Libnet.ro
UNICEF

06:30

Alegeri locale 2020. Ciprian Ciucu: Nu mai putem sta inca patru ani in halul in care s-a stat pana acum

Adevărul Adevărul,
Alegeri locale 2020. Ciprian Ciucu: Nu mai putem sta inca patru ani in halul in care s-a stat pana acum

Candidatul PNL si USR-PLUS la Primaria Sectorului 6, Ciprian Ciucu, a afirmat ca sunt niste alegeri foarte importante si ca nu mai putem sta inca patru ani in halul in care s-a stat pana acum. continuă pe Adevărul

Rezultate exit-poll CURS-Avangarde, alegeri locale 2020. Ciprian Ciucu a castigat detasat Primaria Sectorului 6

UPDATE, 27 septembrie, ora 23. 00: Rezultatele finale ale exit-poll-ului CURS-Avangarde il dau castigator pe Ciprian Ciucu, candidatul PNL sustinut de USR-PLUS la Primaria Sectorului 6. El a obtinut 47,8%.

Ciprian Ciucu, declaratii la iesirea din sectia de vot: Este important ca in acest an sa avem un nou inceput (VIDEO)

Candidatul PNL la Primaria Sector 6 a votat alaturi de Nicusor Dan, candidatul sustinut de PNL si USR PLUS, la Scoala gimnaziala nr. 279 din Sectorul 6. La iesirea din sectia de vot, Ciprian Ciucu i-a.

Ciprian Ciucu: PSD pregateste masinatiuni pentru duminica, sa demobilizeze lumea. Se vor crea busculade. Trebuie sa ramanem alerti (VIDEO)

Ciprian Ciucu, candidatul PNL sustinut de USR-PLUS la Primaria Sectorului 6, a declarat, vineri, ca are informatii verificate potrivit carora PSD intentioneaza sa creeze busculade si diferite alte evenimente.

Alegeri locale 2020. Declaratiile celor mai importanti politicieni

50: Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a votat la Husi Cred ca ziua de astazi este o zi a schimbarii *ACTUALIZARE - 11. 00: Presedintele Pro Romania, Victor Ponta, a votat pro ceva, Cred ca o sa ne astepte patru ani destul de grei --- Odata cu deschiderea sectiilor de votare, politicienii s-au prezentat, pe rand, sa isi exercite dreptul la vot. Majoritatea au spus ca au votat pentru schimbare, incurajand participarea la alegeri.

Ciprian Ciucu: ii astept pe oameni la vot si e foarte important ca ei sa vina, ca noi sa castigam si sa putem construi noul Bucuresti (VIDEO)

Ciprian Ciucu, candidatul PNL sustinut de USR-PLUS la Primaria Sectorului 6, a declarat joi seara, pentru B1 TV, ca in aceasta campanie electorala pentru alegerile locale au exista prea multe atacuri murdare si.

Alegeri locale 2020. Peste 50% din alegatorii acestei localitati au iesit la vot pana la ora 9. Ce harnici!

Alegeri locale 2020. Printre cei mai harnici si responsabili cetateni din Romania se afla si locuitorii satului Dobresti, din judetul Timis. Aici, oamenii s-au grabit sa voteze inca de dimineata, in asa fel incat pana la ora 9:00 trecusera pe la urne 55% dintre alegatori. Alegeri locale 2020. Peste 50% din alegatorii acestei localitati au .

Alegeri locale 2020. Nicusor Dan a votat si a dat in Gabriela Firea, actualul primar: O caracatita de interese

Azi se decide viitorul primar general al Capitalei, iar zarva abia a inceput. Nicusor Dan a votat si el! Contracandidatul Gabrielei Firea a avut multe sa spuna la sectia de vot, mai cu seama despre cea care sta bine in cursa pentru PMB. Alegeri locale 2020. Nicusor Dan a votat! Jigniri dure catre Firea Nicusor .

Alegeri locale 2020. CTP, despre votul in pandemie: O logica simpla ne spune ca nu poate fi mai rau in sectia de votare decat pe plaja

Gazetarul Cristian Tudor Popescu spune ca romanii nu ar trebui sa se sperie de mersul la vot in conditii de pandemie, la alegerile locale din 27 septembrie, daca nu s-au temut de in concedii de aglomeratia de pe litoral.

Alegeri Locale 2020. Exit-poll ora 18.00. Va pierde Gabriela Firea Capitala? Cate procente o despart de Nicusor Dan

Mai sunt trei ore pana la finalul scrutinului pentru aceste alegeri locale 2020. incercam sa va tinem la curent, in timp real, cu exit-poll-urile la iesirea din sectiile de vot. Trei institute acreditate furnizeaza aceste date in timp real. Alegeri Locale 2020. Exit-poll ora 18. 00 Scrutinul pentru aceste Alegeri Locale se apropie de sfarsit, iar .

Alegeri Locale 2020. Exit-poll ora 16.00. Cum stau PNL, PSD si USR-PLUS in sondaje. La ce distanta se afla Firea de Nicusor Dan

Astazi, 27 septembrie, avem alegeri locale iar cel mai asteptat moment este cel in care se vor anunta rezultatele exit poll-urilor. Vom incerca sa va tinem la curent cu situatia din sectiile de votare pe tot parcursul zilei. Pentru aceste alegeri locale vor exista sondaje de opinie in timp real. Trei institute au fost acreditate .

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2362 seconds )