Libnet.ro
UNICEF

01:05

Traian Basescu, candidat oficial la Primaria Bucuresti. Reactia premierului Ludovic Orban

B1 B1,
Traian Basescu, candidat oficial la Primaria Bucuresti. Reactia premierului Ludovic Orban

Traian Basescu si-a depus duminica dosarul de candidatura la functia de primar general al Capitalei. in acest context, el a sustinut ca va obtine 30% din voturile electoratului bucurestean. Cu aceasta ocazie,. continuă pe B1

Traian Basescu intra oficial in cursa pentru Primaria Bucuresti Cand isi depune candidatura

Traian Basescu intra oficial in cursa pentru primaria Bucuresti, fostul presedinte urmand sa-si depuna candidatura duminica, au declarat pentru HotNews. ro surse din Biroul Electoral Municipal.

Traian Basescu: Stiu ce trebuie facut in Bucuresti. Mi-e dor de administratie si aproape nu conteaza cat ma costa, inclusiv pensia de europarlamentar (VIDEO)

Candidatul PMP la Primaria Capitalei, Traian Basescu, a declarat, pentru B1 TV, ca isi doreste atat de mult sa revina in administratie, incat este dispus sa renunte la salariul si pensia de.

Traian Basescu si-a depus candidatura pentru Primaria Generala: Voi face peste 30% Despre traficul din Bucuresti: Parca-mi vine sa rad. La noi e ca la filmele cu Stan si Bran (VIDEO)

Traian Basescu si-a depus candidatura pentru Primaria Generala a Capitalei. Acum europarlamentar PMP, el este convins ca va obtine peste 30% in optiunile de vot: vom vedea daca va fi suficient. Basescu a .

FOTOGALERIE Promisiunile pe care candidatii la Primaria Bucuresti le-au facut in ultimii 30 de ani si ce s-a ales din ele Radiografia alegerilor locale de la Revolutie incoace

In cei 30 de ani care au trecut de la Revolutie, bucurestenii si-au ales primarul general de 9 ori. Pana in 2012, primarii au fost alesi in doua, chiar trei tururi de scrutin, apoi in timpul guvernarii Boc s-a decis alegeri locale intr-un singur tur. in primii 15 ani de la revolutie cele mai importante probleme ale orasului erau gropile din asfalt, mizeria, alimentarea precara cu apa si energie termica, lipsa locurilor de parcare, lipsa locuintelor sociale, maidanezii, chioscurile, aglomeratia din mijloacele de transport in comun, lipsa unei sosele de centura functionale. La fiecare 4 ani, candidatii au promis ca rezolva aceste probleme. Din pacate, s-a facut extrem de putin. Marti expira termenul termenul de depunere a candidaturilor pentru alegerile locale, cursa in care principalii candidati inscrisi sunt Gabriela Firea, Nicusor Dan si Traian Basescu.

Traian Basescu isi depune astazi candidatura pentru Primaria Capitalei

Fostul presedinte Traian Basescu isi depune azi, la Biroul Electoral Municipal, candidatura pentru un nou mandat la Primaria Capitalei.

Fostul presedinte Traian Basescu isi depune astazi candidatura pentru Primaria Capitalei

Fostul presedinte Traian Basescu isi depune duminica, la Biroul Electoral Municipal, candidatura pentru un nou mandat la Primaria Capitalei.

Mesajul Gabrielei Firea, la depunderea candidaturii la Primarie. Atac dur la adresa lui Traian Basescu

Razboiul a inceput! Cursa pentru Primaria Capitalei este stransa intre Nicusor Dan si Gabriela Firea, arata sondajele care indica preferintele actuale ale bucurestenilor. Cu toate astea, actualul edil al Capitalei l-a atacat dur pe fostul presedinte al Romaniei. Gabriela Firea ataca! Mesajul dur catre Traian Basescu Gabriela Firea si-a depus candidatura in cursul zilei de .

Sondaj. Nicusor Dan, avans considerabil in fata Gabrielei Firea. Ce scor ar obtine Traian Basescu

Nicusor Dan, candidat comun al PNL si al Aliantei USR-PLUS, se bucura de o intentie de vot de 50%, potrivit unui sondaj realizat de Cult Market Research pentru Fundatia Konrad Adenauer, noteaza G4Media.

Ion Cristoiu: Cutremur pe scena politica: Traian Basescu chiar candideaza!

Ion Cristoiu a afirmat, pe blogul personal, ca inscrierea oficiala a lui Traian Basescu in cursa pentru Primaria Capitalei il va transforma intr-o umbra pe Nicusor Dan, daca acesta, dupa esecul Dreptei unite, nu va renunta la sfaturile consilierilor platiti regeste de PNL pentru a se afirma pe cont propriu.

Exclusiv. Sondaj pe Bucuresti. Nicusor Dan, avans considerabil in fata Gabrielei Firea. Traian Basescu, procent extrem de mic

Candidatul dreptei pentru Capitala Nicusor Dan ar reusi sa o invinga pe Gabriela Firea la alegerile locale, obtinand un scor de 46,3%, spre deosebire de candidatul PSD, care ar scoate doar 38,9%, arata un sondaj realizat de INSCOP la comanda PNL. Datele mai arata ca in cazul in care Traian Basescu nu ar candida, votantii sai ar pune stampila pe Nicusor Dan intr-o proportie covarsitoare.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2008 seconds )