Libnet.ro
UNICEF

11:15

Alegeri parlamentare 2020. La Buzau, PSD a obtinut cele mai multe voturi - rezultate partiale

Adevărul Adevărul,
Alegeri parlamentare 2020. La Buzau, PSD a obtinut cele mai multe voturi - rezultate partiale

Partidul Social Democrat castiga alegerile parlamentare 2020 in municipiul Buzau, cu 44,2% din totalul voturilor valabil exprimate. Social-democratii sunt castigatori si pe judet, cu 47% din totalul voturilor. continuă pe Adevărul

ALEGERI PARLAMENTARE 2020: Arges: PSD are cele mai multe voturi, urmat de PNL si USR-PLUS

PSD a obtinut cel mai mare numar de voturi in Arges la alegerile parlamentare de duminica, fiind urmat de PNL si USR PLUS, conform datelor partiale de pe site-ul Autoritatii Electorale Permanenta AEP), dupa centralizarea datelor de la aproape doua treimi dintre sectiile de votare.

ALEGERI PARLAMENTARE 2020: Prahova: PSD a obtinut cele mai multe voturi, urmat de PNL si USR-PLUS

PSD a obtinut cele mai multe voturi in judetul Prahova la scrutinul electoral de duminica, fiind urmat de PNL si de USR PLUS, conform datelor publicate pe site-ul Autoritatii Electorale Permanente dupa centralizarea voturilor din peste 97% dintre sectii.

Alegeri parlamentare 2020. La Constanta, PNL a obtinut cele mai multe voturi - rezultate partiale

PNL conduce cu 26. 8% la Constanta, in urma alegerilor parlamentare de duminica, dupa numararea a 88% din voturi. Pe locul doi se claseaza PSD.

ALEGERI PARLAMENTARE 2020: Botosani: PSD, scor de 43 % atat la Senat, cat si la Camera

Partidul Social Democrat a obtinut cele mai bune rezultate la alegerile parlamentare organizate duminica in judetul Botosani, potrivit rezultatelor partiale anuntate de Autoritatea Electorala Permanenta, dupa centralizarea datelor din 361 din cele 427 de sectii de votare.

ALEGERI PARLAMENTARE 2020: Dambovita: PSD 46%, PNL 23%, USR 9%

PSD a obtinut cele mai multe voturi in Dambovita, respectiv 46%, pe locul doi fiind PNL cu 23%, iar pe trei USR cu 9%, conform numararii paralele efectuate de PSD Dambovita 80% dintre voturile valabil exprimate), a declarat, in noaptea de duminica spre luni, intr-o conferinta de presa, presedintele PSD Dambovita, Corneliu Stefan.

ALEGERI PARLAMENTARE 2020: Iasi: PSD - 26,1%, urmat de PNL si USR - PLUS

Partidul Social Democrat a obtinut cele mai multe voturi la scrutinul electoral de duminica organizat in judetul Iasi, fiind urmat de PNL si USR PLUS, conform rezultatelor provizorii publicate de Autoritatea Electorala Permanenta.

Alegeri parlamentare 2020. PNL a obtinut cele mai multe voturi in Giurgiu

La alegerile parlamentare din 2020, PNL a obtinut cele mai multe voturi in judetul Giurgiu. Prezenta la vot in judetul Giurgiu a fost 36,94%, exprimandu-si optiunea electorala 81. 312 de alegatori.

ALEGERI PARLAMENTARE 2020: Olt: PSD a obtinut 57,7% din voturi in judet

Presedintele PSD Olt, Marius Oprescu, a declarat, duminica seara, ca potrivit numaratorii paralele dupa centralizarea rezultatelor din 118 sectii de vot din cele 380 din judetul Olt, PSD se claseaza pe primul loc, cu 57,7% din voturi, iar pe locul secund este PNL, cu 16,9% din voturi.

ALEGERI PARLAMENTARE 2020: Arges: PSD a obtinut peste 43% din voturi, urmat de PNL cu 18%

PSD a obtinut peste 43% din voturi in judetul Arges la alegerile parlamentare de duminica, fiind urmat de PNL cu 18% si USR PLUS cu peste 14%, conform datelor provizorii de pe site-ul Autoritatii Electorale Permanente AEP), dupa centralizarea datelor din toate sectiile de votare.

ALEGERI PARLAMENTARE 2020: Braila: PSD a obtinut peste 44%, urmat de PNL, AUR, USR si PMP

PSD a castigat alegerile parlamentare la nivelul judetului Braila cu peste 44% din voturile valabil exprimate, fiind urmat de PNL, AUR, USR si PMP, potrivit rezultatelor partiale facute publice de Autoritatea Electorala Permanenta, in urma numararii a 99,91% din voturile totale.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2228 seconds )