Libnet.ro
UNICEF

01:05

Lovitura pentru romanii care au credite in euro. Moneda europeana a atins un nou maxim

Antena3 Antena3,
Lovitura pentru romanii care au credite in euro. Moneda europeana a atins un nou maxim

Lovitura pentru romanii care au credite in euro. Moneda europeana a atins un nou maxim. Banca nationala a afisat un curs de 4 lei si 84 de bani pentru euro. continuă pe Antena3

Vesti proaste pentru romanii care muncesc in industria auto. Un producator gigant anunta concedieri masive

Un producator gigant de componente auto are vesti proaste pentru mii de angajati. Continental AG, care are in Romania peste 20. 000 de angajati, extinde concedierile planificate anterior si anunta ca ar putea renunta la peste 30. 000 de posturi din intreaga lume. Se anunta vremuri grele pentru romanii care muncesc in industria auto. Un mare producator .

Europarlamentarul Nicolae Stefanuta solicita reglementarea asigurarii de sanatate pentru romanii care muncesc in Germania

Europarlamentarul USR PLUS Nicolae Stefanuta solicita reglementarea asigurarii de sanatate pentru romanii care muncesc in Germania, in conditiile in care acesta afirma ca multi compatrioti pleaca la munca doar cu o asigurare medicala de turist, care nu le acopera interventii complexe in spitalele nemtesti, conform Agerpres.

Curs valutar BNR, vineri, 4 septembrie 2020. Ce se intampla cu moneda europeana astazi

Cursul valutar BNR valabil pentru ziua de vineri, 4 septembrie 2020 va fi anuntat de Banca Nationala a Romaniei in jurul orelor 13:00. Astfel, in scurt timp, vom sti cat costa cele tranzactionate valute din Romania. Vom afla astfel cat costa un euro, un dolar, un franc elvetian, precum si cati lei va costa o .

Lovitura pentru Ungaria. Comisia Europeana a facut anuntul, dupa decizia maghiarilor

Incepand de mati, Ungaria si-a inchis frontierele pentru cetatenii straini. in urma deciziei Comisia Europeana a facut un anunt. Ce a anuntat Comisia Europeana dupa decizia maghiarilor Marti, Ungaria a inchis frontierele pentru cetatenii straini, insa, luni seara a anuntat unele exceptii pentru turistii din Cehia, Slovacia si Polonia. Accesul este permis doar celor care .

Vesti proaste pentru romanii saraci: ce se intampla cu mastile promise de Guvern. Nelu Tataru a facut anuntul

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a anuntat ca va fi reevaluat contractul incheat cu firma care trebuie sa livreze mastile pentru persoane defavorizate, din cauza faptului ca s-ar fi incalcat niste termeni. Ancheta interna la Comisia de achizitii din Ministerul Sanatati a inceput in cursul zilei de joi si s-a constatat ca Naguma Medical Supply SRL .

Solutia pentru romanii care nu isi mai pot plati datoriile in criza

Romanii care nu-si mai pot plati datoriile in plina criza pot apela la procedura de faliment personal, reglementata in tara noastra in urma cu doi ani.

Vesti bune pentru romanii din judetele astea. Germania a facut anuntul: ce se va intampla acum

Autoritatile din Germania au actualizat lista cu zonele de risc din Romania. Doua judete din Romania au fost retrase de pe lista. Ce a anuntat Germania. Vesti bune pentru romanii din aceste judete Ministerul Afacerilor Interne informeaza ca autoritatile germane au actualizat lista zonelor de risc din Romania, cu intrare in vigoare de la data .

Vesti proaste pentru romanii cu economii in cont! Risca sa retraga mai putini bani de la banca

In plina pandemie, depozitele in lei la banci au crescut, insa dupa ce tragi linie te poti trezi ca retragi mai putin decat ai depus. Iar asta se intampla din cauza comisioanelor si nu a dobanzilor. Vesti proaste pentru romanii cu economii in cont! in Romania nu sunt dobanzi negative la depozitele in lei, iar .

Ce se intampla cu romanii care locuiesc la bloc. Schimbare radicala in pandemie: ce pas urias au facut

In primavara, cand din cauza pandemiei s-au trezit izolati in apartamente, orasenii care locuiesc la bloc si-au dorit o schimbare. Ce se intampla cu romanii care locuiesc la bloc in toiul pandemiei de coronavirus, in timp ce erau izolati in apartamente, multi dintre locuitorii de la bloc si-au dorit spatii mai mari, curte si gradina.

Toti romanii care au cont bancar trebuie sa stie: meseriile care iti asigura cel mai bun credit

Cu siguranta te gandeai ca sunt unii oameni care acceseaza mai usor credite. Ei bine, da, se intampla si in Romania. Daca ai incercat cel putin o data sa iei credit, stii deja prin.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2103 seconds )