Libnet.ro
UNICEF

01:05

Alegeri locale 2020. in plina criza din cauza coronavirusului, Ludovic Orban face consultari pentru alegerile locale

Antena3 Antena3,
Alegeri locale 2020. in plina criza din cauza coronavirusului, Ludovic Orban face consultari pentru alegerile locale

Alegeri locale 2020. Ludovic Orban cauta solutii noi pentru a-si pune in aplicare planul anticipatelor. continuă pe Antena3

Ministrul Sanatatii petrece in plina criza din cauza coronavirusului. Jurnalist: Combatea de zor la Isoletta

Jurnalistul Bogdan Tiberiu Iacob a publicat imagini de colectie cu ministrul Sanatatii. in seara de sambata, cand a fost confirmat primul caz de coronavirus pe teritoriul Capitalei, Victor Costache petrecea de zor la restaurant.

Alegeri locale 2020. PSD ii cere lui Orban sa amane consultarile din cauza coronavirusului

Alegeri locale 2020. PSD ii solicita premierului Ludovic Orban sa amane consultarile de marti pe tema alegerilor si sa schimbe tema de discutie, avand in vedere situatia raspandirii cazurilor de coronavirus din tara.

MotoGP: MP al Americilor, amanat din cauza coronavirusului Primele trei etape nu au loc la datele stabilite

Marele Premiu al Americilor, programat la Austin, intre 3 si 5 aprilie, a fost amanat pentru 13-15 noiembrie, din cauza coronavirusului, au anuntat organizatorii.

Masuri extreme luate peste tot in lume din cauza coronavirusului

Masuri extreme luate peste tot in lume din cauza coronavirusului. Spania a luat decizia de a suspenda cursurile pentru orice forma de invatamant.

Alegeri locale 2020. Cantaretul Dinu Iancu Salajanu, candidat la Consiliul Judetean Salaj

Cantaretul de muzica populara Dinu Iancu Salajanu va candida la presedintia Consiliului Judetean Salaj din partea PNL pentru alegeri locale 2020.

Ryanair anuleaza toate cursele spre Italia din cauza coronavirusului

Ryanair a anuntat, marti, anularea tuturor zborurilor catre si dinspre Italia, dupa decizia Guvernului italian de a bloca transporturile in intreaga tara din cauza inmultirii cazurilor de coronavirus, potrivit unui comunicat al companiei.

Uniunea transportatorilor rutieri cere masuri compensatorii fiscale: Transportul international de marfa a scazut cu 15% din cauza coronavirusului

Epidemia COVID-19 din Italia a dus la scaderea in medie cu 15% a transportului rutier international de marfuri efectuat de firmele romanesti, sustine Uniunea Nationala a Transportatorilor Rutieri din Romania UNTRR). La transport persoane, scaderea este de pana la 100% in relatia cu Italia. UNTRR cere Guvernului masuri compensatorii financiare si fiscale pentru transportatorii romani, deoarece vor fi grav afectate din cauza epidemiei COVID-19.

Nu a scapat nici Bundesliga: Primul meci fara spectatori din cauza coronavirusului

Miercuri va avea loc si primul joc din Bundesliga fara spectatori, din cauza epidemiei de coronavirus, informeaza AFP. Este vorba despre intalnirea dintre Borussia Monchengladbach si FC Koln, care se va disputa pe Borussia-Park Monchengladbach), de la ora 19:30.

Plata ratelor la creditele ipotecare va fi SUSPENDATA in Italia din cauza coronavirusului

Plata ratelor la creditele ipotecare va fi suspendata pe intreg teritoriul Italiei din cauza epidemiei de coronavirus, a declarat marti ministrul adjunct al Economiei, transmite Agerpres. Da, acesta va fi posibil.

Anunt alarmant in Italia: 463 de morti din cauza coronavirusului

Anunt alarmant din Italia. Potrivit autoritatilor, 463 de oameni au decedat din cauza infectiei cu coronavirus.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2556 seconds )