Libnet.ro
UNICEF

10:00

Alegeri parlamentare 2020. MAE propune organizarea a 748 de sectii de votare in Diaspora in ce tari vor fi cele mai multe si unde nu va exista niciuna

Hotnews Hotnews,
 Alegeri parlamentare 2020. MAE propune organizarea a 748 de sectii de votare in Diaspora in ce tari vor fi cele mai multe si unde nu va exista niciuna

Ministerul Afacerilor Externe a transmis luni catre Autoritatea Electorala Permanenta propuneri pentru organizarea a 748 de sectii de votare in strainatate la alegerile parlamentare din 5 si 6 decembrie. continuă pe Hotnews

MAE propune organizarea a 748 de sectii de votare in diaspora. Alegerile parmanetare se vor desfasura in zilele de 5 si 6 decembrie

Ministerul Afacerilor Externe a inaintat propunerea de organizare a 748 de sectii de votare in diaspora, catre Autoritatea Electorala Peramenta, pentru alegerile parlamentare din 5 si 6 decembrie 2020. Iata.

Maia Sandu, presedinta-aleasa a Republicii Moldova: Oamenii vor alegeri parlamentare anticipate

Maia Sandu, castigatoarea alegerilor prezidentiale din Republica Moldova, a declarat ca populatia tarii vrea alegeri parlamentare anticipate. Ea este noua presedinta-aleasa de peste Prut, prima femeie in.

Alegeri Republica Moldova. Pavel Filip vrea alegeri parlamentare anticipate in toamna anului urmator si un guvern al unitatii nationale

Partidul Democrat din Republica Moldova pledeaza pentru organizarea alegerilor parlamentare anticipate in toamna anului 2021, potrivit liderului formatiunii, Pavel Filip. De asemenea, acesta propune un guvern al unitatii nationale, agreat de toate partidele autentice din Parlament, relateaza Timpul. md.

Partidele politice se intrec in promisiuni in domeniul sanatatii

Partidele politice se intrec in promisiuni in domeniul sanatatii, in campania electorala. Liberalii spun ca vor construi cele 3 spitale regionale promise de PSD in 2016. Pe de alta parte, social democratii promit mai multe centre medicale si o majorare a bugetului sanatatii.

BEC a decis: USR ramane cu O Romanie fara hotie

Biroul Electoral Central a decis luni ca alianta USR-PLUS poate folosi sloganul O Romanie fara hotie. Asta in ciuda faptului ca PSD contestase aceasta formulare, pe care a considerat-o discriminatoare si defaimatoare.

Masurile pentru Educatie anuntate de partide: PSD si USR propun program prelungit de scoala pentru elevi

In plina campanie electorala, partidele se intrec in masuri pentru sistemul de invatamant. PNL promite ca va construi aproape 200 de gradinite si ca va moderniza mii de scoli. Social democratii nu se lasa mai prejos si anunta peste 1700 de crese noi.

Mai multi bani pentru fiecare roman, promit partidele politice. Salariul minim ar putea ajunge la 3500 de lei

Suntem in plina campanie electorala si partidele se intrec in promisiuni despre banii care ar putea ajunge in buzunarele romanilor. PSD spune ca salariul minim va ajunge la 3500 de lei in 2024, iar punctul de pensie la 2340 de lei.

Dorinel Munteanu, candidat al PMP Cluj la Senat: Sportul romanesc a fost cam uitat de cel putin 20 de ani. Rezultatele vorbesc Avem nevoie de o lege noua a sportului, de investitie, de finantari

Dorinel Munteanu a declarat, vineri, ca sportul romanesc a fost cam uitat in ultimele doua decenii. La nivelul Parlamentului, avem nevoie de o lege noua a sportului, de investitie, de finantari ale.

DSP si telefoanele la care nimeni nu raspunde. Explicatia premierului Orban, dupa ce a facut voluntariat

Premierul Ludovic Orban a explicat, joi, motivul pentru care telefoanele Directiilor de Sanatate Publica sunt, cel mai adesea, inaccesibile multor cetateni care suna pentru informatii sau pentru a fi testati la infectia cu coronavirus.

Cum arata cele doua buletine de vot pentru alegerile parlamentare din 2020

Autoritatea Electorala Permanenta AEP) anunta ca a elaborat si lansat in dezbatere publica proiectul de hotarare pentru aprobarea modelelor, a dimensiunilor si a conditiilor de tiparire ale buletinelor de.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2802 seconds )