Libnet.ro
UNICEF

19:00

Alegeri locale 2020 |Romanii vor putea vota numai in localitatea unde isi dau domiciliul sau resedinta. Ce se intampla cu cei care au viza de flotant

B1 B1,
Alegeri locale 2020 |Romanii vor putea vota numai in localitatea unde isi dau domiciliul sau resedinta. Ce se intampla cu cei care au viza de flotant

Romanii urmeaza sa voteze pentru alegerile locale 2020 in data de 27 septembrie. Pentru acest scrutin, cei cu drept de vot nu vor putea vota oriunde s-ar afla in acea zi, ci doar numai in localitatea unde isi. continuă pe B1

Alegeri locale 2020. Ce spune Orban despre amanarea organizarii alegerilor. Mesajul important al premierului pentru romani

Pe 28 august incepe campania electorala pentru Alegerile Locale 2020, dar in acest moment este o presiune din ce in ce mai mare pe Guvernul Orban de a amana data alegerilor tinand cont de situati in care se afla Romania in acest moment. Alegeri locale 2020. Ce spune Orban despre amanarea organizarii alegerilor Ludovic Orban .

Alegeri locale 2020. Cum suna sloganul Gabrielei Firea. Nu umblu dupa aliante electorale

Gabriela Firea, Primarul General al Capitalei, si-a lansat sloganul pentru campania la alegerile locale sub forma unui acronim al numelui sau: Forta, Iubire, Realitate, Eficienta, Adevar Oamenilor. intr-un mesaj pe Facebook, aceasta scrie ca, in aceasta perioada se fac si se desfac aliante politice electorale, insa ea se aliaza doar cu oamenii. Alegeri locale 2020.

Alegeri locale 2020. Cand incepe campania electorala pentru alegerea primarilor

Organizarea alegerilor locale 2020 a fost fost amanata pentru data de 27 septembrie, in conditiile in care pandemia de coronavirus a atras dupa sine restrictii specifice si tot felul de masuri extraordinare pent.

in ce scenariu ar putea ajunge Traian Basescu sa candideze la Primaria Capitalei: USR spune, da, il sustinem pe Nicusor, dar cu asta, basta, n-avem nicio treaba sa mergem mai departe! (VIDEO)

Eurodeputatul Traian Basescu a explicat, joi seara, in direct pe B1 TV, ca PMP va trebuie sa isi apere sansele daca partidele de opozitie din Bucuresti nu reusesc sa ajunga la o formula comuna.

Nicusor Dan: Bucurestiul trebuie sa reactioneze rapid pentru accesarea fondurilor europene. Lucrez cu o echipa de experti pentru a propune proiectele prioritare in care vor fi investiti acesti bani

Canditatul unic al Dreptei la Primaria Capitalei, Nicusor Dan, a declarat ca Bucurestiul trebuie sa reactioneze rapid pentru accesarea fondurilor europene, in contextul obtinerii sumei de 79,9 miliarde euro.

Business report: Dilema cheltuirii banilor UE. Romanii vor plati pentru eventualul esec al gazoductului BRUA. Planurile Romaniei cu tehnologia 5G. Prima autostrada finalizata in 2020. Sothebys intra in Romania

Dilema cheltuirii banilor UE: Opinia specialistilor versus cea a PSD. Ce conditii a pus Comisia Europeana * Romanii vor plati pentru eventualul esec al gazoductului BRUA * TAROM suspenda cursele spre sapte tari din cauza pandemiei * Ce planuri are Romania cu tehnologia 5G? * Prima autostrada finalizata in 2020. Lotul Biharia Bors din Autostrada Transilvania va fi receptionat saptamana viitoare * Sothebys intra in Romania * Detaliile Acordului: 70% din granturi trebuie atrase in urmatorii 2 ani * Darius Valcov, condamnat la 6 ani si 6 luni cu executare pentru luare de mita * Radu Umbres, doctor in antropologie sociala, despre valul de contestare a existentei noului coronavirus: Oamenii dezamagiti si suspiciosi se vor asocia in comunitati imaginare de rezistenta.

Cum poti vota la alegerile locale daca nu esti in localitatea de domiciliu sau daca ai viza de flotant

La alegerile locale care cel mai probabil vor avea loc pe 27 septembrie, romanii cu drept de vot nu vor putea vota oriunde s-ar afla in acea zi, ci doar numai in localitatea unde isi dau domiciliul sau resedinta. Cei care au viza de flotant pot vota pe listele permanente in noua localitate de resedinta, insa termenul pentru a fi inclus Registrul Electoral este 4 septembrie. Presedintele Autoritatii Electorale permanente a clarificat pentru HotNews. ro ce se intampla in cazul celor cu viza de flotant care nu s-au inscris in acel registru electoral si nu se vor regasi astfel pe listele permanente in ziua votului.

Sondaj: Ar trebui sau nu amanate alegerile locale? Cititorii B1.ro invitati sa voteze

Un sondaj IRES dat recent publicitatii arata ca 53% dintre respondenti vor amanarea alegerilor locale pana cand coronavirusul va fi eliminat complet, in timp ce 76% vor ca votul sa aiba loc in mai multe.

Guvernul a aprobat bugetul de cheltuieli pentru alegerile locale. Sunt prevazute cheltuieli de 966.263.000 lei

Guvernul a aprobat bugetul de cheltuieli pentru alegerile locale din 27 septembrie 2020. in anexa, postata pe site-ul Autoritatii Electorale Permanente AEP), a proiectului de Hotarare de Guvern HG) privind.

Ludovic Orban: La acest numar de cazuri noi de Covid-19, nu se pune problema sa amanam alegerile locale

Este prematur sa vorbim despre o posibila amanare a alegerilor locale din 27 septembrie a declarat, joi, Ludovic Orban, in contextul celei mai mari raportari de noi cazuri de Covid-19 de la inceputul pandemiei si.

ştiri de la B1

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2112 seconds )