Libnet.ro
UNICEF

21:30

Renato Usatii: Igor Dodon a anulat toate atacurile la adresa Maiei Sandu pentru ca anume ea sa ajunga in turul doi

Adevărul Adevărul,
Renato Usatii: Igor Dodon a anulat toate atacurile la adresa Maiei Sandu pentru ca anume ea sa ajunga in turul doi

Candidatul Partidului Nostru in alegerile prezidentiale din 1 noiembrie, Renato Usatii, sustine ca Igor Dodon ar fi anulat toate atacurile la adresa Maiei Sandu de teama ca acestea ar putea duce la diminuarea reitingului liderei PAS si ar oferi posibilitatea ca Renato Usatii sa ajunga in turul doi impotriva actualului sef de stat, dar nu Maia Sandu. continuă pe Adevărul

VIDEO Haos la o intalnire electorala organizata de Igor Dodon, dupa ce Renato Usatii a venit sa-i puna cateva intrebari

Igor Dodon a fost nevoit sa-si intrerupa intalnirea cu alegatorii, organizata duminica dimineata, in casa de cultura din orasul Falesti, dupa ce un alt candidat in cursa electorala pentru prezidentialele din 1 noiembrie, Renato Usatii, a venit la intrevedere pentru a-i pune actualului presedinte cateva intrebari.

BOP: 23,2% ar vota cu Igor Dodon, iar 19,7% cu Maia Sandu

Daca maine s-ar organiza alegeri pentru functia de presedinte, 23,2% din populatie ar vota cu Igor Dodon. Iar pentru candidata Partidului Actiune si Solidaritate, Maia Sandu, ar vota 19,7%. Pentru candidatul Partidului Nostru, Renato Usatii, ar vota 10,9% din alegatori, iar pentru candidata Partidului Sor, Violeta Ivanov 4,8%. Ceilalti patru concurenti electorali ar acumula sub 2%, transmite IPN.

Octavian Ticu il acuza pe Renato Usatii ca ar fi omul Moscovei: Sarcina lui pentru prezidentiale este sa rupa cat mai mult electorat de pe dreapta

Candidatul PUN in alegerile prezidentiale din 1 noiembrie, deputatul Octavian Ticu, afirma ca Renato Usatii, si el candidat la functia de presedinte, ar fi omul Moscovei si ca sarcina acestuia este sa rupa voturi de pe segmentul electoral de dreapta.

Igor Dodon, catre Maia Sandu: Ai sa faci coalitie cu Dodon, nu ai incotro

Igor Dodon se arata convins ca, desi Maia Sandu il critica dur, Partidul Actiune si Solidaritate oricum va face inca o alianta cu Socialistii, pentru ca nu ar exista alta iesire din situatie.

Igor Dodon, mesaj pentru Washington si Moscova: Nu va bagati in treburile interne. Gasiti alt teren de joc

Igor Dodon considera ca declaratia sefului spionajului extern al Federatiei Ruse, Serghei Nariskin, precum ca SUA vor sa organizeze o revolutie colorata la Chisinau daca Igor Dodon mai obtine un mandat, este un raspuns al Moscovei la unele intentii presupuse ale Wahington-ului de a destabiliza situatia politica de la Chisinau.

Alegeri Republica Moldova. Igor Dodon, candidatul manevrat din Rusia: oamenii de la Kremlin implicati in campania presedintelui moldovean

Presedintele in exercitiu al Republicii Moldova, socialistul prorus Igor Dodon, refuza dezbaterile cu contracandidatii sai la alegerile de la 1 noiembrie, dar acest lucru nu inseamna ca nu isi face campanie electorala. Ajutoarele sale vin de la Kremlin, potrivit deschide. md.

Socialistii lui Dodon continua atacurile la adresa Romaniei: Soldatii romani au participat la nenumarate crime pe teritoriul Moldovei

Partidul Socialistilor din Republica Moldova, condus de facto de catre Igor Dodon, a condamnat declaratiile diplomatilor romani de la Chisinau, facute cu prilejul Zilei Armatei Romane la Cimitirul de Onoare al Eroilor Armatei Romane din Mana, raionul Orhei. Socialistii sustin ca eroizarea invadatorilor nazisti este categoric inacceptabila.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2219 seconds )