Libnet.ro
UNICEF

19:15

Alegeri prezidentiale 2014. Editie speciala Adevarul Live. Vin romanii sa-si aleaga viitorul presedinte?

Adevărul Adevărul,
Alegeri prezidentiale 2014. Editie speciala Adevarul Live. Vin romanii sa-si aleaga viitorul presedinte?

Jurnalistii Grigore Cartianu, Liviu Iolu si Sebastian Zachmann vorbesc, la Adevarul Live, incepand cu ora 11. 00, despre declaratiile candidatilor care au votat pana la aceasta ora, dar si despre prezenta la vot comparativ cu scrutinul prezidential din 2009. continuă pe Adevărul

Alegeri prezidentiale 2014. Editie speciala Adevarul Live: Pericolul pentru Ponta este sa vina la vot cei adormiti

Jurnalistii Grigore Cartianu, Liviu Iolu si Sebastian Zachmann au vorbit, la Adevarul Live, despre declaratiile candidatilor care au votat pana la aceasta ora, dar si despre prezenta la vot comparativ cu scrutinul prezidential din 2009.

LIVE BLOG Alegeri prezidentiale 2014. Cele mai importante evenimente

Alegeri prezidentiale 2014. Romanii isi aleg un nou presedinte pe 2 noiembrie. Urmariti aici transmisiunea intregii zile in format live blog, pentru a fi la curent cu toate informatiile, prezenta la vot si incidentele.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2014. Presedintele PSD Alba acuza ACL de actiuni masive de vot multiplu si cere interventia Politiei

Presedintele PSD Alba, deputatul Ioan Darzu, acuza ACL ca desfasoara in judet o actiune masiva de vot multiplu in ultima ora a alegerilor prezidentiale, solicitand interventia Politiei pentru identificarea a zeci de masini care transporta persoane la urne, conform Mediafax.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2014. Un sucevean a venit la vot cu o copie a cartii de identitate lipita pe un carton

Un sucevean s-a prezentat la urne, in primul tur al alegerilor prezidentiale 2014, identificandu-se cu o copie a cartiid e identitate, pe care o lipise pe un carton. Omul si-a justificat gestul prin faptul ca nu si-a mai gasit actele originale.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2014 O femeie din Alba Iulia a votat la 100 de ani pentru un presedinte care sa puna tara la loc

O femeie din Alba Iulia, care in aceasta luna va implini 100 de ani, a mers inca de la prima ora la Sectia de votare numarul 1 din Alba Iulia pentru a vota la alegeri prezidentiale 2014. Elisabeta Joldea a spus ca a vrut sa isi faca datoria fata de tara pentru ca o iubeste.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2014 Judetul Iasi, cel mai mare numar de voturi exprimat pana la ora 16.00 si locul secund la capitolul liste suplimentare

Judetul Iasi ocupa primul loc in statisticile pentru alegeri prezidentiale 2014 in privinta numarului de cetateni cu drept de vot care si-au exprimat optiunea pana la ora 16.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2014. Dosar penal, deschis dupa ce o sectie din Resita a anuntat lipsa a 400 de buletine de vot

Politistii au deschis un dosar penal pentru neglijenta in serviciu, dupa ce presedintele unei sectii de votare din Resita a anuntat ca ar lipsi 400 de buletine de vot pentru alegeri prezidentiale 2014, desfasurarea procesului electoral nefiind insa afectata de acest incident.

VIDEO ALEGERI PREZIDENTIALE 2014: Eurodeputatul Laszlo Tokes a votat impotriva comunistilor

ALEGERI PREZIDENTIALE 2014: Eurodeputatul Laszlo Tokes a ales sa voteze, la alegerile prezidentiale, la Oradea. El s-a prezentat la sectia de votare insotit de sotie si de copii.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2014. Alesii Barladului si-au exprimat dreptul democratic de a-si alege presedintele

Primarul Constantin Constantinescu si deputatul Adrina Solomon au iesit sa-si exprime votul la alegeri prezidentiale 2014 inca de la primele ore ale zilei de 2 noiembrie.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2014 HUNEDOARA. Din Tinutul Padurenilor se va comunica prezenta la vot prin satelit

Alegeri prezidentiale 2014 Hunedoara: zece sectii de votare din zonele aflate in afara acoperirii unor retele de telefonie mobila vor comunica prezenta printr-un sistem de comunicatii speciale, prin satelit. Sectiile se afla in special in Tinutul Padurenilor.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2329 seconds )