Libnet.ro
UNICEF

01:05

Alegeri parlamentare Lituania: Principalul partid de opozitie (de centru-dreapta) pare sa fie castigator

Hotnews Hotnews,
 Alegeri parlamentare Lituania: Principalul partid de opozitie (de centru-dreapta) pare sa fie castigator

Principalul partid de opozitie din Lituania, Uniunea Patriei - Crestin-Democratii Lituaniei, de centru-dreapta, pare sa fi castigat prima runda a alegerilor de duminica, percepute ca un vot de incredere cu privire la modul in care premierul Saulius Skvernelis gestioneaza pandemia de COVID-19, transmite luni Reuters, citat de Agerpres. Dupa numararea a aproximativ 50% din voturi, partidul cu radacini in miscarea de independenta antisovietica din anii 1980 se situa in frunte cu 20. Uniunea Fermierilor si a Verzilor LVZS), o grupare agrara care conduce in coalitia de guvernare a premierului Skvernelis, avea un scor interimar de 19. continuă pe Hotnews

Alegeri parlamentare 2020. Peste 21.000 de romani din strainatate s-au inscris pentru votul prin corespondenta

Peste 21. 000 de romani s-au inscris, pana luni, ora 16, pentru votul prin corespondenta la alegerile parlamentare din 6 decembrie. Cati romani s-au inscris pentru votul prin corespondeta la alegerile.

Alegeri parlamentare 2020. Pe ce lista va candida pana la urma Gabriela Firea

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a anuntat primele decizii importante luate de social democrati in perspectiva alegerilor parlamentare. Detalii despre candidatura Gabrielei Firea la.

Alegeri parlamentare: Dan Barna deschide lista candidatilor USR PLUS la Sibiu

Dan Barna candideaza la Sibiu si este primul pe lista USR PLUS pentru Camera Deputatilor. Decizia apartine membrilor USR PLUS din Sibiu care sambata si-au desemnat candidatii la alegerile parlamentare de pe 6 decembrie.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2251 seconds )