Libnet.ro
UNICEF

00:07

Alegeri Republica Moldova. Igor Dodon, candidatul manevrat din Rusia: oamenii de la Kremlin implicati in campania presedintelui moldovean

Adevărul Adevărul,
Alegeri Republica Moldova. Igor Dodon, candidatul manevrat din Rusia: oamenii de la Kremlin implicati in campania presedintelui moldovean

Presedintele in exercitiu al Republicii Moldova, socialistul prorus Igor Dodon, refuza dezbaterile cu contracandidatii sai la alegerile de la 1 noiembrie, dar acest lucru nu inseamna ca nu isi face campanie electorala. Ajutoarele sale vin de la Kremlin, potrivit deschide. md. continuă pe Adevărul

Alegeri in Republica Moldova Putin face campanie pentru Dodon: Dar cine cumpara vin moldovenesc?

Liderul de la Kremlin, Vladimir Putin, a declarat joi ca spera foarte mult ca, la urmatoarele alegeri din Republica Moldova, poporul moldovean sa aprecieze eforturile pe care le face actualul presedinte al republicii, Igor Dodon, pentru a construi relatii cu Rusia, transmite agentia TASS citata de Agerpres.

BOP: 23,2% ar vota cu Igor Dodon, iar 19,7% cu Maia Sandu

Daca maine s-ar organiza alegeri pentru functia de presedinte, 23,2% din populatie ar vota cu Igor Dodon. Iar pentru candidata Partidului Actiune si Solidaritate, Maia Sandu, ar vota 19,7%. Pentru candidatul Partidului Nostru, Renato Usatii, ar vota 10,9% din alegatori, iar pentru candidata Partidului Sor, Violeta Ivanov 4,8%. Ceilalti patru concurenti electorali ar acumula sub 2%, transmite IPN.

Renato Usatii: Igor Dodon a anulat toate atacurile la adresa Maiei Sandu pentru ca anume ea sa ajunga in turul doi

Candidatul Partidului Nostru in alegerile prezidentiale din 1 noiembrie, Renato Usatii, sustine ca Igor Dodon ar fi anulat toate atacurile la adresa Maiei Sandu de teama ca acestea ar putea duce la diminuarea reitingului liderei PAS si ar oferi posibilitatea ca Renato Usatii sa ajunga in turul doi impotriva actualului sef de stat, dar nu Maia Sandu.

Igor Dodon, mesaj pentru Washington si Moscova: Nu va bagati in treburile interne. Gasiti alt teren de joc

Igor Dodon considera ca declaratia sefului spionajului extern al Federatiei Ruse, Serghei Nariskin, precum ca SUA vor sa organizeze o revolutie colorata la Chisinau daca Igor Dodon mai obtine un mandat, este un raspuns al Moscovei la unele intentii presupuse ale Wahington-ului de a destabiliza situatia politica de la Chisinau.

Igor Dodon, catre Maia Sandu: Ai sa faci coalitie cu Dodon, nu ai incotro

Igor Dodon se arata convins ca, desi Maia Sandu il critica dur, Partidul Actiune si Solidaritate oricum va face inca o alianta cu Socialistii, pentru ca nu ar exista alta iesire din situatie.

VIDEO Haos la o intalnire electorala organizata de Igor Dodon, dupa ce Renato Usatii a venit sa-i puna cateva intrebari

Igor Dodon a fost nevoit sa-si intrerupa intalnirea cu alegatorii, organizata duminica dimineata, in casa de cultura din orasul Falesti, dupa ce un alt candidat in cursa electorala pentru prezidentialele din 1 noiembrie, Renato Usatii, a venit la intrevedere pentru a-i pune actualului presedinte cateva intrebari.

Ambasada Romaniei in Republica Moldova, reactie dupa criticile aduse de Ambasada Rusiei: Nu dorim sa ne lasam atrasi in polemici lansate provocator in spatiul public in aceasta perioada electorala din Republica Moldova

Ambasada Romaniei in Republica Moldova a reactionat la criticile aduse de Ambasada Federatiei Ruse in Republica Moldova, despre care spune ca nu este surprinsa, si a subliniat ca nu doreste sa se lase at.

Dodon indeamna opozitia sa nu scoata lumea in strada dupa alegeri: Credeti ca e o idee nobila, dar in spate stau oligarhii

Igor Dodon cere opozitiei sa nu organizeze proteste stradale dupa alegerile din 1 noiembrie, pentru ca in spatele acestor manifestatii vor sta oligarhii care au fugit din tara. Seful statului a afirmat ca va face tot posibilul ca in Republica Moldova sa fie pace si liniste. Totodata, el a mentionat ca organele de forta sunt pregatite sa asigure ordinea publica.

Cristian Rizea, fostul deputat condamnat la 4 ani si 8 luni de inchisoare in Romania, zarit la terasa in Republica Moldova (VIDEO)

Picior peste picior intr-un restaurant de lux din Chisinau si cu masina parcata neregulamentar. Asa a fost observat fostul deputat Cristian Rizea. Asta in conditiile in care politicianul este condamnat in.

Ziua Armatei Romane, marcata in cimitirul romanesc din localitatea Mana - Orhei, Republica Moldova

Vineri, 23 octombrie, cu prilejul Zilei Armatei Romaniei, a avut loc in localitatea Mana din Republi.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2118 seconds )