Libnet.ro
UNICEF

19:45

Gabriela Firea: Petre Roman, Cornel Dinu, Daniel Pancu si Sorin Iliesiu m-au anuntat ca se retrag de pe lista de consilieri generali

B1 B1,
Gabriela Firea: Petre Roman, Cornel Dinu, Daniel Pancu si Sorin Iliesiu m-au anuntat ca se retrag de pe lista de consilieri generali

Gabriela Firea a declarat, vineri, ca Petre Roman, Cornel Dinu, Daniel Pancu si Sorin Iliesiu au contactat-o si i-au transmis ca se retrag de pe lista de consilieri generali, in contextul in care aceasta nu a. continuă pe B1

Gabriela Firea: Petre Roman, Cornel Dinu, Daniel Pancu si Sorin Iliesiu m-au anuntat ca se retrag de pe lista de consilieri generali

Gabriela Firea a declarat, vineri, ca Petre Roman, Cornel Dinu, Daniel Pancu si Sorin Iliesiu au contactat-o si i-au transmis ca se retrag de pe lista de consilieri generali, in contextul in care aceasta nu a.

Firea: Petre Roman, Cornel Dinu, Daniel Pancu si Sorin Iliesiu m-au anuntat ca se retrag de pe lista de consilieri generali

Gabriela Firea a anuntat ca Petre Roman, Cornel Dinu, Daniel Pancu si Sorin Iliesiu au contactat-o si i-au spus ca se retrag de pe lista de consilieri generali, in contextul in care aceasta nu a fost aleasa pentru un nou mandat la Primaria Capitalei. Practic pe noua lista vor figura colegii care erau sub linie, deci de la 21 in jos, a adaugat Firea.

Mitica Dragomir se tine de functia de consilier general al Capitalei. Pe mine m-a ales poporul! Petre Roman s-a retras

Dumitru Dragomir a declarat joi pentru Mediafax ca nu are de gand sa se retraga din functia de consilier general, invocand faptul ca pe mine m-a ales poporul. De cealalta parte, Petre Roman a ales sa renunte la mandat, explicand ca nu poate realiza proiecte de vreme ce Gabriela Firea nu a fost aleasa primar.

Ce va face Gabriela Firea dupa ce a pierdut Primaria Capitalei. Anuntul PSD

Dupa ce Dragos Benea i-a oferit primarului general in functie posibilitatea de a candida in Bacau, Gabriela Firea va deschide lista la Bucuresti si este normal sa fie asa, fiind liderul organizatiei PSD din Capitala, anunta prim-vicepresedintele partidului, Sorin Grindeanu. Ce va face Gabriela Firea dupa ce a pierdut Primaria Capitalei Doamna Firea, din cate .

De ce s-a tuns Gabriela Firea imediat dupa ce a pierdut Primaria Capitalei. Ce pas urmeaza sa faca

Pe data de 27 septembrie 2020, Romania si-a ales primarii si consilierii locali, dar si de judet. Din pacate, in Bucuresti, Gabriela Firea a pierdut alegerile. Imediat dupa ce a pierdut Primaria Capitalei, s-a tuns si acum toata lumea se intreaba de ce. De ce s-a tuns Gabriela Firea imediat dupa ce a pierdut Primaria .

TURCAN, DESPRE GABRIELA FIREA: Ar trebui sa accepte ca a pierdut alegerile si ca nu a sabotat-o nimeni

Vicepremierul Raluca Turcan sustine ca primarul in functie al Capitalei, Gabriela Firea, a pierdut alegerile pentru al doilea mandat pentru ca s-a sabotat ea insasi si cu clica pe care a intretinut-o in jurul ei. Turcan critica administratia condusa de Firea pentru faptul ca a blocat proiecte majore pe fonduri europene, conform news. ro.

GABRIELA FIREA, DESPRE INVALIDAREA LUI MITICA DRAGOMIR: Presedintele PSD Sector 3 a primit sarcina sa organizeze o sedinta

Decizia privind invalidarea lui Mitica Dragomir pe lista consilierilor generali ai PSD apartine liderului PSD Sector 3, care a primit sarcina de la presedintele PSD sa organizeze o sedinta in acest sens cat mai curand posibil, a declarat astazi liderul PSD Bucuresti, Gabriela Firea.

GABRIELA FIREA: Asa cum a informat presedintele PSD, voi deschide lista de Bucuresti la Senat

Presedintele PSD Bucuresti, Gabriela Firea, a declarat astazi, inaintea unei sedinte cu conducerea partidului, ca va deschide lista candidatilor din Capitala pentru Senat, asa cum a informat liderul formatiunii, Marcel Ciolacu.

GABRIELA FIREA: Toate listele de candidati pentru mandate de consilieri au inclus persoane care au semnat adeziune

Toate listele de candidati la alegerile locale pentru mandate de consilieri au inclus persoane care au semnat adeziune la partid, deci nu se poate vorbi decat in acesti termeni, a declarat, astazi, presedintele PSD Bucuresti, Gabriela Firea.

Gabriela Firea, reactie exploziva dupa gafa imensa facuta de Guvern: Cititi si va cruciti! La ce ii condamna Guvernul pe acesti bolnavi?

Fostul primar al Capitalei demasca neregulile facute de Guvern. Aceasta a publicat in urma cu cateva minute un document oficial in care sunt mentionate detalii privind transformarea Spitalului Sfantul Stelian in spital pentru pacientii cu forme medii si grave de COVID-19. Potrivit Gabrielei Firea, spitalul nu are sectie de ATI, un aspect important care aduce .

ştiri de la B1

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2236 seconds )