Libnet.ro
UNICEF

23:30

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019 Ancheta dupa ce un fost ministru a postat pe Facebook o fotografie cu votul. Cum a fost sanctionat...(FOTO)

B1 B1,
ALEGERI PREZIDENTIALE 2019 Ancheta dupa ce un fost ministru a postat pe Facebook o fotografie cu votul. Cum a fost sanctionat...(FOTO)

UPDATE Toma Petcu a fost sanctionat contraventional cu avertisment dupa ce a postat pe Facebook o imagine cu buletinul de vot, postare pe care a sters-o dupa cateva minute. Cu putin timp in urma, pe. continuă pe B1

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Ancheta la o sectie de votare, dupa ce urna a fost desigilata in timpul zilei

Politistii vasluieni au intocmit dosar penal dupa ce la Sectia de votare nr. 56 din municipiul Vaslui urna de vot a fost desigilata, deschisa si apoi resigilata.

Topul judetelor la ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Unde a fost cea mai mare prezenta la vot pana la ora 21:00

Antena 3 prezinta topul judetelor la alegerile prezidentiale. Cea mai mare prezenta la vot a fost in judetul Ilfov, cu un procent de20,42%.

Alegeri prezidentiale 2019. Ancheta la o sectie de votare din Vaslui, dupa ce urna a fost desigilata in timpul zilei

Politistii din Vaslui au deschis un dosar penal in urma unor incidente ce s-au inregistrat in primul tur al alegerilor prezidentiale la o sectie de votare din municipiul Vaslui.

Alegeri prezidentiale 2019. Ponta, dupa ce a mers la urne: Am votat un candidat bun, nu am votat raul cel mai mic

Presedintele Pro Romania, Victor Ponta, a declarat, duminica seara, dupa ce a votat la Scoala gimnaziala Maria Rosetti din Bucuresti, ca a votat un candidat bun, in niciun caz nu un rau mai mic si in niciun caz nu contra unui candidat.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Tara unde nu au fost raportate live datele de la procesul de vot

Conform datelor oficiale la alegerile prezidentiale 2019, singura tara din lume unde nu au fost raportate datele de la pocesul de vot este Coreea de Nord. La precedentele alegeri.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Localitatea in care au fost alocate buletine de vot suplimentare

Biroul Electoral Judetean Bihor a alocat peste 800 de buletine de vot suplimentare la sectia de votare din Baile Felix, unde voteaza nu doar localnicii, ci si turistii din.

Alegeri prezidentiale 2019. Pana joi au fost validate plicurile cu votul prin corespondenta a 15.551 de alegatori

Plicurile care contin votul prin corespondenta a 15. 551 de alegatori au fost validate pana joi de catre Autoritatea Electorala Permanenta AEP). Pentru votul prin corespondenta, s-au inscris 41. 003 romani, iar AEP spune ca cei ale caror plicuri nu ajung pana joi vor fi anuntati sa mearga la cea mai apropiata sectie de votare. in strainatate, romanii pot vota la sectiile de votare incepand de vineri, avand la dispozitie trei zile.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Ce a facut Klaus Iohannis, imediat dupa ce a votat

Klaus Iohannis a postat un mesaj pe contul personal de Facebook, imediat dupa ce si-a exprimat votul la sectia de votare de la liceul Jean Monet. Candidatul PNL la prezidentiale sustine.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Ce a aparut pe pagina de Facebook a Vioricai Dancila, dupa ce a votat

Viorica Dancila a postat pe pagina de Facebook un mesaj, la scurt timp dupa ce a votat. Candidatul PSD la prezidentiale indeamna romanii sa mearga la vot si sustine ca a.

Alegeri prezidentiale 2019. LIVE Prima zi de vot in Romania, a treia in diaspora. Primele rezultate exit poll, la ora 21

Alegeri prezidentiale 2019. A inceput ziua votului pentru romanii din tara si a treia zi pentru cei din strainatate, aproape 19 milioane de alegatori fiind asteptati sa-si aleaga favoritul dintre cei 14 candidati la alegerile prezidentiale. Primele rezultate ale alegerilor prezidentiale 2019 vor fi cele de tip exit poll, la ora 21. 00, trei case de sondare fiind acreditate pentru acest scrutin: IRES, Curs si Avangarde. 05 Ministrul de Interne Marcel Vela, noul ministru al Educatiei, Monica Anisie, si primarul general al Capitalei Gabriela Firea, au votat imediat dupa deschiderea sectiilor de vot.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2158 seconds )