Libnet.ro
UNICEF

12:30

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Un barbat , sanctionat de Politia Bistrita Nasaud chiar in ziua votului. E incredibil ce a facut omul

Antena3 Antena3,
ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Un barbat , sanctionat de Politia Bistrita Nasaud chiar in ziua votului. E incredibil ce a facut omul

Incident an Mehedinti. Opersoana a fost sanctionata duminica de politia din Bistrita Nasaud pentru ca a postat un videoclip cu un candidat la alegerile prezidentiale,. continuă pe Antena3

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Un barbat din Gorj, santionat dupa ce a realizat o filmare in cabina de vot

Un barbat in varsta de 39 de ani a fost sanctionat cu 1. 700 de lei de catre politisti dupa ce a realizat o filmare in timp ce se afla in cabina de vot si a indicat candidatul.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Tragedii in Dolj, in ziua alegerilor prezidentiale. Un alt barbat a murit in apropierea sectiei de votare

Un alt batran a murit in ziua in care mergea sa voteze, duminica, la al doilea tur al alegerilor prezidentiale. Barbatul, un batran de 81 de ani, a murit in apropierea sectiei de.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Politia din Dolj, sesizata dupa ce presedintele unei sectii de vot a plecat cu stampila acasa

PSD Dolj a reclamat faptul ca presedintele sectiei de votare nr. 444, amenajata in comuna Plesoi, a plecat acasa cu stampila de control a sectiei. Va rog sa aveti in vedere .

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Primar si viceprimar, cercetati penal pentru coruperea alegatorilor in ziua votului

Primarul si viceprimarul localitatii Potcoava, judetul Olt, sunt cercetati penal pentru coruperea alegatorilor, dupa ce presedintele organizatiei locale PNL a sesizat politia prin.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Un clujean a facut stop cardiac in sectia de votare

Un barbat de 70 de ani a fost dus la Urgente de SMURD, dua ce a suferit un stop cardiac intr-o sectie de votare. Un pompier aflat in paza sectiei respective i-a acordat primul ajutor.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Frauda cu urna mobila intr-un sat din Teleorman. Politistii au deschis un dosar penal

Un barbat care a mers la vot la o sectie din satul Bascoveni, judetul Teleorman, a aflat acolo ca ceruse urna mobila. Pentru ca alegatorul sustine ca nu a depus nicio cerere,.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Eugen Teodorovici, declaratii dupa rezultatele exit-poll: Suntem o echipa. PSD nu se fereste sa mearga la alegeri anticipate

Klaus Iohannis este vechiul si noul presedinte al Romaniei, arata dateleEXIT POLL ALEGERI PREZIDENTIALE 2019 TURUL 2realizat de CURS si Avantgarde la comanda Antena 3.

EXIT POLL ALEGERI PREZIDENTIALE 2019 TURUL 2. Noi rezultate dupa iesirea de la urne

Klaus Iohannis a castigat alegerile prezidentiale, arata datele unui exit-poll realizat de IRES la iesirea de la urne.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Cea mai mare infrangere pentru PSD la alegerile prezidentiale din toate timpurile

Diferenta inregistrata in turul 2 de scrutin la alegerile prezidentiale din 2019, 64,8% pentru Klaus Iohannis versus 35,2% pentru Viorica Dancila reprezinta cea mai grava.

REZULTATE ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Peste 10 milioane de romani au votat. Avem REZULTATELE OFICIALE

Antena 3 a prezentat in exclusivitate rezultatele oficiale laalegerile prezidentiale, pentru ora 21:00. Biroul Electoral.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1999 seconds )