Libnet.ro
UNICEF

10:00

Alegeri prezidentiale 2014. Situatia procentelor pe localitati in Alba. Ponta a castigat una singura, Iohannis - 77

Adevărul Adevărul,
Alegeri prezidentiale 2014. Situatia procentelor pe localitati in Alba. Ponta a castigat una singura, Iohannis - 77

Klaus Iohannis a obtinut victorii zdrobitoare in apropae toate localitatile din Alba. A castigat 77 de localitati din 78, in cele mai multe obtinand scoruri de peste 70 la suta. A pierdut o singura comuna, in timp ce in orasul Abrud a castigat la o diferenta de cateva zeci de voturi. continuă pe Adevărul

Alegeri prezidentiale 2014. Situatia procentelor pe localitati in Alba. Ponta a castigat una singura, Iohannis in 77

Klaus Iohannis a obtinut victorii zdrobitoare in apropae toate localitatile din Alba. A castigat 77 de localitati din 78, in cele mai multe obtinand scoruri de peste 70 la suta. A pierdut o singura comuna, in timp ce in orasul Abrud a castigat la o diferenta de cateva yeci de voturi.

Rezultate alegeri prezidentiale 2014. Valea Jiului ramane rosie. Ponta obtine victorii pe linie in orasele miniere

Alegeri prezidentiale 2014 Hunedoara. Victor Ponta s-a impus categoric in Valea Jiului, in fata lui Klaus Iohannis, potrivit rezultatelor numaratorii paralele a voturilor din sectii, publicate de Alianta Crestin Liberala. in unele orase, candidatul PSD a obtinut aproape 70 la suta din voturi.

Rezultate alegeri prezidentiale 2014. Iohannis, votat masiv la sate, Ponta in orase. Ce procente a castigat fiecare candidat in judetul Calarasi

Calarasenii l-au votat masiv pe Victor Ponta, candidatul PSD la alegerile prezidentiale 2014, insa acest lucru nu l-a ajutat sa devina presedintele Romaniei. Klaus Iohannis a obtinut scoruri interesante in judet, fiind votat cu peste 50% in cateva localitati din mediul rural.

Alegeri prezidentiale 2014. VIDEO Mesaj de la Munchen pentru Guvernul Ponta. Ce spune clujeanul care a realizat viralul cu coada de peste 6.000 de persoane

Filmul care prezenta coada la care stateau circa 6. 000 de romani pentru a vota in turul doi al alegerilor prezidentiale 2014 la Munchen a fost vizionat, in cateva ore, de peste 55. 000 de persoane. Radu Neag, clujeanul care a realizat videoul, transmite un mesaj din partea miilor de romani care stau la rand pentru a vota.

Rezultate alegeri prezidentiale 2014. in Deva, Iohannis l-a invins pe Ponta

Alegeri prezidentiale 2014 Hunedoara. in Deva, primele rezultate neoficiale ale alegerilor prezidentiale il dau ca invingator detasat pe Klaus Iohannis, dupa numaratoarea paralela a voturilor, realizata de reprezentantii Aliantei Crestin Democrate.

Alegeri prezidentiale 2014. Votul in Vecerd, satul sibian cu o mana de locuitori: Ponta e rau, Iohannis e bun

Localnicii din satul sibian Vecerd, mai putin de 100 la numar, au iesit si ei astazi la vot, in al doilea tur de alegeri prezidentiale 2014, desi cei mai multi dintre ei nu sunt convinsi pentru ce voteaza. Catunul se afla la aproximativ 50 de kilometri de Sibiu.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2014 FOTO/VIDEO Romanii care voteaza cu tata socru in suflet: Noi pe domnu Ilie il iubim. Nu vrem un strain

ALEGERI PREZIDENTIALE 2014 Satul Ciuta Caras-Severin, in care s-a nascut socrul lui Victor Ponta, Ilie Sirbu, voteaza cu sufletul. Din dragoste pentru domnu Ilie si pentru ca domnu Ilie a facut podul de acces in sat, un batran il voteaza pe Victor Ponta. O alta batrana stie ca neamtu ce zice, aia face, dar il voteaza tot pe Victor Ponta pentru ca pe el il cunoaste.

Alegeri prezidentiale 2014. Urmarim turul 2 vazut pe retelele sociale

Alegeri prezidentiale 2014. Victor Ponta si Klaus Iohannis au ajuns in turul 2 al alegerilor prezidentiale 2014 si la ora 21. 00 vom afla numele presedintelui Romaniei. Adevarul urmareste desfasuararea alegerilor, asa cum sunt ele vazute pe retelele sociale.

Rezultate alegeri prezidentiale 2014. Iohannis se impune in Deva, Simeria, Calan si Hateg, dar pierde in Brad

Rezultate alegeri prezidentiale 2014 Hunedoara. Klaus Iohannis se impune in Simeria, Calan, si Hateg in fata lui Victor Ponta, dar pierde in Brad si in Valea Jiului, potrivit numaratorii paralele a reprezentantilor Aliantei Crestin Liberale.

Alegeri prezidentiale 2014. Fraude la alegeri: turism electoral si stampile uitate prin buzunare

Alegeri prezidentiale 2014. Judetele Bacau, Calarasi si Teleorman sunt fruntase la numarul cazurilor de turism electoral. Corespondentii Adevarul au semnalat, pe parcursul acestei zile, numeroase cazuri de frauda electorala la circumscriptii din intreaga tara.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2253 seconds )