Libnet.ro
UNICEF

07:15

Alegeri parlamentare 2020. Pe ce lista va candida pana la urma Gabriela Firea

B1 B1,
Alegeri parlamentare 2020. Pe ce lista va candida pana la urma Gabriela Firea

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a anuntat primele decizii importante luate de social democrati in perspectiva alegerilor parlamentare. Detalii despre candidatura Gabrielei Firea la. continuă pe B1

Alegeri parlamentare 2020: Eugen Tomac va deschide lista candidatilor pentru Camera Deputatilor, in Bucuresti. Cristian Diaconescu, primul pe lista de la Senat

Lista candidatilor PMP din Bucuresti pentru Camera Deputatilor va fi deschisa de Eugen Tomac, presedintele partidului, in timp ce pentru Senat, primul pe lista candidatilordin Capitala va fi fostul ministru al Af.

Alegeri parlamentare 2020. Peste 21.000 de romani din strainatate s-au inscris pentru votul prin corespondenta

Peste 21. 000 de romani s-au inscris, pana luni, ora 16, pentru votul prin corespondenta la alegerile parlamentare din 6 decembrie. Cati romani s-au inscris pentru votul prin corespondeta la alegerile.

Alegeri parlamentare: Dan Barna deschide lista candidatilor USR PLUS la Sibiu

Dan Barna candideaza la Sibiu si este primul pe lista USR PLUS pentru Camera Deputatilor. Decizia apartine membrilor USR PLUS din Sibiu care sambata si-au desemnat candidatii la alegerile parlamentare de pe 6 decembrie.

Alegeri SUA 2020. Trump vs Biden si sistemul electoral: De ce vor fi aceste alegeri diferite si de ce acum NU vom cunoaste invingatorul chiar in seara de dupa inchiderea urnelor

Alegerile pentru presedintia Statelor Unite care vor avea loc in 3 noiembrie vor fi mult diferite fata de scrutinele din anii anteriori, iar castigatorul alegerilor mai mult ca sigur nu va fi cunoscut in seara de dupa inchiderea urnelor asa cum s-a intamplat de cele mai multe ori pana acum. De ce? Expertii se asteapta la o prezenta mai ridicata fata de acum patru ani, insa voturile de la distanta in acest an ar putea fi chiar si jumatate din total, iar numararea lor ar putea dura considerabil mai mult. in plus, bataliile in justitie si contestarea rezultatelor pe acest tip de vot ar putea impinge deznodamantul luptei Trump vs Biden tocmai in luna decembrie.

Alegeri Locale 2020 Bistrita-Nasaud: Cetatenii unei localitati, rechemati, duminica, la vot

Vor fi organizate din nou alegeri locale intr-o localitate din Bistrita-nasaud, dupa ce doi candidati au obtinut acelasi numar de voturi. Alegeri Locale2020 Bistrita-Nasaud: Locuitorii unei.

Gabriela Firea: Petre Roman, Cornel Dinu, Daniel Pancu si Sorin Iliesiu m-au anuntat ca se retrag de pe lista de consilieri generali

Gabriela Firea a declarat, vineri, ca Petre Roman, Cornel Dinu, Daniel Pancu si Sorin Iliesiu au contactat-o si i-au transmis ca se retrag de pe lista de consilieri generali, in contextul in care aceasta nu a.

Alegeri SUA 2020. Trump, ramas in urma in sondaje, strabate din nou America

Donald Trump incepe luni un maraton de mitinguri - in Florida, Pennsylvania si Iowa, trei state-cheie - cu speranta de a-l prinde din urma in sondaje pe Joe Biden pana la alegerile de la 3 noiembrie, relateaza AFP.

Alegeri parlamentare Lituania: Principalul partid de opozitie (de centru-dreapta) pare sa fie castigator

Principalul partid de opozitie din Lituania, Uniunea Patriei - Crestin-Democratii Lituaniei, de centru-dreapta, pare sa fi castigat prima runda a alegerilor de duminica, percepute ca un vot de incredere cu privire la modul in care premierul Saulius Skvernelis gestioneaza pandemia de COVID-19, transmite luni Reuters, citat de Agerpres. Dupa numararea a aproximativ 50% din voturi, partidul cu radacini in miscarea de independenta antisovietica din anii 1980 se situa in frunte cu 20. Uniunea Fermierilor si a Verzilor LVZS), o grupare agrara care conduce in coalitia de guvernare a premierului Skvernelis, avea un scor interimar de 19.

Alegeri locale 2020, rezultate finale: PNL a castigat scrutinul, cu peste 30% din voturi, fiind urmat de PSD. Scor slab pe tara pentru USR-PLUS, de sub 7%

Rezultatele finale publicate luni de catre Biroul Electoral Central arata ca PNL a obtinut cele mai multe voturi pe tara la alegerile locale din 27 septembrie, atat la nivelul primariilor, cat si in ceea ce.

ALEGERI LOCALE 2020 Sector 1: Validarea mandatului lui Clotilde Armand, amanata

Scandalul alegerilor din Sectorul 1 al Capitalei continua. Magistratii de la Judecatoria Sectorului 1 au decis, luni, amanarea validarii mandatului castigat de Clotilde Armand. Validarea mandatului.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2038 seconds )