasarii in carantina a celor care vin din zone considerate de risc, arata surse citate de Antena 3.

ALEGERI LOCALE: Contestatii la Bucuresti, schimbari din functii la varful PSD

Nicusor Dan a castigat alegerile pentru Primaria Capitalei, iar USRPLUS, PNL si PMP au impreuna 34 de consilieri generali fata de numai cei 21 ai PSD. Acestea sunt rezultatele finale ale alegerilor locale desfasurate in Capitala, confirmate aseara de Autoritatea Electorala Permanenta AEP) dupa ce s-a incheiat numararea voturilor, si inregistrarea lor in sistemul electronic.

Alegeri SUA 2020. Romanii ar trebui sa tina cu Joe Biden sau cu Donald Trump?

Ce au insemnat pentru Romania cei patru ani cu Donald Trump la Casa Alba si la ce ar trebui sa ne asteptam de la alegerile din SUA din 3 noiembrie 2020, plus alte intrebari, intr-un interviu cu Antonia Colibasanu, analist geopolitic la Geopolitical Futures si lector universitar doctor la SNSPA.

Harta alegerilor locale 2020. Ce culori au primarii oraselor si comunelor din Timis. Galbenii vor conduce 47 de localitati

Alin Nica, noul presedinte al Consiliului Judetean Timis, dar si presedintele interimar al filialei PNL Timis, a publicat harta cu noii primari din judet.

Raed Arafat, despre inchiderea scolilor: Nici in alte tari aceasta nu e o masura care sa fi fost luata. in schimb, se poate ajunge la carantinarea unei localitati (VIDEO)

Raed Arafat, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, a declarat marti seara, pentru B1 TV, ca nu se pune problema inchiderii scolilor din cauza numarului mare de infectari cu coronavirus. Nici alte.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2029 seconds )