Libnet.ro
UNICEF

10:15

Ludovic Orban: La acest numar de cazuri noi de Covid-19, nu se pune problema sa amanam alegerile locale

B1 B1,
Ludovic Orban: La acest numar de cazuri noi de Covid-19, nu se pune problema sa amanam alegerile locale

Este prematur sa vorbim despre o posibila amanare a alegerilor locale din 27 septembrie a declarat, joi, Ludovic Orban, in contextul celei mai mari raportari de noi cazuri de Covid-19 de la inceputul pandemiei si. continuă pe B1

Ludovic Orban: La acest numar de cazuri noi de Covid-19, nu se pune problema sa amanam alegerile locale

Este prematur sa vorbim despre o posibila amanare a alegerilor locale din 27 septembrie a declarat, joi, Ludovic Orban, in contextul celei mai mari raportari de noi cazuri de Covid-19 de la inceputul pandemiei si.

Ludovic Orban: DSP sa accelereze anchetele epidemiologice. Peste 4.500 de bolnavi de COVID-19 fie nu s-au internat, fie au iesit la cerere din spital inainte de a fi vindecate

Premierul Ludovic Orban face, marti seara, noi precizari despre raspunsul autoritatilor din Romania la criza COVID-19. Principalele declaratii facute de premierul Ludovic.

Dupa aproape 5 luni de epidemie si dupa ce presa a semnalat anchete epidemiologice inexistente, Orban anunta ca vor fi stabilite proceduri clare si probabil 24 de ore termen de efectuare a anchetei epidemiologice

Premierul Ludovic Orban a anuntat, marti, ca a stabilit impreuna cu ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, ca va fi emis un ordin care sa stabileasca foarte clar procedurile, din momentul in care o persoana este diagnosticata pozitiv - cum se dispune ancheta epidemiologica, care este termenul de efectuare a anchetei epidemiologice, cel mai probabil 24 de ore, masurile care se dispun privitoare la persoanele care au intrat in contact cu persoana care a fost diagnosticata avand coronavirus. Decizia vine dupa aproape 5 luni de epidemie in Romania si dupa ce presa a semnalat, in ultima perioada, cazuri de anchete epidemiologice inexistente sau ratate de DSP-uri.

Ne intoarcem la restrictii! Ludovic Orban: Introducem carantina locala la peste 1.200 de cazurizi

Premierul Ludovic Orban a anuntat luni seara, ca autoritatile vor fi obligate sa introduca restrictii zonale daca se ajunge la peste 1. 200 de noi infectii cu coronavirus pe zi. Prim-ministrul a mai declarat ca sunt aproape 1. 000 de oameni care au fost confirmati cu Covid-19, dar s-au externat in urma vidului legislativ.

Ludovic Orban: Pacientii pozitivi care s-au externat dupa decizia CCR vor fi cautati Daca vom avea peste 1.200 de cazuri pe zi am putea lua unele masuri restrictive

Pacientii infectati cu noul coronavirus si care s-au externat la cerere din spital vor fi cautati acum, a declarat luni seara, la Digi 24, premierul Ludovic Orban. El spune ca autoritatile nu cunosc la acest moment ce efect a avut externarea la cerere a aproape o mie de persoane, dar le atrage atentia celor care stiu ca sunt infectati si nu se izoleaza si infecteaza alte persoane ca vor raspunde penal. Orban: Alegeri locale in doua zile mi se pare o idee buna, dar e nevoie de o modificare legislativaOrban: primariile 3 si 4 sunt cel mai greu de castigat. Primarii de acolo stau bine in sondaje.

Ludovic Orban, anunt de ultima ora dupa cresterea alarmanta a numarului de infectari cu coronavirus

Premierul Ludovic Orban a facut luni declaratii dupa cresterea alarmanta a numarului de cazuri din ultima vreme. Acesta sustine ca nu se doreste impunerea unor noi masuri de restrictie, insa este important ca populatia sa respecte regulile impuse de autoritati.

Ludovic Orban, anunt de ultima ora despre noile masuri de restrictii. Ce ii asteapta pe romani dupa cresterea numarului de cazuri

De ziua Aviatiei Romane, pe cerul Capitalei a avut loc un spectacol deosebit la care au participat zeci de aeronave supersonice, de transport si elicoptere militare. La ceremonie a participat si premierul Romaniei, Ludovic Orban, care a tinut sa transmit un mesaj pentru toti cetatenii. Respectati regulile, respectati masurile de protectie sanitara! Ludovic Orban a .

Ludovic Orban: Nu se pune problema sa amanam alegerile locale

Premierul Ludovic Orban spune ca cifrele actuale privind infectarea cu Covid-19 nu impun amanarea al.

LUDOVIC ORBAN: Este prematur sa discutam despre amanarea alegerilor locale

Prim-ministrul Ludovic Orban a declarat astazi, la Constanta, ca este prematur sa se discute despre o eventuala amanare a datei alegerilor locale, chiar daca in ultimele 48 de ore s-au confirmat peste o mie de cazuri de COVID-19 zilnic, la nivel national.

Ludovic Orban: Ce ar fi fost daca impuneam ca toti cei care merg la plaja sa stea cu masca, sa intre in apa cu masca? Sunt niste limite

Premierul Ludovic Orban a afirmat, joi, in contextul unui nou record negativ de cazuri de Covid-19, ca cel mai mare risc de transmitere a virusului apare in spatii inchise. Seful Guvernului a mai precizat ca ar di.

ştiri de la B1

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2108 seconds )