Libnet.ro
UNICEF

10:00

Alegeri locale 2020. Vergil Chitac si Stelian Ion, la egalitate pentru Primaria Constanta. Decebal Fagadau, pe locul al treilea VIDEO

Adevărul Adevărul,
Alegeri locale 2020. Vergil Chitac si Stelian Ion, la egalitate pentru Primaria Constanta. Decebal Fagadau, pe locul al treilea VIDEO

Conform exit poll-urilor, lupta pentru Primaria Constanta este extraordinar de stransa. Vergil Chitac PNL) si Stelian Ion USR PLUS) se afla la egalitate, la sondajul de la ora 19. Decebal Fagadau PSD) este pe locul al treilea. continuă pe Adevărul

Alegeri locale 2020. VIDEO Vergil Chitac, candidat PNL la Primaria Constantei: Lupta se da in doi si va indemn sa votati ca atare!

Vergil Chitac, candidatul sustinut de PNL la Primaria Constantei, si-a exprimat dreptul la vot la alegerile locale din 27 septembrie 2020.

Vergil Chitac: Trebuie sa facem pasi importanti pentru Constanta. Plecarea PSD-ului acasa este un semnal

Vergil Chitac, candidatul PNL la Primaria Constanta, le-a multumit constantenilor ca au iesit la vot si a subliniat ca trebuie facuti pasi importanti pentru oras. Nu m-am asteptat la rezultat.

Vergil Chitac: Am votat in interes public si nu in favorarea grupurilor de interese. in Constanta se va produce o schimbare istorica

Candidatul la functia de primar al municipiului Constanta din partea PNL, Vergil Chitac, s-a prezentat duminica dimineata la sectia de votare, spunand ca in Constanta se va produce o schimbare.

Vergil Chitac: Eu estimez o prezenta la vot de peste 40% pentru ca vad in Constanta o dorinta de schimbare (VIDEO)

Candidatul PNL la Primaria Constanta, Vergil Chitac, a discut in timpul dezbaterii electorale de la Dosar de Politician, in direct pe B1 TV, despre desfasurarea cursurilor online, in cele trei zile in.

Alegeri locale 2020. De ce nu voteaza fostul presedinte Ion Iliescu

Alegeri locale 2020. Fostul presedinte al Romaniei Ion Iliescu nu va vota la aceste alegeri locale.

Alegeri locale 2020. Ion Iliescu nu poate vota anul acesta! Ce se intampla cu fostul presedinte

Alegeri locale 2020. Ion Iliescu, fostul presedinte al Romaniei, nu va vota la aceste alegeri locale, care au loc astazi, 27 septembrie 2020. Astfel, Ion Iliescu nu-si va exprima optiunea de vot nici fizic, dar nu a solicitat nici urna mobila. Alegeri locale 2020. Ion Iliescu nu poate vota anul acesta! Motivul? Totul se intampla .

Rezultate alegeri locale 2020. Cine a castigat Primaria Oradea - SURSE

Rezultate alegeri locale 2020. Potrivit unor surse politice, Florin Birta PNL, foto) a castigat primaria Oradea.

Rezultate exit poll alegeri locale 2020. Cine a castigat Primaria Buzau - SURSE

Rezultate alegeri locale 2020. Cine a castigat Primaria Buzau. Potrivit unor surse politice, Constantin Toma PSD, foto) a castigat Primaria Buzau. Toma este primarul in functie.

Rezultate alegeri locale 2020. Cine a castigat Primaria Targu Jiu - SURSE

Rezultate alegeri locale 2020. Cine a castigat Primaria Targu Jiu? Singurul exit-poll din Romania va fi prezentat in direct la Antena 3 si pe site-ul antena3. ro, la ora 21. Potrivit unor surse politice, Marcel Romanescu PNL) ar fi castigat un nou mandat.

Rezultate exit poll alegeri locale 2020. Mihai Chirica a castigat Primaria Iasi

Rezultate alegeri locale 2020. Cine a castigat Primaria Iasi. Mihai Chirica a castigat Primaria Municipiului Iasi. Costel Alexe, judetul Iasi.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1967 seconds )