Libnet.ro
UNICEF

14:30

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Lipsa unei dezbateri electorale este scandalul politic al momentului

Antena3 Antena3,
ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Lipsa unei dezbateri electorale este scandalul politic al momentului

Lipsa unei dezbateri electorale este scandalul politic al momentului. in timp ce Viorica Dancila cere public ori de cate ori are ocazia o confruntare cu presedintele Klaus Iohannis, acesta raspunde ca vrea sa. continuă pe Antena3

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Reprezentanta unei comisii de votare, fotografiata in timp ce dormea in sectie - FOTO

Reprezentanta unei comisii de votare din judetul Gorj a fost fotografiata de un alegator, duminica, in timp ce dormea intr-o sectie din Targu-Jiu. Pentru 1. 700 lei merita sa dormi!, este mesajul lui Nick.

Alegeri prezidentiale 2019 - Tariceanu,: Sunt foarte bucuros. Este cel mai mare rezultat pe care l-a obtinut un independent la prezidentiale

Liderul ALDE, Calin Popescu Tariceanu, spune ca rezultatul obtinut de Mircea Diaconu la alegerile prezidentiale, candidat sustinut de formatiunea sa, este cel mai bun inregistrat de un independent intr-o cursa pentru Presedintia Romaniei si crede ca acest lucru a fost datorat mesajului pe care Diaconu l-a avut, incercand sa explice alegatorilor cum se citeste Constitutia in cheia unui adevarat presedinte.

Paleologu spune ca nu va vota in turul doi al prezidentialelor in lipsa unei dezbateri Iohannis - Dancila

Theodor Paleologu, care s-a clasat pe locul 5 in primul tur al alegerilor prezidentiale, afirma ca nu se va duce sa voteze in turul doi in lipsa unei dezbateri intre Klaus Iohannis si Viorica Dancila.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Cat costa alegerile prezidentiale 2019. Sunt cele mai scumpe

Presedintele Autoritatii Electorale Permanente, Constantin-Florin Mituletu-Buica, a declarat ca suma totala alocata pentru alegerile prezidentiale din acest an este de aproximativ.

Incidente alegeri prezidentiale 2019. FOTO: reprezentanta unei comisii de votare doarme in sala

Imaginile uluitoare au fost publicate in mediul online, de catre un alegator. Reprezentanta unei comisii de votare doarme in sala, fiind surprinsa intr-o asemenea ipostaza, in timpul alegerilor prezidentiale din aceasta duminica. Romanii care isi doresc sa isi exercite dreptul la vot, in primul tur al scrutinului din 10 noiembrie 2019, trebuie sa stie ca .

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Primar din judetul Constanta, surprins cand oferea bani presedintei unei sectii de votare. Cum si-a motivat gestul?

Primarul PSD Stelian Clinciu din Dumbraveni se afla in mijlocul unui scandal dupa ce a fost fotografiat oferind bani presedintei sectiei de vot 440, situata din satul.

REZULTATE ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Avem noi estimari ale rezultatelor la ora 15.00. Surpriza continua

Apar noi estimari ale rezultatelor alegerilor prezidentiale, potrivit unei cercetari facute la iesirea de la urne. Conform datelor de la ora 15. 00, presedintele Klaus.

REZULTATE ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Avem primele REZULTATE ale alegerilor. Surpriza uriasa la urne

Avem primele estimari ale alegerilor prezidentiale de astazi, valabile la ora 12. 00, potrivit unei cercetari ce se desfasoara in aceste momente. Potrivit unor.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Tara unde niciun roman nu a votat pana acum

Conform datelor oficiale la alegerile prezidentiale 2019, singura tara din lume unde nu a votat pana la aceasta ora niciun roman este Coreea de Nord. La precedentele alegeri.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Tara unde nu au fost raportate live datele de la procesul de vot

Conform datelor oficiale la alegerile prezidentiale 2019, singura tara din lume unde nu au fost raportate datele de la pocesul de vot este Coreea de Nord. La precedentele alegeri.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2158 seconds )