Libnet.ro
UNICEF

00:07

Alegeri parlamentare 2020. Mesaj important pentru romanii aflati in strainatate

România Liberă România Liberă,
Alegeri parlamentare 2020. Mesaj important pentru romanii aflati in strainatate

Termenul limita pentru depunerea candidaturilor pentru Senat si Camera Deputatilor este 22 octombrie. continuă pe România Liberă

Posta Romana, cea care aduce pensia pentru milioane de oameni, vine cu un anunt important pentru toti romanii

Posta Romana, institutia care livreaza pensia pentru milioane de pensionari a facut un anunt foarte important pentru toti romanii. Astfel, potrivit anuntului Postei Romane, aceasta a reusit sa deschida un nou punct vamal pentru expedierile din China, si Australia, in contextul in care numarul acestora a crescut constant in perioada pandemiei de COVID-19. Posta Romana, .

Este oficial. Cand vor avea loc alegerile parlamentare 2020. Ludovic Orban a anuntat data la care cetatenii sunt asteptati la vot

Vesti noi pentru romani. Guvernul a adoptat joi o Hotarare prin care a fost stabilita data alegerilor. Anuntul a fost facut de purtatorul de cuvant al Executivului, Ionel Danca, dupa terminarea sedintei in care a fost dezbatuta aceasta data. Potrivit premierului, Ludovic Orban, alegerile nu pot fi fpcute decat la aceasta data. La ce data .

Lovitura pentru romanii care au credite in euro. Moneda europeana a atins un nou maxim

Lovitura pentru romanii care au credite in euro. Moneda europeana a atins un nou maxim. Banca nationala a afisat un curs de 4 lei si 84 de bani pentru euro.

Vesti proaste pentru romanii saraci: ce se intampla cu mastile promise de Guvern. Nelu Tataru a facut anuntul

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a anuntat ca va fi reevaluat contractul incheat cu firma care trebuie sa livreze mastile pentru persoane defavorizate, din cauza faptului ca s-ar fi incalcat niste termeni. Ancheta interna la Comisia de achizitii din Ministerul Sanatati a inceput in cursul zilei de joi si s-a constatat ca Naguma Medical Supply SRL .

Noi restrictii pentru romanii care merg in Italia. Care sunt regulile care se aplica de luni

Apar noi reguli pentru romanii care merg in Italia, incepand de luni, 7 septembrie, au anuntat autoritatile italliene.

Europarlamentarul Nicolae Stefanuta solicita reglementarea asigurarii de sanatate pentru romanii care muncesc in Germania

Europarlamentarul USR PLUS Nicolae Stefanuta solicita reglementarea asigurarii de sanatate pentru romanii care muncesc in Germania, in conditiile in care acesta afirma ca multi compatrioti pleaca la munca doar cu o asigurare medicala de turist, care nu le acopera interventii complexe in spitalele nemtesti, conform Agerpres.

Iata cati cetateni au drept de vot la viitoarele alegeri si cati primari vor alege romanii pe 27 septembrie

Pe 27 septembrie mergem la vot in conditii speciale de data aceasta, din cauza pandemiei. La aceste alegeri nu se va putea vota prin corespondenta sau din afara granitelor tarii. Iar numarul total de cetateni cu drept de vot a crescut de la ultimele alegeri.

Florin Piersic revine in forta. Mesaj extrem de important pentru romani

Florin Piersic, inegalabilul actor care a aratat in ianuarie, de ziua sa, in studioul Sinteza zilei, ca este mai tanar ca niciodata, anunta ca revine in forta pe scena. Florin Piersic a acordat un interviu in exclusivitate pentru Sinteza zilei si a vorbit cu aceeasi pasiune despre planurile sale de viitor.

Radu Banciu: Am anuntat cu o zi mai devreme, cum am facut si cu data localelor alegeri parlamentare pe 6 decembrie, de Mos Nicolae. Pentru cei care le vor mai apuca (VIDEO)

Radu Banciu a amintit, in editia de joi seara a emisiunii Lumea lui Banciu, ca a anuntat ca 27 septembrie va fi data alegerilor locale, inainte ca acest lucru sa fie anuntat oficial. La fel s-a.

ALEGERI LOCALE 2020 |MAI ia masuri suplimentare de verificare a adreselor unde se constata multiple cereri pentru stabilirea resedintei (VIDEO)

Purtatorul de cuvant al Ministerului Afacerilor Interne, comisar-sef de politie Monica Dajbog, a declarat luni ca, in prag de alegeri locale, MAI va efectua masuri de verificare suplimentara a adreselor unde se.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2183 seconds )