Libnet.ro
UNICEF

01:05

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Mircea Diaconu, anunt de ultim moment in ziua votului. Va face asta dupa ce urnele se inchid

Antena3 Antena3,
ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Mircea Diaconu, anunt de ultim moment in ziua votului. Va face asta dupa ce urnele se inchid

Mircea Diaconu si-a anuntat sustinatorii virtuali, ca la ora inchiderii urnelor, va fi din nou pe treptele Ateneului Roman. Candidatul independent . continuă pe Antena3

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Mircea Diaconu, dupa rezultatele EXIT-POLL: Si maine e o zi!

Mircea Diaconu a sustinut o declaratie de presa in fata Ateneului, dupa rezultatele EXIT-POLL. Candidatul independent la prezidentiale sustine ca si maine este o zi si sugereaza.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019 Mircea Diaconu: Mai am un singur lucru de zis - si maine e o zi

Candidatul Aliantei electorale Un Om, Mircea Diaconu, a afirmat, duminica seara, dupa publicarea rezultatelor exit-poll-urilor, ca le multumeste celor putini care au preferat prin vot un presedinte nepartizan, un presedinte independent, un presedinte al tuturor romanilor. Mai am un singur lucru de zis . ) - si maine e o zi, asa cum spunea Scarlet O and Hara, a spus Diaconu.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Mircea Diaconu, dupa vot: Am votat pentru un presedinte al tuturor romanilor si in niciun caz un presedinte al propriului sau partid politic

Mircea Diaconu, candidat independent la alegerile prezidentiale sustinut de alianta electorala Un om, formata din ALDE si Pro Romania, a declarat ca a votat pentru un presedinte al tuturor.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019 Mircea Diaconu: Am votat pentru un presedinte al tuturor romanilor si in niciun caz un presedinte al propriului sau partid politic

Candidatul sustinut de Alianta electorala Un Om, Mircea Diaconu, a declarat, duminica dupa-amiaza, la iesirea de la urne, ca a votat pentru un presedinte al tuturor romanilor si in niciun caz un presedinte al propriului sau partid politic contra celuilalt partid politic, impartind Romania in bucati.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Olguta Vasilescu, anunt incendiar: Toti liderii USR au devenit penali

Lia Olguta Vasilescu a facut un anunt incendiar pe pagina personala de Facebook. Fostul ministru al Muncii sustine ca toti liderii USR au devenit penali.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019 VOT diaspora. Anunt important pentru romanii care voteaza in strainatate

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019 VOT diaspora. Scoli, centre culturale, hoteluri, restaurante sau spatii de divertisment pentru copii vor gazdui sectii de votare pentru romanii din diaspora la alegerile prezidentiale.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019 VOT DIASPORA. Anunt de ultima ora despre votul din strainatate

Prim-adjunctul directorului STS, Ionel-Sorin Balan, a declarat luni ca alegatorii din strainatate vor avea un timp mult mai mic de asteptare la sectiile de votare la alegerile.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Ultima confruntare a candidatilor, inainte de marea batalie. Miscarile de ultim-moment ale politicienilor

Ultima confruntare a candidatilor la prezidentiale a avut loc vineri seara, la Subiectiv fata in fata. Ramona Ioana Bruynseels, Mircea Diaconu, Ninel Peia si Alexandru.

Exit Poll Alegeri Prezidentiale 2019. Rezultate partiale, date BEC, numaratoarea paralela

Exit Poll Alegeri Prezidentiale 2019. Primele rezultate ale exit-poll-urilor sunt prezentate in timp real si sunt furnizate de Biroul Electoral Central. UPDATE ora 21:00. Rezultate Exit-Poll Curs-Avangarde: Klaus Iohannis 39% Viorica Dancila 22,5% Dan Barna 16,4% Mircea Diaconu 7,9% Potrivit datelor furnizate de BEC la ora 21:00, prezenta la vot in .

EXIT-POLL ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Anunt-soc din PNL in privinta Vioricai Dancila!

Cu doar cateva ore inaintea alegerilor prezidentiale, un lider important al PNL lanseaza o teorie-soc. Liberalul, caruia nu ii vom divulga numele, estimeaza ca Viorica.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2166 seconds )