Libnet.ro
UNICEF

15:45

Alegeri parlamentare: Dan Barna deschide lista candidatilor USR PLUS la Sibiu

Hotnews Hotnews,
 Alegeri parlamentare: Dan Barna deschide lista candidatilor USR PLUS la Sibiu

Dan Barna candideaza la Sibiu si este primul pe lista USR PLUS pentru Camera Deputatilor. Decizia apartine membrilor USR PLUS din Sibiu care sambata si-au desemnat candidatii la alegerile parlamentare de pe 6 decembrie. continuă pe Hotnews

Dan Barna deschide lista Aliantei USR PLUS in judetul Sibiu. El ocupa primul loc pentru Camera Deputatilor

Alianta USR PLUS Sibiu a avut, sambata, alegeri interne si au fost votati de membri ai ambelor partide candidatii USR PLUS Sibiu pentru Camera Deputatilor si Senatul Romaniei. Liderul USR, Dan Barna, deschide lista pentru Camera Deputatilor, in timp ce Claudiu Muresan, consilier pentru management si restructurare, este primul pe lista pentru Senat.

Radu Mihail deschide lista candidatilor USR-PLUS Diaspora la Senat, desi nu si-a convins nici macar propriii colegi: Eu nu cunosc pe nimeni care sa fi luat 140.000 de euro de la statul francez (VIDEO)

Parlamentarul USR Radu Mihail deschide lista de candidati ai USR-PLUS Diaspora la Senat, desi in timpul dezbaterilor interne se pare ca nu prea si-a convins colegii. Mai mult, acestia s-au aratat nemultumiti de.

Alegeri parlamentare 2020: Eugen Tomac va deschide lista candidatilor pentru Camera Deputatilor, in Bucuresti. Cristian Diaconescu, primul pe lista de la Senat

Lista candidatilor PMP din Bucuresti pentru Camera Deputatilor va fi deschisa de Eugen Tomac, presedintele partidului, in timp ce pentru Senat, primul pe lista candidatilordin Capitala va fi fostul ministru al Af.

Alianta USR PLUS Sibiu a fost votat membrii pentru Camera Deputatilor si Senatul Romaniei

Alianta USR PLUS Sibiu a avut, sambata, alegeri interne si au fost votati de membri ai ambelor partide candidatii USR PLUS Sibiu pentru Camera Deputatilor si Senatul Romaniei. Liderul USR, Dan Barna, deschide lista pentru Camera Deputatilor, in timp ce Claudiu Muresan, consilier pentru management si restructurare, este primul pe lista pentru Senat, transmite News. ro.

Dan Barna, primul pe lista la Camera Deputatilor intr-un judet dominat categoric de PNL

Dan Barna, presedintele USR, va deschide lista de candidati comuni USR-PLUS la alegerile parlamentar.

SURSELudovic Orban si Florin Citu ar putea deschide lista PNL la alegerile parlamentare

Ludovic Orban ar putea deschide lista candidatilor PNL la Camera Deputatilor, iar ministrul de Finante Florin Citu pe cea la Senat, au declarat surse liberale, pentru News. ro. De asemenea, printre candidati s-ar putea regasi si alti membri ai Guvernului, cat si candidatii la sectoare, Adrian Moraru si Cristian Bacanu, au adaugat sursele citate.

GABRIELA FIREA: Asa cum a informat presedintele PSD, voi deschide lista de Bucuresti la Senat

Presedintele PSD Bucuresti, Gabriela Firea, a declarat astazi, inaintea unei sedinte cu conducerea partidului, ca va deschide lista candidatilor din Capitala pentru Senat, asa cum a informat liderul formatiunii, Marcel Ciolacu.

Dan Barna: Vom avea propunere de premier, speram ca avem un rezultat electoral care sa ne duca intr-o zona in care sa putem pretinde si guvernarea

Liderul USR Dan Barna anunta ca, dupa alegerile parlamentare, Alianta USR-PLUS va avea o propunere pentru functia de premier, iar miza aliantei este de a obtine cat mai multe mandate in Parlament. Avand un grup parlamentar puternic, putem discuta de o coalitie de guvernare cu PNL. Deci, o sa vedem care sunt rezultatele electorale, in functie de asta o sa vedem ce coalitie va fi necesara, afirma Dan Barna, potrivit News. ro.

Vrancea: Ministrul Ion Stefan deschide lista judeteana a PNL de candidati pentru Camera Deputatilor

Biroul Politic Judetean al PNL Vrancea a definitivat, vineri, lista candidatilor pentru alegerile parlamentare, iar ministrul Lucrarilor Publice, Dezvoltarii si Administratiei, Ion Stefan, ocupa prima pozitia pentru Camera Deputatilor, in timp ce medicul Raluca Gabriela Ioan este prima pe lista pentru Senat, potrivit Mediafax.

DAN BARNA: in momentul in care ai un numar mare de cazuri, amanarea alegerilor devine o alternativa rezonabila

Co-presedintele USR Dan Barna sustine ca alegerile parlamentare ar putea avea loc in situatia in care numarul de imbolnaviri ar ramane la un nivel la care sistemul sanitar sa poata gestiona situatia, el spunand ca ar fi rezonabila o amanare a alegerilor. Cat timp sistemul functioneaza, cat lucrurile acestea sunt sub control, si alegerile pot sa aiba loc. in momentul in care ai un numar mare de cazuri, amanarea lor devine o alternativa rezonabila, afirma Dan Barna, conform news. ro.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2236 seconds )