Libnet.ro
UNICEF

22:00

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Frauda cu urna mobila intr-un sat din Teleorman. Politistii au deschis un dosar penal

Antena3 Antena3,
ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Frauda cu urna mobila intr-un sat din Teleorman. Politistii au deschis un dosar penal

Un barbat care a mers la vot la o sectie din satul Bascoveni, judetul Teleorman, a aflat acolo ca ceruse urna mobila. Pentru ca alegatorul sustine ca nu a depus nicio cerere,. continuă pe Antena3

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Fostul presedinte Ion Iliescu a solicitat din nou urna mobila

Urna mobila de la Liceul Jean Monnet a pornit spre resedinta lui Ion Iliescu. Fostul presedinte a solicitat pentru a doua oara urna mobila. Fostul.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Ion Iliescu a votat. Urna mobila a plecat de la resedinta fostului presedinte dupa doar cateva minute

Ion Iliescu a votat. Urna mobila a plecat de la resedinta fostului presedinte dupa doar cateva minute. Urna mobila de la Liceul Jean Monnet a.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Pacienti din spitalele bucurestene vor vota la cel de-al doilea tur al alegerilor prezidentiale

Pacienti din spitalele bucurestene vor vota duminica, la al doilea tur al alegerilor prezidentiale, cu urna mobila, au declaratreprezentanti ai institutiilor.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Catalin Radulescu: Cred 100% ca in diaspora a fost frauda

Deputatul PSD Catalin Radulescu a declarat ca este sigur 100% ca in diaspora a fost frauda la votul de duminica. Alegerile prezidentiale s-au pierdut pana acum de catre.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Aparitie surpriza la o sectie de votare din SUA. Un mare roman s-a prezentat la urna

Fostul star al echipei nationale de baschet a Romaniei si a Universitatii Cluj, Ghita Muresan, a votat la Ambasada Romaniei in SUA, la Washington.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Eugen Teodorovici, declaratii dupa rezultatele exit-poll: Suntem o echipa. PSD nu se fereste sa mearga la alegeri anticipate

Klaus Iohannis este vechiul si noul presedinte al Romaniei, arata dateleEXIT POLL ALEGERI PREZIDENTIALE 2019 TURUL 2realizat de CURS si Avantgarde la comanda Antena 3.

EXIT POLL ALEGERI PREZIDENTIALE 2019 TURUL 2. Noi rezultate dupa iesirea de la urne

Klaus Iohannis a castigat alegerile prezidentiale, arata datele unui exit-poll realizat de IRES la iesirea de la urne.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Cea mai mare infrangere pentru PSD la alegerile prezidentiale din toate timpurile

Diferenta inregistrata in turul 2 de scrutin la alegerile prezidentiale din 2019, 64,8% pentru Klaus Iohannis versus 35,2% pentru Viorica Dancila reprezinta cea mai grava.

REZULTATE ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Peste 10 milioane de romani au votat. Avem REZULTATELE OFICIALE

Antena 3 a prezentat in exclusivitate rezultatele oficiale laalegerile prezidentiale, pentru ora 21:00. Biroul Electoral.

EXIT POLL ALEGERI PREZIDENTIALE 2019 TURUL 2. Avem REZULTATELE ALEGERILOR PREZIDENTIALE!

Klaus Iohannis este vechiul si noul presedinte al Romaniei, arata dateleEXIT POLL ALEGERI PREZIDENTIALE 2019 TURUL 2 realizat de CURS si Avantgarde la comanda An.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2835 seconds )