Libnet.ro
UNICEF

01:05

Alegeri locale 2020. Dosar penal dupa o suspiciune de frauda la o sectie de votare din Petrosani

Adevărul Adevărul,
Alegeri locale 2020. Dosar penal dupa o suspiciune de frauda la o sectie de votare din Petrosani

Alegeri locale 2020. Suspiciune de frauda la o sectie de votare din Petrosani. Doi alegatori au reclamat ca au primit buletine stampilate. continuă pe Adevărul

Alegeri locale 2020. Dosar penal in Deva pentru tentativa de mituire a alegatorilor. Ce alte nereguli au fost

Alegeri locale 2020. Mai multe nereguli legate de modul in care s-au derulat alegerile locale in judetul Hunedoara au fost reclamate duminica.

Alegeri locale 2020. Dosar penal pentru distribuirea de pliane defaimatoare in Hunedoara

Un candidat la Primaria Hunedoara a reclamat Politiei ca in cursul noptii de sambata au fost distribuite in mai multe zone din municipiu pliante defaimatoare impotriva lui.

Rezultate partiale alegeri locale 2020. Rasturnare de situatie dupa numararea voturilor in sectii

Zi de foc in Bucuresti! Romanii au fost chemati la urne, la alegerile locale 2020, pentru a-si alege primarii, consilierii locali si consilierii de judet pentru urmatorii patru ani. Playtech. ro va prezina rezultatele partiale ale votului, conform datelor oferite exit poll-ul de la ora 21. UPDATE: Rezultate BEC situatie tensionata in Sectorul 1 si .

Alegeri locale 2020: Ancheta in Arges, dupa disparitia a 800 de buletine de vot

Cu o zi inainte de alegerile locale, in Curtea de Arges si intr-o comuna din judetul Arges au disparut cate 400 de buletine de vot, relateaza Adevarul.

Alegeri locale 2020. Un barbat a votat cu buletinul altei persoane. Ce s-a intamplat in 5 minute

Politistii din Olt au deschis un dosar penal pentru frauda la vot dupa ce un barbat ar fi votat cu actul de identitate al concubinei sale. Situatie ilegale si controversate nu inceteaza sa apara in ziua alegerilor. Alegeri locale 2020. Un barbat a votat cu actul de indetitate al partenerei Un barbat de 28 de .

Dosar penal pentru 15 lei! Situatie inedita la o sectie de vot din Cernavoda

Situatie inedita la Cernavoda. Un membru al comisiei dintr-o sectie de votare i-a oferit o suma de bani unui cetatean venit sa voteze. A izbucnit scandalul, a venit politia, iar ce a iesit la iveala i-a lasat masca pe toti. Nu era mita electorala.

Rezultate alegeri locale 2020. Cine a castigat Primaria Galati - SURSE

Rezultate alegeri locale 2020. Potrivit unor surse politice, Ionut Pucheanu PSD, foto), primarul in functie la Galati, si-a pastrat mandatul dupa alegerile de duminica.

Alegeri locale 2020. Ce se intampla daca votezi de 2 ori maine, 27 septembrie. Revoltator!

In Romania zilelor noastre se poate orice, chiar si cand vine vorba de alegeri locale. Legislatia electorala a devenit maipermsibila pentru votantii romani, dar ramane intrebarea de ce? Cine ar avea de castigat dupa noua reglementare anuntata de BEC? Alegeri locale 2020: BEC te lasa sa votezi de doua ori Pe site-ul oficial al Biroului .

Alegeri locale 2020. PSD, acuzatii grave la adresa lui Marcel Vela: Vrea vicierea rezultatului

Dupa ce Marcel Vela, ministrul Afacerilor Interne, a iesit intr-o conferinta de presa ca sa anunte masurile dispuse pentru ziua alegerilor locale, social democratii l-au acuzat de indata ca acesta incalca legea si ca actiunile sale au ca scop vicierea rezultatului alegerilor. Alegeri locale 2020. PSD, acuzatii grave la adresa lui Marcel Vela Amintim ca .

Alegeri locale 2020. Tudor Chirila, declaratii uimitoare la sectia de votare. Pe cine roaga sa iasa la vot

Tudor Chirila si-a facut datoria si-a exercitat votul in aceasta dimineata. Cunoscutul actor si cantaret s-a filmat imediat dupa ce a iesit din sectia de vot. Cu ce rugaminti vine catre urmaritorii sai si ce declaratii a facut acesta? Alegeri locale 2020. Tudor Chirila, indemn de la sectia de vot Mereu acompaniat de simtul civic, .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2263 seconds )