Libnet.ro
UNICEF

20:15

Ciprian Ciucu, declaratii la iesirea din sectia de vot: Este important ca in acest an sa avem un nou inceput (VIDEO)

B1 B1,
Ciprian Ciucu, declaratii la iesirea din sectia de vot: Este important ca in acest an sa avem un nou inceput (VIDEO)

Candidatul PNL la Primaria Sector 6 a votat alaturi de Nicusor Dan, candidatul sustinut de PNL si USR PLUS, la Scoala gimnaziala nr. 279 din Sectorul 6. La iesirea din sectia de vot, Ciprian Ciucu i-a. continuă pe B1

Violeta Alexandru, la iesirea din sectia de vot: ii rog pe bucuresteni sa mearga la vot, sa aiba incredere

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru a votat pentru alegerile locale din 2020. Presedintele PNL sustine ca a votat pentru un Bucuresti curat. Todoata, ministrul Muncii i-a indemnat pe bucuresteni sa se.

Cine este Ciprian Ciucu, candidatul la Primaria Sectorului 6 din partea PNL-USR-PLUS. Ce vrea

Suntem in plin scrutin al Alegerilor Locale. Romanii, inca de dimineata au iesit la vot. in Capitala majoritatea candidatilor au votat deja in sectiile de votare unde sunt arondati. Printre acestia este si Ciprian Ciucu. Politicianul candideaza pe listele PNL-USR-PLUS la Primaria sectorului 6 al Capitalei. Cine este Ciprian Ciucu, candidatul la Primaria Sectorului 6 .

Ciprian Ciucu: ii astept pe oameni la vot si e foarte important ca ei sa vina, ca noi sa castigam si sa putem construi noul Bucuresti (VIDEO)

Ciprian Ciucu, candidatul PNL sustinut de USR-PLUS la Primaria Sectorului 6, a declarat joi seara, pentru B1 TV, ca in aceasta campanie electorala pentru alegerile locale au exista prea multe atacuri murdare si.

Masurile de protectie pe care oamenii trebuie sa le respecte la intrarea si iesirea din sectiile de vot. Cum te protejezi de COVID-19 (VIDEO)

Scrutinul de astzai este organizat cu respectarea unor reguli speciale, in contextul pandemiei de COVID-19. Exista o serie de pasi pe care alegatorii trebuie sa ii urmeze, de la intrarea in sectia de votare si.

Eu cu cine votez? Ce proiecte au candidatii la Primaria Sectorului 6 - Ciprian Ciucu vs Gabriel Mutu

In cursa pentru fotoliul de primar al Sectorului 6 au intrat 16 candidati, pe primele locuri in sondaje fiind Ciprian Ciucu PNL-USR-PLUS) si actualul primar, Gabriel Mutu PSD). Ciprian Ciucu, candidatul dreptei la Primaria Sectorului 6 promite ca va face 22. 000 de locuri de parcare printre care 3 parcari parkride la principalele intrari in sector, va amenaja promenada si Insula de la Lacul Morii, va amenaja 4 parcuri de cel putin 8. 000 de metri patrati in proximitatea cartierelor Ghencea Fostele sere militare), Militari intre str. Fabricii si str. Ariesul Mare), Cartierul ANL Brancusi si Giulesti, va amenaja strada Liniei si va extinde parcul Drumul Taberei, peste drum, langa biserica.

Rezultate exit-poll CURS-Avangarde, alegeri locale 2020. Ciprian Ciucu a castigat detasat Primaria Sectorului 6

UPDATE, 27 septembrie, ora 23. 00: Rezultatele finale ale exit-poll-ului CURS-Avangarde il dau castigator pe Ciprian Ciucu, candidatul PNL sustinut de USR-PLUS la Primaria Sectorului 6. El a obtinut 47,8%.

Alegeri locale 2020. Ciprian Ciucu: Nu mai putem sta inca patru ani in halul in care s-a stat pana acum

Candidatul PNL si USR-PLUS la Primaria Sectorului 6, Ciprian Ciucu, a afirmat ca sunt niste alegeri foarte importante si ca nu mai putem sta inca patru ani in halul in care s-a stat pana acum.

Ciprian Ciucu: PSD pregateste masinatiuni pentru duminica, sa demobilizeze lumea. Se vor crea busculade. Trebuie sa ramanem alerti (VIDEO)

Ciprian Ciucu, candidatul PNL sustinut de USR-PLUS la Primaria Sectorului 6, a declarat, vineri, ca are informatii verificate potrivit carora PSD intentioneaza sa creeze busculade si diferite alte evenimente.

Vaslui: O femeie a lesinat dupa ce a iesit din sectia de votare, iar un barbat si-a rupt piciorul pe treptele sectiei

In Barlad, o femeie de 85 de ani a inceput sa se simta rau si a lesinat chiar cand a iesit din sectia de votare. O ambulanta a venit la fata locului. inca un incident similar a avut loc si in.

VIDEOCONFERINTA BURSA ENERGIA IN PRIZA ION LUNGU, PRESEDINTELE AFEER: Cea mai importanta problema din sectorul energiei este reglementarea

Cea mai importanta problema din sectorul energiei este, in prezent, cea legata de reglementari, conform domnului Ion Lungu, presedintele Asociatiei Furnizorilor de Energie din Romania AFEER), care subliniaza ca exista o serie de inconsecvente, confuzii si prevederi contradictorii in ce priveste legislatia romaneasca raportat la cea europeana.

ştiri de la B1

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2409 seconds )